Lue virallinen kuvaus

Olemme innoissamme olet ajatellut tulossa osa Hiwassee yhteisön! Olemme täällä auttaa sinua jotain ja kaikki mitä tarvitset. Haluaisimme vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin College akateemikkojen kohtuuhintaisuutta ja sen jälkeen.

Hiwassee: n vaikutukset eivät rajoitu lähialueella. 10000 plus alumnit edistävät yhteisöt 44 osavaltiossa ja 28 maassa. Jotkut Hiwassee onnistunut alumnien ovat: pääministeri Jordanian, eläkkeellä puheenjohtaja American BMW toimintojen, Emory sydän kirurgi, ja Broadway esiintyjä. Vain muutama vuosi, toivomme pystyä nimesi keskuudessa prospering alumnien jäseniä.

Meidän kampuksella on kasvanut vain seitsemän eekkeriä suuremman kampuksella, joka koostuu kahdeksantoista sijaitsevien rakennusten 400 eekkeriä. Tarjoamme erilaisia ​​yliopiston rinnakkain ja ura / ammatillisen ohjelmia, jotka johtavat Associate of Arts, Associate of Science, Associate of Applied Science, Bachelor of Arts ja Bachelor of Science astetta.

Viime vuosina Hiwassee on saanut kiitosta sen taloudellista tukea, akateeminen, ja urheilullinen ohjelmia ja on luokiteltu yhdeksi viidestä edullisin yksityinen korkeakouluissa Tennesseessä. Hiwassee professoreita, opiskelijoita, ja urheilullinen joukkueet myös usein saada osavaltion, kansallisia, ja jopa kansainvälistä tunnustusta. Voit olla yksi näistä erinomainen ja hyvin tunnustettu opiskelijat taas täällä Hiwassee College!

Ympäröimä majesteetti Appalakit, löydät itsesi innostanut Hiwassee College. Inspiroi tulla enemmän, saavuttaa suuruuden, ja täyttämään unelmia. Klo Hiwassee College, koet tosielämässä, aito yhteisö, ja seikkailu joka kulman takana. Täällä voit löytää college joka arvostaa koulutus, huippuosaamista, yksilöllisyys, aitous, usko, ja suhteita.

Oikea elämä.

Hiwassee College on paikka, jossa oppiminen tulee luokkahuoneessa, mutta vielä tärkeämpää se tulee reaalimaailman kokemus. Saatat olla yllättynyt, miten vähän näet työpöytä edessäsi. Oppiminen on enemmän kuin käytännön. Se on todellista elämää.

Yhteisössä.

Uskomme yhteisössä täällä. Tämä on paikka, josta löydät eliniän suhteita paitsi oman ikäisensä, mutta jopa ohjaajat. Monet opiskelijat ja professorit ovat samanlaiset tavoitteet, uskomukset, ja harrastukset, luoda ystävyyssuhteita, jotka ylittävät luokkahuoneessa.

Seikkailu.

Jokaisen nurkassa käännyt, löydät seikkailu. Yleisurheilu sinun juttusi? Meillä lähes jokaiseen lajiin saatavilla ja etsivät jatkuvasti lahjakkaita uusia urheilijoita. Lisää ulkoilmahenkinen tyyppi? Täällä, saatat löytää itsesi koskenlaskuun alas jokea kosken, vaellus haastava reitti, tai yksinkertaisesti ryhtyy majesteetti kaunista maaseutua.

Hiwassee College on college rikas kulttuuriperintö koulutuksessa, vahva yhteisö, säätiö uskon, ja hillitön henkeä seikkailu. Oppiminen on erilainen täällä. Se perustettiin vuonna uskossa ja taottu huippuosaamista.

Edut Osallistuvat Hiwassee College - Pieni taiteet college

Hiwassee College pieni, taiteet college tarjoaa opiskelijoille mahdollisuudet kehittää johtamistaitojen jo lukuvuoden aikana. Opiskelijalla on mahdollisuudet ilmaista itseään läpi musiikki, teatteri, urheilu, luova kirjoittaminen, klubeja, ja järjestöt, kaikki samalla laajentaa niiden taso itseluottamusta, mitä he voivat tulla.

Opiskelija on enemmän mahdollisuuksia one-on-one kosketuksessa professoreita ja akateemisen neuvonantajia, jotka voivat auttaa oppilaita piirtää kurssin kautta akateemista uraa. Opiskelijat ovat usein luokkiin opettanut niiden akateemisten neuvonantajien antaa heille runsaasti mahdollisuuksia kysymään akateemisen asioista.

