Lue virallinen kuvaus

Tietoja DBU: sta

Vuonna 1898 perustetulla DBU: lla on yksi tehtävä - muuttaa niiden opiskelijoiden elämää, jotka muuttavat maailman, kaikki Jumalan kunniaksi.

Tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia kaiken ikäisille ja akateemisille taustoille - mukaan lukien tutkinto-ohjelmat perus-, maisteri- ja tohtoritasolla sekä jatkokoulutus- ja todistusohjelmat.

Kaiken tämän kautta pyrimme yhdistämään uskon ja oppimisen sekä kehittämään yksilöitä, joiden halu on palvella maailmaa.

Kutsumme sinut löytämään DBU: n ja liittyä toimintaamme.

Nopeita faktoja

  • Perustutkinto-ohjelmat: 85
  • Maisteriohjelmat: 44
  • Tohtoriohjelmat: 2
  • Luokan keskikoko: 13

Presidentin tervehdys

" Dallas Baptist University on kansallisesti luokiteltu, kattava, maailmanlaajuinen Kristuskeskeinen yliopisto, jonka tehtävänä on tuottaa palvelijoita johtamalla uskon ja oppimisen integroitumista. Olemme innoissamme siitä, että meillä on koulutusyritys, jossa asuu yli 4700 opiskelijaa, jotka edustavat yli 60 maata ympäri maailmaa.

Uskomme, että maailmamme tarvitsee kipeästi harkittuja kristillisiä johtajia, joilla on kyky ratkaista luovasti monimutkaisia ongelmia ja harjoittaa kulttuuria ainutlaatuisella tavalla raamatullisen totuuden kautta. Valmistuneemme palvelevat melkein kaikissa ammatillisissa tilanteissa. Olipa kyse kristittyjen lääkäreiden, lakimiesten, kouluttajien, tutkijoiden, poliitikkojen tai lukuisista muista aloista, ymmärrämme, että opiskelijamme ovat kutsumuksissaan erilaisia, mutta silti yhtenäisiä.

Ole hyvä ja käytä tilaisuus tutustua meihin tämän verkkosivuston tai kampuksella tapahtuvan vierailun kautta. Löydät palvelijohtajajoukon, jonka sydän on opettaa ja hoitaa toisia tuottaen samalla tutkimusta lukemattomissa akateemisissa tieteenaloissa. Hyväksymme lähtökohdan, jonka mukaan kaikki totuus on Jumalan totuutta, ja etsimme yhdessä tietoa voidaksemme tehdä rohkean vaikutuksen maailmaan kulttuurin muuntajina.

Liity mukaan, kun palvelemme maailmaa Jumalan kunniaksi! "

Tohtori Adam C. Wright

DBU: n presidentti

DBU: n historia

DBU: n edelläkävijä, Decatur Baptist College, perustettiin vuonna 1898 ensimmäisenä junior-yliopistona Texasissa. Jo vuosia koulua kutsuttiin pieneksi Decatur-kaupungiksi, joka tuotti erinomaisia nuoria miehiä ja naisia, jotka täyttivät kirkot, luokkahuoneet, sairaalat ja yritykset ympäri maata.

Vuonna 1965 koulu muutti Lounais-Dallasin luonnonkauniille juurelle, muuttuen nelivuotiseksi oppilaitokseksi ja nimitettiin lopulta Dallas Baptist University kun se aikoi tarjota jatkotutkintoja.

Nykyään DBU: lla on erilaisia tutkintoja perus-, maisteri- ja tohtoritasolla. Hyvin toisella vuosisadallamme, DBU jatkaa toimintaamme eteenpäin tuottaaksemme palvelijajohtajia, jotka muuttavat maailmaa.

124192_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722d72d4974fc651_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Tehtävänanto

Dallas Baptist University -tehtävän tehtävänä on tarjota Kristuskeskeistä korkea-asteen korkea-asteen koulutusta taiteista, tieteistä ja ammatillisista opinnoista sekä perus- että jatkotasoissa perinteisille ikä- ja aikuisopiskelijoille, jotta saataisiin aikaan palvelijoita, jotka kykenevät yhdistämään uskon ja oppiminen heidän kutsujensa kautta.

Visio

Suuren kristittyjen yliopistojen rakentaminen, jotka ovat miellyttäviä Jumalalle tuottamalla Kristuskeskeisiä palvelijajohtajia, jotka muuttavat maailmaa.

Akkreditointi

Dallas Baptist University on akkreditoinut eteläisen korkeakoulujen ja koulujen liittovaltion korkeakoulujen toimikunnan myöntämään assosioituneita, kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja.

Kampus

Valitsitpa sitten asumisen kampuksella tai työmatkan päässä luokista, Dallas Baptist University 368 hehtaarin kampus on kaunis paikka viettää yliopistovuosiasi. DBU: n pääkampus, joka sijaitsee Lounais-Dallasin rinteessä, näkymä Mountain Creek -järvelle, tarjoaa turvallisen ja eristäytyneen yhteisön yli 6 miljoonan ihmisen metropolissa.

Kampus sijaitsee kätevästi vain 13 mailin päässä Dallasin keskustasta, 19 mailin päässä Fort Worthin keskustasta, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Dallas / Fort Worthin kansainvälistä lentokenttää ja Love Fieldiä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Dallas Baptist University

Intensiivinen englantilainen ohjelma tarjoaa Kristuskeskeisen laadukkaan englanninkielen opetuksen kansainvälisille opiskelijoille valmistautuessaan osallistumaan Dallas ... [+]

Intensiivinen englantilainen ohjelma tarjoaa Kristuskeskeisen laadukkaan englanninkielen opetuksen kansainvälisille opiskelijoille valmistautuessaan osallistumaan Dallas Baptist University -oppilaitoksen ja jatko-ohjelmiin sekä muihin henkilökohtaisiin tavoitteisiin perinteisille ikä- ja aikuisopiskelijoille tuottamaan palvelijoita, jotka kykenevät yhdistämään uskon ja oppiminen heidän kutsujensa kautta.

Intensiivinen englanti-ohjelma (IEP) on ihanteellinen tapa oppia englantia ja valmistautua yliopistotason koulutukseen Yhdysvalloissa. Intensiivinen englanti-ohjelma tarjoaa kokopäiväisen viikkokoulutuksen ammattimaisilta, erittäin päteviltä opettajilta, jotka ovat äidinkielenään englantia. Viestintätaitosi paranee huomattavasti, ja kehität parempia opinto- ja tutkimustaitoja. Tarjolla on myös ilmainen tutorointiohjelma, joka antaa sinulle yksilöllisen avun, jota tarvitaan menestymiseen entistä nopeammin! Intensiiviseen englanninkieliseen ohjelmaan sisältyy myös säännöllisiä kulttuurimatkoja ja vierailuja amerikkalaisiin kodeihin, jotka auttavat sinua oppimaan lisää amerikkalaisesta kulttuurista. Suoritettuaan englanninkielisen intensiiviohjelman onnistuneesti, voit ilmoittautua akateemisiin luokkiin DBU: ssa suorittamatta TOEFL- tai IELTS-kokeita.... [-]

Yhdysvallat Dallas
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
8 - 16 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
3000 Mountain Creek Pkwy,
Dallas, Texas, Yhdysvallat