Delaware County Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

DCCC-julkisivu

Delaware County Community College (DCCC) on akkreditoitu, julkinen kaksivuotinen college sijaitsee tiedotusvälineet, Pennsylvania. The College palvelee 12500 opiskelijoille, Joista yli 200 kansainvälistä opiskelijaa yli 50 maassa. DCCC opiskelijat nauttivat turvallinen, korkean teknologian kampuksella luonnon ympäröimänä helpon dynaaminen ja historiallinen kaupunki Philadelphia, 22 km: n päässä. College tarjoukset 40+ koulutusohjelmat kansainvälisille opiskelijoille. Opiskelija voi suorittaa 2 vuoden Associate tutkinto ja siirtää 4-vuoden kandidaatin tutkintoa halutessaan. Meidän Transfer toimisto on tehnyt yhteistyötä yli 40 korkeakoulujen ja yliopistojen muodostamaan kaksi ja taattu koskevat sopimukset ja ydin-to-core artikulaatio sopimuksia. Sijaintimme esikaupunkialueilla Philadelphia antaa opiskelijoille mahdollisuuden vierailla näissä ja monissa muissa kouluissa itärannikolla USA

DCCC antaa kansainvälisille opiskelijoille pääsyn erinomainen eSL ohjelma; yksilöllistä huomiota professoreista pienistä luokkakoot (20 opiskelijat keskimäärin); ja yksi-vastaan-yksi neuvontaa akateemista, maahanmuuttoon, ja henkilökohtaisista asioista.

Avoin maahanpääsypolitiikkoja

Otettavaksi kollegion, TOEFL, IELTS, SAT, ja ACT tulokset eivät ole tarpeen. Aikana Suunta, opiskelijat testataan ja sijoitettava asianmukaiseen tasoa Englanti ja matematiikka luokissa. Tarjoamme ESL ohjelma opiskelijoille, jotka saattavat tarvita ylimääräisiä Englanti kielen opinnot. Vaikka ne eivät ole vaadittavaa, jos sinulla on testin tulokset, niitä voidaan käyttää sijoittamista varten. Tulospalvelu on nykyinen 5 vuoden kuluessa.

  • TOEFL iBT pisteet 80 +, TOEFL PBT pisteet 550 +, tai IELTS 6.5+ oikeuttaa sinua ottamaan Englanti tasokoe (eikä ESL lähtötasotestin.) - SAT Reading pisteet 500 tai ACT Reading pisteet 18 oikeutettu opiskelijoiden ilmoittautua Englanti kokoonpano I (ENG 100).
  • SAT Math pisteet 500 + tai ACT Math pisteet 20 + oikeutettu opiskelijoiden ilmoittautua Math luokkien asianmukaisella tasolla.
DCCC-opiskelijat

Campus Life

Media, Pennsylvania on mukava esikaupunki yhteisö tunnetaan nimellä ”Everybody kotikaupungista.” Se on turvallinen ja rauhallinen kanssa asiointia, teattereita, ravintoloita ja asuntoja. Helppo käyttää julkisia liikennevälineitä Media sisältävät linkkejä vilkkaassa Philadelphia. Philadelphia on tunnettu sen historiasta ja on yksi Amerikan tärkeitä globaalin keskuksia liiketoiminnan, terveydenhuollon, koulutuksen ja kulttuurin. Kaupunki tarjoaa historiallisia ja kulttuuriaarteita, kuten Liberty Bell ja maailmanluokan museoita, kuten Philadelphian taidemuseo, perustuslain keskuksen ja Barnes Foundation. Vuodesta DCCC, opiskelijat voivat tutustua New York (2 tuntia), Washington, DC (2,5 tuntia), Baltimore, ja Boston, sekä kauniita rantoja ja vuoria.

Hyvin monipuolinen koulutus, joka sisältää, urheiluun ja lähiyhteisössä vaikutuksen mahdollista siirtymistä koulut, kasvattaa mahdollisuuksia siirtää apurahoja ja vetoaa tuleville työnantajille. Siksi Delaware County Community College tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, joilla parannetaan oppimiskokemus, vahvistaa luottamusta ja antaa sinulle todellista yhteisöllisyyttä. Ajan toiminta, yleisurheilu akateemisia klubeja ja ylioppilaskunta, tuo sinulle yhdessä ihmisiä kaikilta elämänaloilta-ihmisiä kuten sinä, joka muuttavat elämänsä ja mahdollisuudet saavuttamalla uusia tietoja ja taitoja.

DCCC Campus

opiskelija-asuntojen

DCCC on ylpeä voidessaan tarjota useita asumisen vaihtoehtoja opiskelijoille myös apua Housing koordinaattori, joka toimii kansainvälisten opiskelijapalveluiden toimistoon.

Opiskelijoille, jotka haluavat todellinen amerikkalainen kokemus elää perhe voi valita meidän Homestay Program. Opiskelijat ohjelma elää isäntäperheessä ja niissä on oma kalustettu makuuhuone, käyttö kodin tilat ja vuorovaikutus isäntäperheen. Vuodevaatteet, pyyhkeet, kaikki apuohjelmat ja 2 ateriaa päivässä ovat mukana. Lisäksi säännöllisesti isäntäperheen mainospaikkoja olemassa rajallinen määrä loma mainospaikkojen ilman aterioita saatavilla. Sijoitetuista tarjoavat kaikki edellä mainitut, paitsi aterioita. Opiskelija on vastuussa omasta ruokaostoksilla ja ruoanlaittoon.

Jotkut opiskelijat haluavat elää itsenäistä, samassa kotelossa muiden opiskelijoiden eikä isäntä - joka tunnetaan ylioppilastalo-osakkeen. Talo on täysin kalustettu ja varustettu. Jokainen opiskelija on oma makuuhuone ja osakkeet kaikissa muissa huoneissa, myös kylpyhuoneet, oleskelu- ja ruokailutilat sekä keittiö. Opiskelija on vastuussa itse ruokaa. Erityinen järjestely ja kuukausimaksu määräytyy kodin omistaja. On olemassa myös lukuisia vaihtoehtoja huoneistoasumista yhteisöissä ympärillä College. Kaupungit lähellä College kuuluu Media, Newtown Square, Broomall, ja Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus

Sijainnit

Philadelphia

Delaware County Community College - Marple Campus

Osoite
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 610-359-5050

Ohjelmat