Community College Of Aurora

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Community College Of Aurora ( CCA ) on Coloradon yhteisöopisto, jolla on kampuksia Aurorassa ja Denverissä. Näissä kahdessa kampuksessa tarjolla olevien luokkien lisäksi tarjoamme verkkokursseja ja tutkintoja. Ehkä tarvitset tutkinnon tai todistuksen auttaaksesi sinua unelmiesi työssä - tai etsit edullista tapaa siirtyä nelivuotiseen korkeakouluun tai yliopistoon Coloradossa; Community College Of Aurora voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi. Haluatko ansaita tutkinnon, aloittaa koulutuksen, joka siirretään taatusti mihin tahansa Coloradon osavaltion korkeakouluun tai yliopistoon, tai saada koulutuksen, jota tarvitset uuden uran edistämiseen tai aloittamiseen, Community College Of Aurora tarjoaa sinulle ratkaisun

Olemme tarpeeksi pieniä tuntemaan sinut ja riittävän suuria tarjoamaan lukuisia opintojaksoja, jotka täyttävät koulutustavoitteesi. Poikkeukselliset tiedekunnamme ja henkilökuntamme, kätevät kurssiajat ja -paikat, ystävälliset tukipalvelut ja monipuolinen opiskelijakunta auttavat muokkaamaan tulevaisuuttasi nopeasti muuttuvassa maailmassa. Ja tarjoamme lukukausimaksuja, jotka ovat noin puolet siitä, mitä opiskelijat maksavat julkisessa tai yksityisessä yliopistossa!

Community College Of Aurora vie koulutuksen uudelle tasolle yhdistämällä vankan teorian käytännön koulutukseen. Tällä lähestymistavalla varustamme opiskelijat asiaankuuluvalla oppimisella, joka voi johtaa vankkaan ja turvalliseen tulevaisuuteen.

Community College Of Aurora palvelee monipuolista yhteisöämme tarjoamalla korkealaatuisia opetus- ja tukipalveluja valmistellakseen opiskelijoita siirtymiseen ja työhön. Pyrimme olemaan korkeakoulu, jossa jokainen opiskelija menestyy.

Sijainnit

Denver

Osoite
Alton Way,710
80230 Denver, Colorado, Yhdysvallat

aamurusko

Osoite
East Centretech Parkway,16000
80011 aamurusko, Colorado, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: