Lue virallinen kuvaus

Opiskelijoille, jotka asuvat ulkopuolella Yhdysvallat (US) ja haluavat ansaita tutkinto college joka sijaitsee yksi dynaamisimmista ja kulttuurisesti monimuotoisen kaupungeista maailmassa, CBT College on täydellinen sovi sinulle.

CBT College on valtakunnallisesti akkreditoitu ja kansainvälisesti tunnettu College Yhdysvalloissa viisi kampuksilla koko Suur Miamin alueella, väkirikkain kaupunki Floridassa. Jokainen akatemian kampukset ovat vain muutaman minuutin päässä Miamin kuuluisalla hohtavan valkoiset hiekkarannat.

Lisäksi CBT College tarjoaa ulkomaalaisille opiskelijoille huippuluokkaa koulutus sekä mahdollisuus saada kokemusta uraa, jotka ovat kysyttyjä kaikkialla maailmassa.

CBT College on laaja valikoima astetta, jotka palvelevat yksittäisen edun tai aikataulu. Valitse valmistuminen tutkinto meidän School of Business, School of Technology, School of Allied Health, School of Modern Arts tai Kieli-. Meidän sovellettu opetuksesta ja kädet koulutusta, valmistaa opiskelijoita tulla hallitseva luvut globaaleilla markkinoilla.

CBT College tarjoaa meidän opiskelijoille:

15: 1 opiskelija opettaja-suhde. 5 paikkakunnalla sydämessä Miami. Opintotuki (Niille, jotka ovat oikeutettuja). Ura- ja rekrytointipalvelut tukevat aikana ja valmistumisen jälkeen.

Historia CBT College

College of Business and Technology (CBT College) perustettiin vuonna 1988 Fernando Llerena ja Gladys Llerena. CBT College tunnustettiin vuonna 2000, Greater Miami kauppakamarin yhdeksi Top 100 latinalaisamerikkalainen Yritykset Floridassa. Vuonna 2002 CBT College alkoi tarjota osakkuusyrityksen koulutusohjelmissa ja muuttunut akkreditointi ACICS (akkreditoivan neuvoston riippumattomia yliopistoissa ja kouluissa) voidakseen harjoittaa korkeakoulututkintojen. CBT on voittoa tavoittelematon, yksityinen, kaksivuotinen Career College, joka tarjoaa Associate tutkinto-ohjelmia liike, terveydenhuolto, teknologia ja rakentaminen turvota kuin edellisen ei-tutkinto-ohjelmia. Vuonna 2005 CBT College avasi kaksi sivuliike kampuksilla Miamissa ja Hialeah ja vuonna 2008, CBT avasi sivuliikkeen Cutler Bay. Vuonna 2010 CBT avaa West Kendall haara. CBT College on akkreditoitu akkreditoivan neuvoston riippumattomia yliopistoissa ja kouluissa (ACICS) myöntää tutkintotodistuksen ja akateemisia yhdistävät astetta. CBT on myös lisensoitu komissio Independent Education (CIE) ja sertifioitu Yhdysvaltain opetusministeriö. Lisäksi, CBT on alle sääntely Floridan Statewide numerointijärjestelmä, joka helpottaa siirtoa kurssien välillä osallistuvissa korkeakouluissa. Työtodistus Koska 21 vuotta vanha yksinhuoltajaäiti, se on ollut hyvin vaikeaa minulle pallotella koulu, työ, ja minun 2-vuotias poika. Onneksi, CBT on ollut suureksi avuksi kanssa minua saamaan minun Associates tutkinto Business Administration. Hyötyä ottaa opettajien auttaa minua ymmärtämään kuhunkin aiheeseen ja joustava aikataulu, antoi minulle apua, että olen aina tarpeen pitää asiat virtaa. Menin luokan yöllä ja työskenteli päivisin ja nyt olen vihdoin Valmistuttuaan tässä kuussa! Kaikki kovaa työtä ja omistautumista on täysin arvoinen kaikki aikani! Kiitos CBT College!