Hiwassee College professorit ovat täysin vastuussa arvioinnista opiskelija edistymistä kursseista. Koska Hiwassee ei tarjoa jatko-ohjelmia, kuten suuremmissa korkeakouluissa, lehtorilta ei käytetä opetuksessa tai pisteytys tehtäviä. Pikemminkin, professorit ottaa aikaa huolellisesti valmistautua mukaansatempaavan oppimateriaalit, lukea opiskelijan työtä, tarjota yksityiskohtaisia ​​kommentteja, ja antaa rakentavaa palautetta opiskelijoilleen.

Rajoitettu kokoluokkien mahdollistaa professorit määrittää ja arvioida enemmän kirjallisia töitä ja hankkeita, mikä antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet kehittää kriittistä ajattelua ja viestintätaidot tarpeen menestyä nykypäivän muuttuvassa maailmassa.

Klo Hiwassee, opetus on pääpaino tiedekunnan. Opiskelijoiden oppimista ja opiskelija menestys ovat mitä me arvostamme eniten.

Opiskelija on harvoin luokassa yli 25 opiskelijaa - useimmat ovat luokissa alle 20 opiskelijaa. Tämä ympäristö tarjoaa paremmat mahdollisuudet osallistua aktiivisesti keskusteluihin ja on suora vuorovaikutus professoreita.

Kahdeksan viisi-yhdeksänkymmentä prosenttia kaikista luokat opetetaan kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä.

Yleisurheilu

Olemme ylpeitä urheilullinen ohjelman Hiwassee College, ja suurin osa meidän opiskelijat ovat mukana joukkueen tai sisäiset urheilu. Rekrytoimme opiskelijoita eri puolilta olla osa erilaisia ​​miesten ja naisten urheilu kuten: baseball, koripallo, golf, jalkapallo, softball, tennis, lentopallo, ratsastus, basso kalastus, ammunta urheilu, ja rodeo. Monille urheilijoille jotka haluavat jatkaa pelaamista urheilu lukion jälkeen, Hiwassee College tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden liittyä urheilullinen ohjelma. Tarjoamme monia stipendejä lahjakkaille urheilijoille eri puolilla maata. Tule olla osa tiimin Hiwassee College ja "Go Tigers!"

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kaksivuotinen soveltavien tieteiden tutkinto

HIWASSEE COLLEGE

Tarkoituksena Associate of Applied Science tutkinto Business Yrittäjyys avulla voit saada valmiudet menestyä liike-elämässä, jatkaen omaa elämäntapaa. ... [+]

Oletko koskaan haaveillut aloittaa oman yrityksen tai työskentelevät kukoistava nuori organisaatio? Tarkoituksena Associate of Applied Science tutkinto Business Yrittäjyys avulla voit saada valmiudet menestyä liike-elämässä, jatkaen omaa elämäntapaa. Vuodesta usein työ vaatimuksia perhevelvollisuuksien-online-ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle joustavuutta täytyy hankkia oman korkeakoulututkinnon, riippumatta nykyinen tilanne.

Business yrittäjyyden ohjelma, voit saada:

Vahva perusta johtamisen, markkinoinnin, liiketoiminnan etiikka, laki, talous, politiikka, henkilöresursseja, kansainvälinen liiketoiminta sekä peruskursseja kirjanpito, talous, ja yritysten v... [-]
Yhdysvallat Madisonville
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
HIWASSEE COLLEGE

Associate of Applied Science Criminal Justice (Homeland Security) ohjelma valmistaa opiskelijoita tulla päteviä ammattilaisia ​​alalla lainvalvonnan, korjaukset, koeaika, ... [+]

Olemme innoissamme olet ajatellut tulossa osa Hiwassee yhteisön! Olemme täällä auttaa sinua jotain ja kaikki mitä tarvitset. Haluaisimme vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin College akateemikkojen kohtuuhintaisuutta ja sen jälkeen.

Meidän kampuksella on kasvanut vain seitsemän eekkeriä suuremman kampuksella, joka koostuu kahdeksantoista sijaitsevien rakennusten 400 eekkeriä.

