College of Marin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa College of Marin

Perustettu vuonna 1926, College of Marin on yksi 113 julkisen ammattikorkeakoulut Kaliforniassa. On kaksi kampuksilla palvella teitä kauniissa Marin County. Kentfield Campus sijaitsee noin 11 minuuttia pohjoiseen Golden Gate Bridge 835 College Avenue Kentfield. Intian Valley Campus sijaitsee minuutin päässä upea 333 hehtaarin sivuston Ignacio Boulevard Novato, CA.

Akkreditointi

College of Marin on hyväksytty akkreditoivan komission yhteisön ja Junior Korkeakoulut ja Länsi liitto kouluissa ja oppilaitoksissa, institutionaalinen Akkreditoija tunnustettu neuvoston Higher Education Accreditation ja US Department of Education.

Opiskelijaelämä

Noin 13000 opiskelijat ilmoittautua vuosittain akatemian monet luottokannan, noncredit, ja yhteisö luokissa. Kollegio on ansainnut maineensa laatu oppilaitos tarjoaa koulutusjakson saavutus ja menestystä kaikenikäisille oppilaille ja kaikilta elämän.

Voidakseen tarjota opiskelijoille mahdollisuuksia, joita ne tarvitsevat, ja varmistaa, että opiskelijat saavuttamaan tietyt tavoitteet ja päämäärät, College tarjoaa Associate of Arts ja Associate of Science koulutusohjelmissa. College of Marin osallistuu taattu ottamisesta erityisiä University of California kampuksilla. Vuosittain monet kansainväliset opiskelijat, jotka ovat suorittaneet opintoja College of Marin ovat onnistuneesti siirretty UC Berkeley, UCLA, ja UC Davis, mm. Lisäksi College on Transfer Center, joka työskentelee varten auttaa opiskelijoita tutkimuksen siirto ja kriteereillä.

The College tarjoaa kolmekymmentäkolme uran tekninen koulutusohjelmia (CTE), sekä tarjoaa perustaidot, Englanti toisena kielenä (ESL) koulutus, ja yhteisö luokissa. Poliisiakatemian CTE ohjelmat tarjoavat tarvittavat taidot menestyä globaalisti kilpailukykyisen työvoiman ympäristössä. Olipa tavoitteena on urakehitys, uran muutos, tai kirjoittamalla työvoiman ensimmäistä kertaa, College of Marin tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia, joiden avulla opiskelijoiden onnistua.

Academic Osastot

College of Marin sitoutuminen korkeasta juuret tarjota tasapuolisesti mahdollisuuksia ja edistämällä menestystä kaikille jäsenille meidän monipuolinen yhteisö tarjoamalla valmistautuminen siirtää neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa, yhdistävät astetta ja todistukset, Englanti on toinen kieli ja elinikäistä oppimista.

Tällä hetkellä tarjoamme opetusohjelmia seuraavissa yksiköissä:

Allied Health Sciences Behavioral Sciences Tietojenkäsittely Ura tekninen koulutus viestintä Neuvonta Varhaiskasvatus ja Child Development Englanti / Humanistinen / Filosofia Fine / Kuvataiteet Life and Earth Sciences matematiikka Esittävät taiteet Liikunta, Kinesiologia, ja yleisurheilu FYYSINEN tieteet Yhteiskuntatieteet Maailman kielet ja kulttuurit

Sijainnit

Kentfield

College of Marin - Kentfield Campus

Osoite
835 College Avenue, Kentfield, CA 94904
94904 Kentfield, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 415-457-8811

Novato

College of Marin - Indian Valley Campus

Osoite
1800 Ignacio Boulevard, Novato, CA 94949
Novato, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 415-457-8811