-Eliexa Leon, Graduate AD Business Administration (luokka 2010) ____ Desde mi llegada Este País decidi estudiar para tener una mejor calidad de vida para mí y mi Familia. Ingresé CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual Gracias a los profesores hän aprendido todo lo relacionado ESTA Industria y minulle siento preparado para Empezar trabajar como técnico. También decidi incorporarme en las clases de Inglés (ESL) para continuar mi Desarrollo Academico. Me siento satisfecho con la preparación vs dedicación de los profesores vs del colectivo de los Trabajadores de CBT los cual han Sido de Gran ayuda en mi preparación Académica. Ahora, mi hijo y mi Sobrino ingresaron también CBT después de ver mis resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate Diploma in / C Tech (Espanjan ohjelma) ja tällä hetkellä kirjoilla ESL ohjelmaan. ____ Kiitos CBT annoitte minulle ja taitoja minun täytyi tulla Certified Medical Coder ja laskuttajan. CBT on merkittävä college. Siitä hetkestä tulin, olin vastassa ammattitaitoinen henkilökunta, joka tarjosi minulle opastusta ja neuvoja. Luokat ovat pieniä, joten saamme enemmän henkilökohtaista huomiota kuin sinä useimmissa korkeakouluissa. Professorit kohtasin oli osaavaa ja erittäin helposti sekä päälle ja pois kampuksella. Koko tämän matkan, olen tavannut monia ihania henkilöitä, jotka ovat suuresti rikastuttanut elämääni. Pystyin hankkia työllisyyttä hyvin merkittävä Lääkärit toimisto takia asiantuntemusta ja kädet koulutus sain. Olen epäilemättä suositella CBT kuin kollegion valinta.

-Maria Gomez, Graduate Diploma Medical Coding & Billing ____ Hi my name is Gloria. Kokemukseni CBT College on ollut palkitsevaa. Jopa minun kielimuuri vaikka luokat on koulutettu Englanti opettajat ovat auttaneet minua espanjaksi, joka on tehnyt minun tutkimuksia onnistunut. Vuonna Medical Assistant Tottakai olin enimmäkseen vaikuttunut anatomia ja Phlebotomy koska laatu luokkahuoneen kädet lähestymistapaan.

-Gloria Velasquez, AD Lääketieteellinen avustaminen ____ Aloin ottaa Lääketieteellinen avustaminen ohjelma ja sitten päätti jatkaa minun koulutusta ja ansaita osakkuusyrityksen tutkinto. Koska opiskelija CBT College on avannut paljon mahdollisuuksia minulle laajentaa minun tutkimuksia valmistella minua teknologian tulevaisuutta. Lisäksi saada hyvän koulutuksen, minun ei tarvitse mennä pitkälle, koska CBT College on oikein minun -osassa ja tarjoaa opetussuunnitelma sama jos ei parempi kuin mitään suuria college. Päättää palata college oli kova osa, päästä sisään ja pysyä mukana kaikki toiminta on ollut palkitseva kokemus. En voi uskoa En tehnyt tätä aikaisemmin. Kiitos kaikille professorit ja henkilöstön kaikille heidän kovasta työstään ja apua he ovat antaneet.

-Roselynd Winfield, AD Lääketieteellinen avustaminen ____ Gracias CBT llevo 2 vuotta trabajando y progresando en mi presente Empleo. Primero, minulle gradué de Aire Acondicionado y Refrigeracion (Asociado) teniendo en cuenta la calidad de la Escuela, los profesores, y todo el henkilökohtainen colectivo, Volvi nuevamente la Escuela para estudiar mi Asociado en Electricidad. De esta forma hän conseguido expandir mis conocimientos en este rama. Mientras TENGA la oportunidad de estudiar y superarme, Siempre pensaré en CBT como la forma de Salir Adelante y progresar en este País.

-Manuel Silva, Graduate AD / C Tekniikka & AD Sähkö Technology

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

CBT College - Miami

Computer Network Support Specialist ohjelma tarjolla Floridan kampuksilla yleensä kestää 12 kuukautta. Kun olet suorittanut tämän ohjelman, saat oman teknisen tutkintotod ... [+]

Computer Network Support Specialist ohjelma tarjolla Floridan kampuksilla yleensä kestää 12 kuukautta. Kun olet suorittanut tämän ohjelman, saat oman teknisen tutkintotodistus CBT College.

