Camden County College (CCC)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Camden County College on yksi New Jerseyn ja ympäröivän alueen suurimmista, kattavimmista yhteisöopistoista. Se on tärkeä resurssi siirtokoulutuksen, työvoiman koulutuksen ja kulttuuritapahtumien kannalta, ja New Jerseyn osavaltio on myöntänyt siihen luvan vuodesta 1965 lähtien. Akatemian tehtävä aloitettiin, kun Vapahtajan Äiti -seminaari ostettiin vuoden 1967 alussa. syksyllä, Camden County College -opiskelijoiden ensimmäinen luokka aloitti kurssit Blackwoodin kampuksella ja ensimmäinen valmistumisluokka oli 1969.

Nykyään akatemian kahdella kampuksella Blackwoodissa ja Camdenissa, samoin kuin muissa paikoissa Cherry Hillissä ja muissa koulutuspaikoissa, on yhteinen tehtävä tarjota helposti saatavissa oleva edullinen korkeakoulutus ja ammatillinen opiskelu. Akatemian läsnäolo Camdenin kaupungissa alkoi vuonna 1969, ja se sai täyden kampuksen aseman vuonna 1991. Camden City Campus auttaa nykyään tukemaan Camdenin kaupungin ja Camdenin läänin taloudellista kehitystä liittoutuneiden tutkintojen ja työvoimakoulutuksen avulla.

Vuonna 2011 CCC otti käyttöön Camden Countyn alueellisen hätäkoulutuskeskuksen (RETC) hallinnon Lakelandissa, jossa sijaitsevat Camden County Fire Academy ja Camden County Police Academy. Samana vuonna kaikki aikuiskoulutukset, joita tarjottiin Camden Countyn teknillisessä instituutissa Sicklervillessä, kuuluivat yliopiston valvontaan. Camden County College: n Cherry Hill -paikka avattiin vuonna 2000 yliopiston, Cherry Hill Townshipin ja William G. Rohrer -hyväntekeväisyyssäätiön välisen ainutlaatuisen julkisen ja yksityisen yhteistyön tuloksena.

Yliopisto pyrkii tarjoamaan aktiivisesti laadukasta keskiasteen koulutusta, joka johtaa ansiotyöhön Camdenin kreivikunnan asukkaille ja ympäröivälle yhteisölle. Viimeaikaiset tutkimukset Yhdysvaltain koulutusministeriön tiedoista ovat osoittaneet, että CCC kuuluu kansakunnan 50 parhaan korkeakoulun joukkoon tutkinto-opintojen suorittamiseksi ja 100 parhaan joukkoon afrikkalais-amerikkalaisten opiskelijoiden suorittamien tutkintojen joukossa. Yliopisto ilmoittaa vuosittain yli 17 000 opinto-opiskelijaa yli 100 tutkinto- ja todistusohjelmassa ja tunnustetaan kansallisesti edistyneiden teknologiaohjelmien johtajaksi. Yliopisto on myös tärkeä resurssi siirtokoulutukselle, räätälöitylle koulutukselle yrityksille ja teollisuudelle sekä yhteisöpohjaiselle kulttuuritaiteelle.

Yliopisto ylläpitää valtion alhaisinta opetusta verohallinnon ja yrittäjäkumppanuuksien kautta. Vahvan strategisen suunnittelun ohjaamana hallinto, tiedekunta ja henkilökunta pyrkivät tarjoamaan ohjelmia ja palveluita, jotka takaavat opiskelijoiden menestyksen.

Sijainnit

Camden

Osoite
North Broadway,200
08102 Camden, New Jersey, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: