Columbia West College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Juuri nyt, me tiedämme sinulla on paljon kysymyksiä oikeiden kielikoulu - ja oikeutetusti niin. Olet ilmeisesti halua koulu, jossa yhdistyvät laatu ohjelmia ja opetusta, avulias opiskelijapalvelut ja asiantuntija tiedekunnan lämmin ja harjoittaa ympäristö. Mutta mikä tärkeintä, haluatko koulu, joka vie aikaa ymmärtää sinua ja auttaa sinua hallitsemaan Englanti kieli, jotta voit saavuttaa tavoitteesi. Muu kieli koulut voivat tehdä samanlaisia ​​lupauksia.

Joten mitä tekee Columbia West College erilainen kuin kaikki muut?

Ensinnäkin ymmärrän koettelemuksia että olet edessään kuin Englanti kielen opiskelija, koska kävin läpi ne itse kun tulin Yhdysvalloissa yli kolme vuosikymmentä sitten. Olen hyvin perehtynyt säikky tunne saat kun amerikkalainen kertoo jotain sinulle Englanti, että et ymmärrä. Tiedän tarkalleen, miten turhauttavaa se voi olla, kun et voi ilmaista itseäsi selkeästi Englanti. Ja ymmärrän epäröi puhua Englanti vapaasti pelossa, että saatat sanoa jotain väärin ja nolata itsesi. Joten, aloin tässä koulussa erityisesti auttaa opiskelijoita kuten sinäkin. Ja koska olen voittaa nämä esteet ja auttanut niin monet opiskelijat tekemään samoin, me Columbia West College ymmärtää haasteita olet edessään ja tietää, että voit saavuttaa menestystä.

Paitsi, että ymmärrämme sinulla on hyvin henkilökohtainen ja ainutlaatuinen syynsä oppia Englanti. Tarpeisiisi, tavoitteet ja toiveet eroavat kaikkien muiden, ja haluamme laittaa sinut kouluttautuminen, joka sopii mitä haluat saavuttaa. Columbia West College on täällä auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi antamalla sinulle tiukka opetussuunnitelma, kokeneet opettajat ja "opiskelijat tulevat ensin" ympäristö tukea sinua matkallasi.

Joten mitä tavoitteesi - edistää oman koulutuksen, tehdä itse myyntikelpoista työnantajille tai yksinkertaisesti tuntea olonsa mukavaksi ja luottavainen Puhuessaan amerikkalainen, koulutuksen Columbian West College voi toimia avain lukituksen unelmiesi. Tärkeintä on, olemme innoissamme tutustua sinuun. Niin mene eteenpäin ja unelma suuri. Anna meidän auttaa sinua tekemään unelmiesi todellisuutta. Emme voi odottaa auttaa kirjoitat menestystarina.

Lämpimin terveisin, Dr. Samuel N. Lee puheenjohtaja, Columbia West College

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
3435 Wilshire Blvd., Suite 1700 Los Angeles, CA 90010
Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat