Community College of Philadelphia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita meidät?

Koska tietäsi mahdollisuudet alkaa tästä

Tervetuloa Community College of Philadelphia, jossa yli 685000 yksilöt ovat ryhtyneet niiden tiellä mahdollisuuksiin vuodesta 1965. Palvelemme monipuolinen väestö opiskelijoita, tuoreista ylioppilaita alkaa täällä tiellä kohti kandidaatin, aikuisten haluavat vaihtaa uraa. Meidän Pääkampuksella tai missä tahansa meidän kolmen aluekeskuksiin sisällä Philadelphia, tarjoamme mukavuutta meidän opiskelijat tarvitsevat sovittaa luokkiin heidän kiireisen aikataulunsa.

Pyrimme valtuuttaa yhteisöömme koulutuksen, yksi yksittäinen kerrallaan. Yli 90 prosenttia valmistuneista jäävät alueelle ja vahvistaa paikallista taloutta. Meidän tehtävämme valmistella Philadelphians uuden uran tai siirtää neljän vuoden college, jotta he voivat saavuttaa koulutus- ja uraan liittyviä tavoitteita.

Transfer Opportunities

Community College of Philadelphia helpottaa voit siirtää hyvityksiä neljän vuoden college ja säästää opetusta dollaria, kiitos Dual Opiskelijaksi kumppanuuksia ja siirto-ohjelma sopimuksia.

siirto Kumppanuudet

Viettävät kaksi ensimmäistä vuotta täällä ja ansaita kandidaatin vähemmän - paljon vähemmän. Meidän siirto kumppanuudet, nimeltään Dual Hakutoimisto sopimuksia, 12 korkeakoulujen ja yliopistojen alueella on helppo siirtää toiseen college jälkeen ansaitsevat oman osakkuusyrityksen tutkinto täällä. Plus, nämä kumppanuudet sisältävät suuria stipendien!

Muita Transfer sopimukset

Tutustu monet muut siirtämissopimusten meillä on käytössä lukuisia korkeakoulujen ja yliopistojen koko alueella ja sen ulkopuolella. Mikä tahansa siirron tavoitteisiin voi olla, voimme auttaa sinua sinne.

Edut Dual Opiskelijaksi

Säästää lukukausimaksuista ansaitsemalla oman osakkuusyrityksen tutkinto täällä ennen kuin siirrät Maksa hakemusmaksu tai seuraamuksia, jos et halua osallistua Pätevöidy stipendejä ja ehkä muitakin säästöjä Vastaanottaa tukipalvelut täällä ja teidän siirto college valinta Tapaa ohjelman vaatimukset varata paikassa siirto College Anna valitsemasi college juniori tila

uramahdollisuudet

Community College of Philadelphia tarjoaa tarvittavat työkalut menestyä nykypäivän työvoimasta. Ohjelmamme valmistelee teitä korkean kysynnän, kestävien toimialojen että ominaisuus hyvä palkka, työpaikkojen vakautta ja mahdollisuuksia etenemiseen. Sinulle hyötyä käytännön kokemusta, suullinen ja kirjallinen taito kehittämiseen, ja kriittisen ajattelun harjoituksia. Kaikki ohjelmat opetetaan pienissä luokissa erillisten tiedekunnan, antaa sinulle henkilökohtaista huomiota ansaitsette. Ja monet ohjelmat ovat muotoiltu ja tehostettu osallistumalla ammattilaiset paikallisia yrityksiä, jotka takaavat, että kaikki opit on merkitystä ja palkitsevaa.

College Menestystarina

Koska avaa ovensa vuonna 1965, Community College of Philadelphia on tullut olennainen osa kaupunkia, joka tarjoaa pääsyn korkeakoulutukseen ja erikoistunutta koulutusta monipuolinen elin opiskelijoiden joka tulee alueellisen työvoiman ja vahvistaa paikallista taloutta. Kollegio on ollut monia onnistumisia ja merkkipaaluja matkan varrella. Avulla yhteisöömme ja meidän opiskelijoita, jatkamme tarjota laadukasta koulutusta yksilöille, sekä parempaa työtä ja parempaa elämänlaatua.

International Students

Community College of Philadelphia tarjoaa useita etuja opiskelijoita ympäri maailmaa, jotka tällä hetkellä yli 50 maassa. Täällä voit löytää huolehtiva, henkilökohtainen ympäristö taas kokee jännitystä, kulttuurin ja mahdollisuus maailmanluokan kaupunki, joka tasapainottaa historia ja modernit mukavuudet.

