Cal Poly English Language Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cal Poly Englanti Language Institute (CPELI) erikoistunut Englanti toisena kielenä (ESL) opetusta ja akateemista valmistautumista kansainvälisille opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa korkeakoulutuksen Yhdysvallat. Meidän eSL Ohjelma koostuu viidestä tasoa opetusta, aloittelijasta edistyneeseen. Kurssien tarkoituksena on kehittää kielen ja opiskelutaidot tarpeen menestystä amerikkalaisen korkeakoulussa tai yliopistossa. Sen lisäksi meidän koko ajan Intensive Englanti Program, meidän instituutti, yhteistyössä Cal Poly Pomona College Laajennetun yliopiston, Tarjoaa myös lyhytaikaisia ​​ammattikoulutusohjelmissa sekä Englanti ja amerikkalainen kulttuuri Camps. Pyrimme parantamaan meidän opetusta erilaisia ​​mahdollisuuksia opiskelijoille harjoitella mitä he oppivat, sekä Conversation ClubJa vapaamuotoisempi kulttuureissa kuten retkiä museoihin, konsertteihin, festivaaleja ja urheilutapahtumia. Uskomme, että opiskelija oppii "tekemällä" ja kyseenalaistettu päivittäin uutta materiaalia ja uusia ideoita.

Pidämme ehdottomasti ylittää nämä kielitaidon käskemällä opiskelijoidemme kulttuuriin luokkahuoneessa. Tämä kulttuuri koostuu miten tutkimus, miten ottaa testi, kuinka käyttää tietokonetta, miten tutkimus ja järjestää ideoita ja miten käyttäytyä akateemisessa ympäristössä. Taktiikka että opetamme perustuvat siihen, mitä me olemme kokeneet opiskelijoita ja mitä professoreina Cal Poly Pomona edellyttävät oppilaille. Siksi tarjoamme opiskelijoille perus atk koulutus, TOEFL valmisteluJa luotto-laakeri luokat ylemmän tason opiskelijoille. Uskomme vahvasti, että mitään kansainvälistä opiskelija täysin valmis yliopistotasolla ilman näitä akateemisia taitoja. Vain yhdistämällä hyvään kielitaitoon ja vastuullisen akateemisen osaamisen että opiskelija voi saavuttaa menestystä.

At CPELI keskitymme opiskelija, joten henkilökunnan jäsenet ovat aina saatavilla neuvoa opiskelijoiden asumiseen, sairausvakuutus, maahanmuuttolakeja, rekisteröintivaatimuksia, ja college sijoitus. Joten, tule ja liity. Olemme valmentaa opiskelijoita yliopistotasolla vuodesta 1991, ja haluaisimme teidän olevan osa Cal Poly Englanti Language Institute. Tavoitteenamme on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Sijainnit

Pomona

Cal Poly English Language Institute

Osoite
3801 W. Temple Ave., Bldg. 86
CA 91768 Pomona, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 909.869.4814