Kun saat Computer Network Support Specialist tutkintotodistus, voit aloittaa urasi IT-alan. Tulet ruokaa sähköposteja ja puheluita yksilöitä, jotka on vaikeuksia niiden tietokonelaitteiston tai ohjelmiston. Jotkut yritykset ja organisaatiot palkata Computer Network Support Specialist saada tukea niiden tietojenkäsittelyn yksiköt. Nämä kannat ovat kaikki edellyttävät että olet on vahva ongelmanratkaisun ja analyyttinen ajattelu taitoja.

Yleiskatsaus

Jos sinulla on vahva analyyttinen osaaminen, ovat suuri ja vianmääritys, on erinomainen viestintätaidot sekä kätevyys, ura Computer Network Support Specialist voi olla täydellinen valinta sinulle. Computer Network tuen asiantuntijat tarjoavat apua ja neuvoja ihmisiä ja järjestöjä tietokoneella ohjelmistot ja laitteistot. Jotkut kutsuvat tietokoneen verkko tuen asiantuntijat, tukea tietotekniikkaa (IT) henkilöä niiden järjestämisestä. Toiset, kutsutaan tietokoneen käyttäjä tuen asiantuntijat, auttaa ei-IT-käyttäjille, jotka joutuvat tietokone ongelmia.... [-]

Yhdysvallat miami
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kaksivuotinen tiedetutkinto

CBT College - Miami

Business Administration tutkinnon on tietoa ja asiantuntemusta työskennellä erilaisten yritysten ja toimialojen. Tästä syystä liiketalous edelleen yksi suosituimmista val ... [+]

Business Administration tutkinnon on tietoa ja asiantuntemusta työskennellä erilaisten yritysten ja toimialojen. Tästä syystä liiketalous edelleen yksi suosituimmista valintoja tutkinto. AS tutkinto Business Administration korostetaan keskeisiä liiketoiminnan periaatteita sekä reaalimaailman sovelluksia ja on erinomainen paikka aloittaa dynaaminen uran liike.

Tämä koulutusohjelma antaa sinulle vankka liiketoimintaa sekä selkeä käsitys siitä, miten onnistuneesti soveltaa taitojasi työelämässä. Business Administration-tutkinnon on fiksu valinta, koska se tarjoaa laajan valikoiman uran ja etenemismahdollisuudet.

Opiskelijoiden Business Program CBT kollegio ottaa kursseja erityisesti suunniteltu parantamaan niiden päätöksenteon taitoja, johdon potentiaali, ja niiden kyky johtaa missä tahansa toimintaympäristössä. Jotkut näistä kursseista ovat: Principles of Management, markkinointi, ja Business Law, mm.... [-]

Yhdysvallat miami
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

CBT College - Miami

CBT College Associate tutkinto Electrical Technology on suunniteltu valmentamaan meidän opiskelijoille käytännön koulutusta tulee tietoon ja toimivaltaisten teknikko kehi ... [+]

CBT College Associate tutkinto Electrical Technology on suunniteltu valmentamaan meidän opiskelijoille käytännön koulutusta tulee tietoon ja toimivaltaisten teknikko kehittämällä tarvittavat kyvyt onnistua tällä tärkeällä tekniikan alalla.

Yleiskatsaus

AS Electric Technology ohjelma on saatavilla Flagler ja Hialeah kampuksilla Floridassa. Tämä koulutusohjelma kestää yleensä opiskelijat 24 kuukautta (20 kuukautta) loppuun, ja se on saatavilla sekä Englanti ja Espanja. Opetussuunnitelman että opiskelet AS Electrical Technology koulutusohjelmassa CBT College kattaa käytön Coden.

