Carteret Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Carteret Community College tarjoaa mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen korkealaatuisella perinteisellä ja etäopetuksen opetuksella, koulutuksella, tuella ja rikastamisella, jonka tarkoituksena on parantaa kaikkien Carteretin piirikunnan ja Itä-Pohjois-Carolinan kansalaisten elämänlaatua.

Paikallisten yritysten ja teollisuuden tarpeisiin vastaava korkeakoulu tarjoaa ammatillisia koulutusohjelmia, mukaan lukien ne, jotka on suunniteltu tukemaan matkailua, merenkulkualan ammatteja sekä laki- ja liike-elämän ammatteja.

Korkeakoulu edistää paikallisten kansalaisten henkilökohtaista, sosiaalista ja kulttuurista kasvua ja tarjoaa kiinnostuneille opiskelijoille kursseja, jotka siirtyvät vanhemmille oppilaitoksille.

College on sitoutunut sekä avoimen oven filosofiaan että opiskelijoiden oppimiseen ja menestykseen. Siinä tunnustetaan, että joidenkin ihmisten on parannettava akateemisia taitojaan ennen kuin he voivat saavuttaa koulutustavoitteensa. Siksi korkeakoulu ylläpitää pakollista akateemisten taitojen testaus- ja harjoittelujärjestelmää, jonka avulla opiskelijat voivat saada tehokkaita akateemisia taitoja ennen valitsemiensa opinto-ohjelmien aloittamista.

Sijainnit

Morehead City

Osoite
Arendell Street,3505
28557 Morehead City, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: