College Of The Albemarle ONLINE

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Albemarlen yliopistossa olemme aina olleet paljon enemmän kuin kampukset, kurssit, tutkinnot ja todistukset. Todellinen intohimomme on muutos: opiskelijoistamme, kun saavutat unelmasi, ja itsestämme, kun kasvamme palvelemaan paremmin yhteisöjämme.

Meillä kaikilla on valtava mahdollisuuden kipinä, joka hehkuu jokaisessa meistä. Monille opiskelijoille tuo valo saattaa tuntua piilevän epäilysten kerrosten takana. College of The Albemarlessa löydät tarvitsemasi tuen, jotta voit päästä läpi ja saavuttaa täyden potentiaalisi. Opettajat, ystävät ja mentorit auttavat sinua tutustuttamaan sinut täysin uuteen mahdollisuuksien maailmaan. Tiedämme tämän, koska olemme oppineet tarinoita, todistaneet lahjakkuutta ja jakaneet oppilaidemme menestyksen aika ajoin.

College of The Albemarle on Pohjois-Carolinan ensimmäinen yhteisöopisto, jolla on neljä kampusta seitsemässä läänissä, erinomaiset koulutusohjelmat ja vahvat perinteet Albemarlen alueella. Ennen kaikkea olemme katalysaattori elämän muuttamiselle. Olemme täällä kertomaan tarinamme ja jakamaan, kuinka The College of The Albemarle -kokemuksen muutosvoima voi auttaa sinua menestymään.

Sijainnit

Verkko Yhdysvallat

Osoite
North Road Street,1208
27909 Elizabeth City, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Certificate
Kaksivuotinen soveltavien tieteiden tutkinto
Kaksivuotinen taidetutkinto