Luokkaopetus ja käytännön koulutusta, jonka saat, kun osallistuivat tähän koulutusohjelmassa auttaa sinua:... [-]

Yhdysvallat miami
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
CBT College - Miami

AS Verkonhallinta ohjelma CBT College tarjoaa opiskelijoille luokkahuoneessa opetusta ja käytännön koulutusta, joka on tarpeen soveltaa eri tehtävissä tietojenkäsittelyti ... [+]

AS Verkonhallinta ohjelma CBT College tarjoaa opiskelijoille luokkahuoneessa opetusta ja käytännön koulutusta, joka on tarpeen soveltaa eri tehtävissä tietojenkäsittelytieteen teollisuus, kuten:

Tietokanta Johtajat Internet Johtajat Verkonvalvojien Tekninen tuki Asiantuntijat Neuvontapiste Analyytikot ja enemmän…

Yhteiskunta, jossa elämme on tullut riippuvaisia ​​tietokoneet; Siksi siellä jatkossakin tarvetta verkonvalvojille. Lähes jokainen teollisuuden maailmassa käyttää tietokoneita, mukaan lukien:

Kuljetus Industries Televisio Yritykset Viihdeteollisuus Terveydenhuollon tilat Viestintä Industries ja enemmän…

AS Verkonhallinta voisi valmistautua teitä näitä kantoja, ja jännittävä uran. Sinun täytyy saada sertifiointi, kun olet suorittanut ohjelman. CBT College tarjoaa seuraavat ammatilliset sertifioinnit:... [-]

Yhdysvallat miami
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

CBT College - Miami

Kun ilmoittautua / C Jäähdytys Technician ohjelman CBT College, voit saada koulutusta tarpeen aloittaa työskentelevät lähtötason asema. Sinun ei tarvitse viettää vuosia k ... [+]

Kun ilmoittautua / C Jäähdytys Technician ohjelman CBT College, voit saada koulutusta tarpeen aloittaa työskentelevät lähtötason asema. Sinun ei tarvitse viettää vuosia koulutuksessa saada alan kokemus, joka on välttämätöntä aloittaa työllistymisen; sijaan, voit viettää kahdeksan kuukautta tässä ohjelmassa, joka on saatavilla sekä Englanti ja espanjan kielellä. Käytännön koulutusta, ja kursseja, otat vaikka kirjoilla / C & Jäähdytys Technician ohjelma meidän Flagler tai Hialeah kampuksilla auttaa sinua oppimaan, miten ymmärtää, kehittää, korjaus, ja ylläpitää erilaisia ​​varusteita. Kursseja, otat kattaa eri aloilla, muun muassa:

Perusrakenne Korjaus Asuin Kauppa ja Ilmastointi korjaus Lämmitys korjaus Asennus Jäähdytys Huolto ja enemmän… ... [-]
Yhdysvallat miami
Syyskuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Full-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
CBT College - Miami

Opiskelijat, jotka haluavat parantaa Englanti olisi harkittava Englanti kuin toisena kielenä ei-koulutusohjelma. Tämä ohjelma kestää 12 kuukautta ja voit viimeistellä. Ko ... [+]

Opiskelijat, jotka haluavat parantaa Englanti olisi harkittava Englanti kuin toisena kielenä ei-koulutusohjelma. Tämä ohjelma kestää 12 kuukautta ja voit viimeistellä. Koska tämä on itsenäinen ohjelma, kursseja ei siirtää toiseen ohjelmaan tai yliopistossa.

Osa kursseista voit odottaa ottaa samalla kirjoilla Englanti toisena kielenä ohjelman CBT College ovat:

Basic Englanti Low aloittelijoille Englanti High aloittelijoille Matala Väliaika kuuntelu, lukeminen, kirjoittaminen, ja puhuminen Korkea Väliaika kuuntelu, lukeminen, ja Puhuminen Advanced kuuntelu, lukeminen, kirjoittaminen, ja puhuminen Puhekielen Englanti edistyneille opiskelijoille

Auttaa opiskelijoita saamaan kaiken irti näistä kursseista, on opetusohjelma istuntoja saatavilla. Nämä tilaisuudet avulla opiskelijat keskustelemaan heidän kirjallisesti tehtävät, ja miten kurssit auttavat heitä edetä. Nämä kurssit voivat myös auttaa opiskelijoita opetella sopeutua uuteen ympäristöönsä college kampuksella, molemmilla sosiaalinen ja akateemisella tasolla.... [-]

Yhdysvallat miami
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

CBT College - Advance Your Career Today!