Computer Systems Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi CSI?

Program Variety

Useimmat koulut vain Tarjoamme ESL. Emme pidä useimmissa kouluissa. Sen lisäksi, että kolme tasoa ESL, tarjoamme Skill Building ja akateeminen ESL ohjelmia. Nämä ohjelmat ovat erinomaisia ​​opiskelijoita, jotka haluavat saada korkeamman koulutustason.

Hyödyllisiä Kansainvälinen Opiskelijaksi Henkilöstö

Tiedämme, miten vaikeaa on hakea kansainvälistä opiskelija. Meidän tunnustuksia henkilökunta on korkeasti koulutettu F-1 prosessi auttaa sinua alusta loppuun, alkaen täyttämällä paperityötä, ja aikataulutus luokat.

Mahdollisuus Työkokemus

Olennainen osa meidän Skill Building ohjelmat on, että opiskelija täydentää luokkahuoneen oppimisen kanssa externships. Voit tehdä tämän, kansainväliset opiskelijat annetaan työlupa läpi CPT (opetussuunnitelman Harjoittelu).

Edullinen Opetus

On tarpeeksi stressiä opetella mahtua uuteen kulttuuriin. Talous ei pitäisi lisätä sitä. Tehdä elämästä helpompaa meidän opiskelijoita, yritämme pidämme opetusta edullinen. ESL ohjelmat alkavat vain $ 3,600 opetusta 33 viikon ajan.

Useita Toimipaikat - Chicago ja Boston

Meillä on kampuksilla kaksi Yhdysvaltojen suurimmista kaupungeista. Tämä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia amerikkalaisen kulttuurin tavoilla, joita ei voi opettaa luokkahuoneessa.

Laatu Palvelut

Luokkahuone ympäristö on tärkeä osa oppimisprosessia. Tarjoamme huonetta tarpeeksi suuri mukavasti majoittaa meidän luokkakoot ja varustaa ne ajan tasalla tekniikan.

Commuter ystävällinen

Chicago, Charlestown, ja Skokie kampukset ovat käytettävissä julkisen liikenteen. Lombard ja Worcester on opiskelijan pysäköintialue. Kaikki kampukset ovat ajomatkan päässä vastaavasta downtowns Chicagon ja Bostonin.

Sijainnit

Chicago

Osoite
Chicago Campus
29 E Madison St

IL 60602 Chicago, Illinois, Yhdysvallat

Worcester

Osoite
Worcester Campus
10 Mechanic Street

MA 01608 Worcester, Massachusetts, Yhdysvallat

Lombard

Osoite
Lombard Campus
477 E Butterfield Rd

IL 60148 Lombard, Illinois, Yhdysvallat

Boston

Osoite
Charlestown Campus
529 Main Street

MA 02129 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

Skokie

Osoite
Skokie Campus
8930 Gross Point Road

IL 60077 Skokie, Illinois, Yhdysvallat