Yliopiston Parallel Associate Degree Program sisältää kahden ensimmäisen tyypillisen neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa ohjelman. Opiskelijoiden tässä ohjelmassa ovat ne, jotka odottavat siirtää toiselle ylimmän toimielimen seuraavat ovat valmistuneet Hiwassee College. Associate of Arts tai Associate of Science tutkinto on myönnetty. Tiedekunnan ja henkilökunnan Hiwassee College tiivistä meidän opiskelijoiden ja naapurimaiden korkeakoulujen ja yliopistojen sujuvan ja tarkan siirron opintopistettä. College ylläpitää Kurssi-bycourse siirto vastaavuus taulukoita monet neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa helpottaa siirtoa ja auttaa opiskelijaa ja hänen / hänen neuvonantaja akateemisten ohjelman kehittämiseen. Kuullen neuvonantajien, opiskelija voi suunnitella yksittäisiä koulutusohjelman, jotka sopivat heidän tavoitteensa ja etuja muun muassa Allied Health, Business, koulutus, Liberal Arts, Musiikki, Tiede, ja Pre-Professional. Yliopisto Parallel Associate Degree Program tarjoamia College voidaan muuttaa, jotta paremmin tarpeita opiskelija ja mukautumaan vaatimuksiin vanhempi laitos, jolle opiskelija odottaa siirtää. Kuitenkin tekemättä muutoksia opetussuunnitelman, opiskelijan on muista suorittaa kaikki Yleistä Koulutus kurssit tarvitaan valmistumisen.... [-]

Yhdysvallat Madisonville
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi

Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

HIWASSEE COLLEGE

Yliopiston Parallel Associate Degree Program sisältää kahden ensimmäisen tyypillisen neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa ohjelman. Opiskelijoiden tässä ohjelmas ... [+]

Olemme innoissamme olet ajatellut tulossa osa Hiwassee yhteisön! Olemme täällä auttaa sinua jotain ja kaikki mitä tarvitset. Haluaisimme vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin College akateemikkojen kohtuuhintaisuutta ja sen jälkeen.

Meidän kampuksella on kasvanut vain seitsemän eekkeriä suuremman kampuksella, joka koostuu kahdeksantoista sijaitsevien rakennusten 400 eekkeriä.

Yliopiston Parallel Associate Degree Program sisältää kahden ensimmäisen tyypillisen neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa ohjelman. Opiskelijoiden tässä ohjelmassa ovat ne, jotka odottavat siirtää toiselle ylimmän toimielimen seuraavat ovat valmistuneet Hiwassee College. Associate of Arts tai Associate of Science tutkinto on myönnetty. Tiedekunnan ja henkilökunnan Hiwassee College tiivistä meidän opiskelijoiden ja naapurimaiden korkeakoulujen ja yliopistojen sujuvan ja tarkan siirron opintopistettä. College ylläpitää Kurssi-bycourse siirto vastaavuus taulukoita monet neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa helpottaa siirtoa ja auttaa opiskelijaa ja hänen / hänen neuvonantaja akateemisten ohjelman kehittämiseen. Kuullen neuvonantajien, opiskelija voi suunnitella yksittäisiä koulutusohjelman, jotka sopivat heidän tavoitteensa ja etuja muun muassa Allied Health, Business, koulutus, Liberal Arts, Musiikki, Tiede, ja Pre-Professional. Yliopisto Parallel Associate Degree Program tarjoamia College voidaan muuttaa, jotta paremmin tarpeita opiskelija ja mukautumaan vaatimuksiin vanhempi laitos, jolle opiskelija odottaa siirtää. Kuitenkin tekemättä muutoksia opetussuunnitelman, opiskelijan on muista suorittaa kaikki Yleistä Koulutus kurssit tarvitaan valmistumisen.... [-]

Yhdysvallat Madisonville
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
HIWASSEE COLLEGE

Yliopiston Parallel Associate Degree Program sisältää kahden ensimmäisen tyypillisen neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa ohjelman. Opiskelijoiden tässä ohjelmas ... [+]

Olemme innoissamme olet ajatellut tulossa osa Hiwassee yhteisön! Olemme täällä auttaa sinua jotain ja kaikki mitä tarvitset. Haluaisimme vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin College akateemikkojen kohtuuhintaisuutta ja sen jälkeen.

Meidän kampuksella on kasvanut vain seitsemän eekkeriä suuremman kampuksella, joka koostuu kahdeksantoista sijaitsevien rakennusten 400 eekkeriä.