Kollegio on avustava aste-myöntämiseen laitos tarjoaa yli 70 asteen ja todistus ohjelmia. Olemme suurin aste-myöntämiseen laitos Philadelphiassa, mutta intiimi luokkaympäristön mahdollistaa tiedekunnan antaa sinulle yksilöllistä huomiota. Meidän neuvonantajat ovat täällä vastaamassa kysymyksiinne sekä auttaa sopeutua elämään Yhdysvalloissa.

Jokainen opiskelija on erityinen osa College yhteisö. Kokenut henkilökunta tekee kaikkensa auttaa tekemään siirtyminen Yhdysvaltoihin, Philadelphia ja College onnistunut.

Miksi International Students valita meidät

Kustannustehokas, Quality Education

Community College of Philadelphia tarjoaa edullisen koulutusta ja auttaa valmistautumaan uran tai siirtää neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa. Monet kansainväliset opiskelijat haluavat ansaita osakkuusyrityksen määrin ennen siirtämistä neljän vuoden college, jotta aikaa tottua opiskelijaelämään, ansaita college hyvityksiä ja säästää rahaa.

Pienet luokkakoot

Poliisiakatemian keskimääräinen ryhmäkoko on 22 henkilöä, mikä tarkoittaa enemmän aikaa, että opettajat voivat viettää kanssasi. Meidän ohjaajat välittävät sinusta ja ottaa aktiivisesti mukana kehittämässä vahvuutesi ja tavoitteet.

yksilöllistä Huomio

Jokainen opiskelija on erityinen osa College yhteisö. Me auttaa ymmärtämään, miten ilmoittautua luokkiin ja löytää päin kampuksella. Poliisiakatemian Main Campus on hallittavissa kooltaan, ja se on kätevästi pääsee julkisilla kulkuneuvoilla. Kokenut henkilökunta auttaa tekemään siirtyminen Yhdysvaltoihin, Philadelphia ja College onnistunut.

Englanti toisena kielenä (ESL) Ohjelman

Se voi olla hyötyä sinulle suorittaa joitakin Englanti luokat tullakseen mieluummin kieltä. Otettuaan tasokoe ja keskustella tulosta verrataan ohjaaja, autamme valita luokat, jotka parhaiten sopii tarpeisiisi. Meidän ESL ohjelma parantaa Englanti taitoja ja voit saada irti kokemus Yhdysvalloissa.

Meidän kansainvälinen yhteisö

Community College of Philadelphia on monipuolinen ja kulttuurisesti rikas opiskelija väestö, yli 150 kansainvälistä opiskelijaa yli 50 eri maasta, sekä alueelliset opiskelijat, jotka edustavat monia etnisiä taustoja. Voit liittyä International Student Organization, joka suunnittelee päiväretkiä ja muuta toimintaa ympäri College. Juhlia monimuotoisuus, vuosittainen kansainvälinen festivaali altistaa College yhteisön muihin kulttuureihin. Elokuvafestivaalit ja tapahtumia, joissa on mukana kansallisuuksien tapahtua myös ympäri vuoden.

Jotain on aina tapahtuu kampuksella. Haluatko pelata urheilu, tai ovat opiskelija klubeja enemmän tyyliäsi?

On olemassa kymmeniä tapoja osallistua ja tavata uusia ihmisiä College. Tarjoamme erilaisia ​​urheilu miehille ja naisille, lisäksi yli 40 opiskelija seurojen ja järjestöjen kanssa.

ihanteellinen sijainti

Lähellä kaupungin sydämessä ja lähellä Philadelphian Museum alueella, meidän Pääkampuksella on helposti junalla, bussilla tai auto, ja voit helposti kävellä välillä rakennuksia. Kollegio on myös kolme aluekeskuksiin Koillis, Luoteis ja West Philadelphia, lisäksi useita naapuruston sivustoja, se palvelee parhaiten opiskelijoille.

Philadelphia, välissä New York ja Washington, DC, on yksi kaikkein historiallisten kaupunkien ja viidenneksi suurin, Yhdysvalloissa. Täällä toiseksi suurin kaupunki itärannikolla, molemmat itsenäisyysjulistus ja perustuslaki Yhdysvaltain kirjoitettiin. Sen lisäksi monipuolisempaa kulttuuritoimintaa, Philadelphia tarjoaa maailmanluokan ruokaa, poikkeuksellinen teatteri- ja taidealueella, ja vilkas yöelämä. Olitpa kiinnostunut tutkimaan aiemmin, kokee ulkona tai kokouksen ammattilainen urheilutapahtuma, tämä jännittävä alueella on paljon tarjottavaa sinulle.

Sijainnit

Philadelphia

Osoite
1700 Spring Garden Street
19130 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat