California Language Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kalifornian kielen akatemiassa olemme perheomistuksessa oleva ja toimiva boutique-kielikoulu, joka kohdistaa kaikki opiskelijat, henkilökunta ja kumppanit kuten osa perheestä. Tavoitteenamme ja intohimomme on tarjota henkilökohtaisia, intiimejä ja kiehtovia englantilaisia ​​luokkia.

58649_Skjermbilde2017-10-17kl.11.37.47.png

California Language Academy perustettiin ajatukseen, että kieli elää ja elää. Se on kokenut, jotta sitä voidaan arvostaa ja ymmärtää. Tarjoamme osa-aikatyötä ja kokopäiväistä englantilaista luokkaa Los Angelesiin ja San Diegoon. Kalifornian kielen akatemiassa olemme intohimoisia siitä, että tutustumme jokaiseen, joka kävelee ovellemme, ja menemme tieltä luoda lämmin ja henkilökohtainen luokkahuoneen kokemus. Tämä tekee meistä erilainen! Odotamme henkilökohtaisesti tervetulleeksi sinut hauskan ja ainutlaatuisen Kalifornian kielen akatemian perheelle!

Miksi CLA?

59074_location.png Meillä on kaksi kaunista Etelä-Kalifornian paikkaa Los Angeles & San Diego, jotka sijaitsevat lähellä ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, nähtävyyksiä ja rantoja.
59076_intimateexperience.png Opiskelijat eivät ole vain numero, he ovat osa perheemme. Opettajat ja henkilökunta haluavat tutustua sinuun. Meillä on pienet luokkahuoneet enintään 10 oppilasta / luokka yksilöllistä huomiota varten.
59075_studentservice.png Olemme täysin akkreditoitu omaa opiskelijapalvelupäällikköä, joka voi auttaa opiskelija-viisumia, asuntoa, toimintaa ja enemmän, joten sinulla on mukava ja todellinen kokemus.
59077_customizedsyllabi.png Oppitunnit ovat oppilaskeskeisiä ja pidetään vähintään kerran kuukaudessa aitoa sovellusta varten. Hauskaa on aurinko!
59078_accreditationandawards.png CLA on ehdolla Pohjois-Amerikan Star Awards 2017 Best Languages ​​Schoolille ja 99% opiskelijoistamme suosittelee meitä ystävilleen ja perheelleni.
59080_idealclassromenvironment.png Luokan koot ovat pienet ja hyvin erilaiset keskittyen jokaisen opiskelijan yksilöllisiin tarpeisiin. Meillä on opiskelijoita yli 45 eri maasta erinomaisen kansallisuuden sekoitus.
59079_bluebackground.png "Kävin muissa kouluissa aikaisemmin, mutta en ole koskaan tuntenut sellaista! En koskaan tuntenut olleen osana isoa perhettä! Kaikki ovat niin ystävällisiä ja lämpimiä ja koko matkan on ollut niin hauskaa! Homestayni, Meggie, on täydellinen ja Roland niin hauska! En halua palata kotiin. "

58636_Skjermbilde2017-10-17kl.11.40.36.png

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
8632 S. Sepulveda Blvd, Suite # 205
California 90045 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

San Diego

Osoite
1133 Sixth Street
California 92101 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat