Community Colleges of Spokane

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Community Colleges of Spokane

Vuonna 1963 perustettu Community Colleges of Spokane on dynaaminen yhteisön korkeakoulualue, joka palvelee vuosittain yli 30 000 opiskelijaa Itä-Washingtonissa. CCS on elinvoimainen, kattava oppimisyhteisö, jossa on mahdollisuuksia kaikenikäisille ja kyvykkäille opiskelijoille.

Olemme yhteisökollegioalue, johon kuuluu kaksi akkreditoitua korkeakoulua, Spokane Community College (SCC) ja Spokane Falls Community College (SFCC). Sen lisäksi, että se palvelee suurta kaupunki- ja esikaupunkialuetta suuremmalla Spokane-alueella, se tarjoaa koulutuspalveluita maaseutuyhteisöille koko Itä-Washingtonin 12 302 neliökilometrin alueella. Tämä alue sisältää kaikki Spokanen, Stevensin, Whitmanin, lautan ja Pend Oreillen maakunnat sekä Lincolnin läänin osat.

Molemmat CCS-kollegiot ovat akkreditoituja Luoteis-komissiossa korkeakouluista ja yliopistoista, ja niitä hallinnoivat Washingtonin osavaltion hallintoneuvosto.

 • 1144 Lapsia ja perheitä palveli Head Start ja Early Head Start viime vuonna
 • 19 298 palkinnonhakijaa
 • 87,2% työllisyysasteesta
 • 2,899 astetta

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) on toinen kahdesta akkreditoitujen toimielinten Community Colleges of Spokane ja yksi suurimmista ammattikorkeakoulut osavaltiossa. SCC on tunnettu johtavista autoteollisuuden, ilmailun, kosmetiikan, kulinaarisen taiteen, terveydenhuollon, koneistuksen ja hitsauksen ohjelmista, vain muutamia. Koulutamme ja sertifioimme myös monia ammattilaisia oppisopimuskoulutuskeskuksemme ja suositun Avista / SCC Lineworker Schoolin kautta. SCC tarjoaa osakkuusyrityksille astetta ja siirtovalmiita ohjelmia avaamaan polun neljän vuoden korkeakoululle tai yliopistolle. Tärkein kampus sijaitsee Spokanessa, jossa on keskuksia Colvillessä, Newportissa, tasavallassa, Ioneessa ja Incheliumissa.

Tervetuloa Spokane Community Collegeiin

Spokane Community College (SCC) on tunnettu uraa / teknisiä ohjelmia varten, jotka saavat korkeakoulututkinnon korkean kysynnän omaaviin ammatteihin sekä poikkeuksellisia siirtovaihtoehtoja. Palvelemme vuosittain yli 20 000 opiskelijaa pääkampuksella Itä-Spokanessa ja keskuksissa Colvillessä, Incheliumissa, Ioneessa, Newportissa ja tasavallassa, mikä tekee SCC: stä yhden suurimmista yhteisön korkeakouluista.

SCC-operaatiot ja ydinteemat

Tehtävä

Spokane Community College tarjoaa opetusvaihtoehtoja korkeakoulujen valmiudessa, työvoimakoulutuksessa ja yliopistojen siirrossa, joka täyttää palvelemiemme eri yhteisöjen tarpeet. Olemme sitoutuneet opiskelijoiden menestykseen aktiivisen oppimisen, dynaamisten suhteiden ja tukevien ympäristöjen kautta.

Ydinteemat

Kollegio on määritellyt neljä keskeistä aihetta, joiden avulla voidaan määritellä tehtävänsä arvioinnissa käytettävä tehtävä.

 • Työvoiman kehittäminen
  • SCC: n ammatillinen tekninen sertifikaatti ja tutkinto-ohjelmat ovat alan standardeja, jotka valmistelevat opiskelijaa alkutason tehtäviin kurinalaisuudessa.
 • Akateeminen siirto
 • Opiskelijat, jotka ovat opiskelleet akateemiseen siirtoon, ovat hyvin valmistautuneita ja menestyksekkäitä, kun he siirtävät kurssejaan ja / tai apulaisopintojaan seuraavassa vaiheessa heidän koulutussuunnitelmassaan.
 • College-valmius
 • Korkeakoulun valmiusohjelmat täyttävät opiskelijoiden tarpeet ja valmistelevat heidät korkeakoulutason kursseille ja antavat heille mahdollisuuden menestyä akateemisesti, henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.
 • Opiskelijan menestys
 • Opiskelijat saavat mahdollisuuden menestyä tuetussa ympäristössä, joka parantaa yksilöllistä ja ammatillista kasvua akateemisen, henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen kautta.

Näkemys

Spokane Community College on paikka, jossa opiskelijat muuttavat elämäänsä ja saavuttavat tavoitteensa, rikastuttavat yhteisöjämme.

Perusarvot

Opiskelijan menestys, huippuosaaminen, saavutettavuus, osallistavuus, yhteistyö, keskinäinen kunnioitus, reagoivuus, elinikäinen oppiminen

Olet täällä

Riippumatta tavoitteestasi, voimme auttaa sinua menestymään. Olemme jo yli 50 vuoden ajan auttaneet ihmisiä muuttamaan työpaikkoja, ansaitsemaan siirtoasteita ja aloittamaan uuden elämän.

