HIWASSEE COLLEGE

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme innoissamme olet ajatellut tulossa osa Hiwassee yhteisön! Olemme täällä auttaa sinua jotain ja kaikki mitä tarvitset. Haluaisimme vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin College akateemikkojen kohtuuhintaisuutta ja sen jälkeen.

Hiwassee: n vaikutukset eivät rajoitu lähialueella. 10000 plus alumnit edistävät yhteisöt 44 osavaltiossa ja 28 maassa. Jotkut Hiwassee onnistunut alumnien ovat: pääministeri Jordanian, eläkkeellä puheenjohtaja American BMW toimintojen, Emory sydän kirurgi, ja Broadway esiintyjä. Vain muutama vuosi, toivomme pystyä nimesi keskuudessa prospering alumnien jäseniä.

Meidän kampuksella on kasvanut vain seitsemän eekkeriä suuremman kampuksella, joka koostuu kahdeksantoista sijaitsevien rakennusten 400 eekkeriä. Tarjoamme erilaisia ​​yliopiston rinnakkain ja ura / ammatillisen ohjelmia, jotka johtavat Associate of Arts, Associate of Science, Associate of Applied Science, Bachelor of Arts ja Bachelor of Science astetta.

Viime vuosina Hiwassee on saanut kiitosta sen taloudellista tukea, akateeminen, ja urheilullinen ohjelmia ja on luokiteltu yhdeksi viidestä edullisin yksityinen korkeakouluissa Tennesseessä. Hiwassee professoreita, opiskelijoita, ja urheilullinen joukkueet myös usein saada osavaltion, kansallisia, ja jopa kansainvälistä tunnustusta. Voit olla yksi näistä erinomainen ja hyvin tunnustettu opiskelijat taas täällä Hiwassee College!

Ympäröimä majesteetti Appalakit, löydät itsesi innostanut Hiwassee College. Inspiroi tulla enemmän, saavuttaa suuruuden, ja täyttämään unelmia. Klo Hiwassee College, koet tosielämässä, aito yhteisö, ja seikkailu joka kulman takana. Täällä voit löytää college joka arvostaa koulutus, huippuosaamista, yksilöllisyys, aitous, usko, ja suhteita.

Oikea elämä.

Hiwassee College on paikka, jossa oppiminen tulee luokkahuoneessa, mutta vielä tärkeämpää se tulee reaalimaailman kokemus. Saatat olla yllättynyt, miten vähän näet työpöytä edessäsi. Oppiminen on enemmän kuin käytännön. Se on todellista elämää.

Yhteisössä.

Uskomme yhteisössä täällä. Tämä on paikka, josta löydät eliniän suhteita paitsi oman ikäisensä, mutta jopa ohjaajat. Monet opiskelijat ja professorit ovat samanlaiset tavoitteet, uskomukset, ja harrastukset, luoda ystävyyssuhteita, jotka ylittävät luokkahuoneessa.

Seikkailu.

Jokaisen nurkassa käännyt, löydät seikkailu. Yleisurheilu sinun juttusi? Meillä lähes jokaiseen lajiin saatavilla ja etsivät jatkuvasti lahjakkaita uusia urheilijoita. Lisää ulkoilmahenkinen tyyppi? Täällä, saatat löytää itsesi koskenlaskuun alas jokea kosken, vaellus haastava reitti, tai yksinkertaisesti ryhtyy majesteetti kaunista maaseutua.

Hiwassee College on college rikas kulttuuriperintö koulutuksessa, vahva yhteisö, säätiö uskon, ja hillitön henkeä seikkailu. Oppiminen on erilainen täällä. Se perustettiin vuonna uskossa ja taottu huippuosaamista.

Edut Osallistuvat Hiwassee College - Pieni taiteet college

Hiwassee College pieni, taiteet college tarjoaa opiskelijoille mahdollisuudet kehittää johtamistaitojen jo lukuvuoden aikana. Opiskelijalla on mahdollisuudet ilmaista itseään läpi musiikki, teatteri, urheilu, luova kirjoittaminen, klubeja, ja järjestöt, kaikki samalla laajentaa niiden taso itseluottamusta, mitä he voivat tulla.

Opiskelija on enemmän mahdollisuuksia one-on-one kosketuksessa professoreita ja akateemisen neuvonantajia, jotka voivat auttaa oppilaita piirtää kurssin kautta akateemista uraa. Opiskelijat ovat usein luokkiin opettanut niiden akateemisten neuvonantajien antaa heille runsaasti mahdollisuuksia kysymään akateemisen asioista.

Hiwassee College professorit ovat täysin vastuussa arvioinnista opiskelija edistymistä kursseista. Koska Hiwassee ei tarjoa jatko-ohjelmia, kuten suuremmissa korkeakouluissa, lehtorilta ei käytetä opetuksessa tai pisteytys tehtäviä. Pikemminkin, professorit ottaa aikaa huolellisesti valmistautua mukaansatempaavan oppimateriaalit, lukea opiskelijan työtä, tarjota yksityiskohtaisia ​​kommentteja, ja antaa rakentavaa palautetta opiskelijoilleen.

Rajoitettu kokoluokkien mahdollistaa professorit määrittää ja arvioida enemmän kirjallisia töitä ja hankkeita, mikä antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet kehittää kriittistä ajattelua ja viestintätaidot tarpeen menestyä nykypäivän muuttuvassa maailmassa.

Klo Hiwassee, opetus on pääpaino tiedekunnan. Opiskelijoiden oppimista ja opiskelija menestys ovat mitä me arvostamme eniten.

Opiskelija on harvoin luokassa yli 25 opiskelijaa - useimmat ovat luokissa alle 20 opiskelijaa. Tämä ympäristö tarjoaa paremmat mahdollisuudet osallistua aktiivisesti keskusteluihin ja on suora vuorovaikutus professoreita.

Kahdeksan viisi-yhdeksänkymmentä prosenttia kaikista luokat opetetaan kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä.

Yleisurheilu

Olemme ylpeitä urheilullinen ohjelman Hiwassee College, ja suurin osa meidän opiskelijat ovat mukana joukkueen tai sisäiset urheilu. Rekrytoimme opiskelijoita eri puolilta olla osa erilaisia ​​miesten ja naisten urheilu kuten: baseball, koripallo, golf, jalkapallo, softball, tennis, lentopallo, ratsastus, basso kalastus, ammunta urheilu, ja rodeo. Monille urheilijoille jotka haluavat jatkaa pelaamista urheilu lukion jälkeen, Hiwassee College tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden liittyä urheilullinen ohjelma. Tarjoamme monia stipendejä lahjakkaille urheilijoille eri puolilla maata. Tule olla osa tiimin Hiwassee College ja "Go Tigers!"

Sijainnit

Madisonville

Hiwassee College

Osoite
225 Hiwassee College Dr.
37354 Madisonville, Tennessee, Yhdysvallat
Puhelin
+1 800-356-2187