College of du Page

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tarjoilu Alueemme, Connecting Our World Sen perustamisesta lähtien vuonna 1967, College of DuPage on kypsynyt jotain hyvin erikoista. Se on yhteisön college kauaskantoisia vaikutuksia. Olemme vankasti yhteisö, joka tarjoaa meille mandaatti, vielä sitoutunut heijastaa tarpeisiin ja vaatimuksiin alati muuttuvassa maailmassa.

Meidän tiedekunnan kautta meidän johtokunta, ymmärrämme tärkeää pysyä asiaan monilla tasoilla: ihmissuhde, akateeminen, taloudellista, sivistyksellistä ja taloudellista. Jossa tasainen silmällä alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälinen kehitys, College of DuPage täyttää tehtävänsä niin koulutus- ja taloudellista muutosagenttina asukkaille se palvelee.

Beyond kaikki muut näkökohdat, vaikka olemme kasvattajia, omistettu ajatus, että tieto on transformative. Uskomme on olemassa muutamia asioita tehokkaampia kuin mieli harjoittaa. Olemme innoissamme mahdollisuuksista syttynyt kun tieto on välitettävä mielekästä keskustelua, palveluksessa ymmärtämättä jokainen yhteisömme jäsenen täyden potentiaalin.

Kutsumme sinut tietää enemmän maailmanluokan laitos saatavilla sinulle ja perheellesi, täällä kotona.

Sijainnit

Glen Ellyn

College of DuPage

Osoite
College of DuPage425 Fawell Blvd.
Glen Ellyn, Illinois, Yhdysvallat
Verkkosivusto