Tutki vaihtoehtoja

Meillä on yli 120 ohjelmaa, mukaan lukien siirtoaste ja tapoja valmistaa sinut yliopistoon. Meillä on myös monia uran ja teknisiä ohjelmia, kuten arkkitehtuuri, tietotekniikka, ympäristötiede ja paljon muuta.

Spokane Fallsin yhteisön kollegio

Spokane Falls Community College (SFCC) on yksi Community Colleges of Spokane kahdesta akkreditoidusta laitoksesta. SFCC on koulutuksellinen johtaja, joka tarjoaa edullisia ohjelmia, jotka ovat korkealaatuisia tiedekunnan ja henkilökunnan kanssa, joka on omistettu erinomaiselle opetukselle ja opiskelijoiden menestykselle. Meillä on vaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat saavuttaa uran / teknisen tutkinnon tai todistuksen, siirtyä neljän vuoden yliopistoon tai jatkaa opintojaan laajentamalla hakea kandidaatin tutkinto-ohjelmiin. Pääkampusemme sijaitsee läntisessä Spokanessa, jossa on paikkoja Pullmanissa, Fairchildin ilmavoimien tukikohdassa ja verkossa.

Tervetuloa Spokane Fallsin yhteisön kollegioon

Spokane Falls Community College on opetusjohtaja, joka tarjoaa edullisia, korkealaatuisia ohjelmia tiedekunnalle ja henkilökunnalle, joka on omistettu erinomaiselle opetukselle ja opiskelijoiden menestykselle. Meillä on vaihtoehtoja urakohtaisille todistuksille ja tutkinnoille, siirtoasteille ja laajemmalle soveltavan tieteen ohjelmien kandidaatille. Palvelemme vuosittain yli 8000 opiskelijaa pääkampuksella, joka sijaitsee läntisessä Spokanessa, meidän kampuksella Pullmanissa ja verkossa.

Missiomme, ydinteema,

Tehtävä

Spokane Falls Community College täyttää yhteisön tarpeet edistämällä opiskelijan saavutuksia laadun, helposti saatavilla olevien oppimismahdollisuuksien avulla, jotka kattavat monimuotoisuuden, edistävät tasapuolisuutta ja edistävät maailmanlaajuista tietoisuutta.

Ydinteemat

Toteutamme tehtävänämme viidellä keskeisellä teemalla:

 • Erinomainen opetus / oppiminen
  • SFCC: n tiedekunta, opiskelijat ja hallinto sitoutuvat huippuosaamiseen opetuksessa ja oppimisessa.
 • Opiskelijan saavutukset
 • SFCC tarjoaa opiskelijoille työkalut ja mahdollisuudet tavoitteiden saavuttamiseen.
 • Laaja pääsy
 • SFCC avaa pääsyn kaikille opiskelijoille erilaisilla opetusmenetelmillä, opetusmenetelmillä ja palveluilla sekä paikoilla.
 • Moninaisuus, tasapuolisuus, maailmanlaajuinen tietoisuus
 • SFCC edistää monimuotoisuutta, edistää tasa-arvoa ja valmistelee opiskelijoita elämään vastuullisesti yhä globaalissa sivilisaatiossa.
 • Reagointi yhteisön tarpeisiin
 • SFCC vastaa yhteisön sidosryhmiemme muuttuviin tarpeisiin yhteistyön ja innovoinnin avulla.

Näkemys

SFCC on koulutuksen johtaja ja yhteistyökumppani yhteisön ja alueen kanssa joustavien, korkealaatuisten ohjelmien tarjoamisessa. Tiedekuntamme ja henkilökuntamme ovat sitoutuneet opiskelijoiden menestykseen, kulttuuriseen rikastumiseen ja elinikäiseen oppimiseen opiskelijakeskeisessä ympäristössä, joka kannustaa henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Perusarvot

 1. Akateeminen huippuosaaminen, jossa sekä oppija että opettaja ovat vastuussa oppimisesta, joka heijastaa henkistä elinvoimaa, uteliaisuutta, luovuutta ja kurinalaisuutta.
 2. Akateeminen vapaus, jossa tunnustamme sanan-, ilmaisun- ja ajatusvapauden sekä opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkiseen tutkimukseen osallistuvan henkilöstön oikeudet tietämyksen kehittämisessä.
 3. Yhteistyö hallinnossa ja kollegiaalisesti työskentely kumppanuuksissa, joissa tunnustetaan laajasta osallistumisesta ja kaikkien äänien arvostamisesta syntyvä synergia.
 4. Opiskelijoidemme, tiedekuntamme, henkilökuntamme ja yhteisömme moninaisuus siinä mielessä, että se rikastuttaa oppimista ja kasvua.
 5. Henkilökohtainen huippuosaaminen, joka heijastaa rehellisyyttä ja huolehtimista kollegion koko työstä.
 6. Kunnioittakaa toisiamme tunnustettaessa erilaisia elämänkokemuksia ja edistämällä kollegiaalisuutta, joka perustuu ihmisoikeuksiin ja jokaisen yksilön ihmisarvoon.
 7. Opiskelijan menestys, jota tukevat kattavat tukipalvelut, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita menestymään.
 8. Ympäristönsuojelu, jonka avulla osoitamme kunnioituksemme ja vastuumme luonnollisesta ympäristöstä.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Sijainnit

Spokane

Osoite
Spokane Community College,
1810 N Greene Street

WA 99217 Spokane, Washington, Yhdysvallat

Spokane

Osoite
Spokane Falls Community College
3410 W. Fort George Wright Drive

WA 99224 Spokane, Washington, Yhdysvallat