Yliopiston Parallel Associate Degree Program sisältää kahden ensimmäisen tyypillisen neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa ohjelman. Opiskelijoiden tässä ohjelmassa ovat ne, jotka odottavat siirtää toiselle ylimmän toimielimen seuraavat ovat valmistuneet Hiwassee College. Associate of Arts tai Associate of Science tutkinto on myönnetty. Tiedekunnan ja henkilökunnan Hiwassee College tiivistä meidän opiskelijoiden ja naapurimaiden korkeakoulujen ja yliopistojen sujuvan ja tarkan siirron opintopistettä. College ylläpitää Kurssi-bycourse siirto vastaavuus taulukoita monet neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa helpottaa siirtoa ja auttaa opiskelijaa ja hänen / hänen neuvonantaja akateemisten ohjelman kehittämiseen. Kuullen neuvonantajien, opiskelija voi suunnitella yksittäisiä koulutusohjelman sopivaksi tavoitteitaan ja etujaan aloilla kuten Business. Yliopisto Parallel Associate Degree Program tarjoamia College voidaan muuttaa, jotta paremmin tarpeita opiskelija ja mukautumaan vaatimuksiin vanhempi laitos, jolle opiskelija odottaa siirtää. Kuitenkin tekemättä muutoksia opetussuunnitelman, opiskelijan on muista suorittaa kaikki Yleistä Koulutus kurssit tarvitaan valmistumisen.... [-]

Yhdysvallat Madisonville
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
HIWASSEE COLLEGE

Metsätalous Technology-ohjelma on opiskelijoille, jotka haluavat tulla suoraan työelämään saatuaan AAS tutkinto. Ohjelman tarkoituksena on auttaa opiskelijoita hankkimaan ... [+]

Olemme innoissamme olet ajatellut tulossa osa Hiwassee yhteisön! Olemme täällä auttaa sinua jotain ja kaikki mitä tarvitset. Haluaisimme vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin College akateemikkojen kohtuuhintaisuutta ja sen jälkeen.

Meidän kampuksella on kasvanut vain seitsemän eekkeriä suuremman kampuksella, joka koostuu kahdeksantoista sijaitsevien rakennusten 400 eekkeriä.

Metsätalousteknologia (AAS)

Metsätalous Technology-ohjelma on opiskelijoille, jotka haluavat tulla suoraan työelämään saatuaan AAS tutkinto. Ohjelman tarkoituksena on auttaa opiskelijoita hankkimaan teknistä tietämystä, ymmärrystä ja kykyjä periaatteiden ja käytäntöjen mukana tuotannon ja käytön metsien ja vesivarojen säilyttämiseen. Tutkinnon tulisi lieventää aloittamaan positiot metsä teknikot valtion ja liittovaltion metsätalouden virastojen ja yksityisen metsäteollisuuden.... [-]

Yhdysvallat Madisonville
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
HIWASSEE COLLEGE

Yliopiston Parallel Associate Degree Program sisältää kahden ensimmäisen tyypillisen neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa ohjelman. Opiskelijoiden tässä ohjelmas ... [+]

Olemme innoissamme olet ajatellut tulossa osa Hiwassee yhteisön! Olemme täällä auttaa sinua jotain ja kaikki mitä tarvitset. Haluaisimme vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin College akateemikkojen kohtuuhintaisuutta ja sen jälkeen.

Meidän kampuksella on kasvanut vain seitsemän eekkeriä suuremman kampuksella, joka koostuu kahdeksantoista sijaitsevien rakennusten 400 eekkeriä.

Yliopiston Parallel Associate Degree Program sisältää kahden ensimmäisen tyypillisen neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa ohjelman. Opiskelijoiden tässä ohjelmassa ovat ne, jotka odottavat siirtää toiselle ylimmän toimielimen seuraavat ovat valmistuneet Hiwassee College. Associate of Arts tai Associate of Science tutkinto on myönnetty. Tiedekunnan ja henkilökunnan Hiwassee College tiivistä meidän opiskelijoiden ja naapurimaiden korkeakoulujen ja yliopistojen sujuvan ja tarkan siirron opintopistettä. College ylläpitää Kurssi-bycourse siirto vastaavuus taulukoita monet neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa helpottaa siirtoa ja auttaa opiskelijaa ja hänen / hänen neuvonantaja akateemisten ohjelman kehittämiseen. Kuullen neuvonantajien, opiskelija voi suunnitella yksittäisiä koulutusohjelman, jotka sopivat heidän tavoitteensa ja etuja muun muassa Allied Health, Business, koulutus, Liberal Arts, Musiikki, Tiede, ja Pre-Professional. Yliopisto Parallel Associate Degree Program tarjoamia College voidaan muuttaa, jotta paremmin tarpeita opiskelija ja mukautumaan vaatimuksiin vanhempi laitos, jolle opiskelija odottaa siirtää. Kuitenkin tekemättä muutoksia opetussuunnitelman, opiskelijan on muista suorittaa kaikki Yleistä Koulutus kurssit tarvitaan valmistumisen.... [-]

Yhdysvallat Madisonville
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Hiwassee College TV Spot

Hiwassee College Regional Adventure