CBT College - Miami

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelijoille, jotka asuvat ulkopuolella Yhdysvallat (US) ja haluavat ansaita tutkinto college joka sijaitsee yksi dynaamisimmista ja kulttuurisesti monimuotoisen kaupungeista maailmassa, CBT College on täydellinen sovi sinulle.

CBT College on valtakunnallisesti akkreditoitu ja kansainvälisesti tunnettu College Yhdysvalloissa viisi kampuksilla koko Suur Miamin alueella, väkirikkain kaupunki Floridassa. Jokainen akatemian kampukset ovat vain muutaman minuutin päässä Miamin kuuluisalla hohtavan valkoiset hiekkarannat.

Lisäksi CBT College tarjoaa ulkomaalaisille opiskelijoille huippuluokkaa koulutus sekä mahdollisuus saada kokemusta uraa, jotka ovat kysyttyjä kaikkialla maailmassa.

CBT College on laaja valikoima astetta, jotka palvelevat yksittäisen edun tai aikataulu. Valitse valmistuminen tutkinto meidän School of Business, School of Technology, School of Allied Health, School of Modern Arts tai Kieli-. Meidän sovellettu opetuksesta ja kädet koulutusta, valmistaa opiskelijoita tulla hallitseva luvut globaaleilla markkinoilla.

CBT College tarjoaa meidän opiskelijoille:

15: 1 opiskelija opettaja-suhde. 5 paikkakunnalla sydämessä Miami. Opintotuki (Niille, jotka ovat oikeutettuja). Ura- ja rekrytointipalvelut tukevat aikana ja valmistumisen jälkeen.

Historia CBT College

College of Business and Technology (CBT College) perustettiin vuonna 1988 Fernando Llerena ja Gladys Llerena. CBT College tunnustettiin vuonna 2000, Greater Miami kauppakamarin yhdeksi Top 100 latinalaisamerikkalainen Yritykset Floridassa. Vuonna 2002 CBT College alkoi tarjota osakkuusyrityksen koulutusohjelmissa ja muuttunut akkreditointi ACICS (akkreditoivan neuvoston riippumattomia yliopistoissa ja kouluissa) voidakseen harjoittaa korkeakoulututkintojen. CBT on voittoa tavoittelematon, yksityinen, kaksivuotinen Career College, joka tarjoaa Associate tutkinto-ohjelmia liike, terveydenhuolto, teknologia ja rakentaminen turvota kuin edellisen ei-tutkinto-ohjelmia. Vuonna 2005 CBT College avasi kaksi sivuliike kampuksilla Miamissa ja Hialeah ja vuonna 2008, CBT avasi sivuliikkeen Cutler Bay. Vuonna 2010 CBT avaa West Kendall haara. CBT College on akkreditoitu akkreditoivan neuvoston riippumattomia yliopistoissa ja kouluissa (ACICS) myöntää tutkintotodistuksen ja akateemisia yhdistävät astetta. CBT on myös lisensoitu komissio Independent Education (CIE) ja sertifioitu Yhdysvaltain opetusministeriö. Lisäksi, CBT on alle sääntely Floridan Statewide numerointijärjestelmä, joka helpottaa siirtoa kurssien välillä osallistuvissa korkeakouluissa. Työtodistus Koska 21 vuotta vanha yksinhuoltajaäiti, se on ollut hyvin vaikeaa minulle pallotella koulu, työ, ja minun 2-vuotias poika. Onneksi, CBT on ollut suureksi avuksi kanssa minua saamaan minun Associates tutkinto Business Administration. Hyötyä ottaa opettajien auttaa minua ymmärtämään kuhunkin aiheeseen ja joustava aikataulu, antoi minulle apua, että olen aina tarpeen pitää asiat virtaa. Menin luokan yöllä ja työskenteli päivisin ja nyt olen vihdoin Valmistuttuaan tässä kuussa! Kaikki kovaa työtä ja omistautumista on täysin arvoinen kaikki aikani! Kiitos CBT College!

-Eliexa Leon, Graduate AD Business Administration (luokka 2010) ____ Desde mi llegada Este País decidi estudiar para tener una mejor calidad de vida para mí y mi Familia. Ingresé CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual Gracias a los profesores hän aprendido todo lo relacionado ESTA Industria y minulle siento preparado para Empezar trabajar como técnico. También decidi incorporarme en las clases de Inglés (ESL) para continuar mi Desarrollo Academico. Me siento satisfecho con la preparación vs dedicación de los profesores vs del colectivo de los Trabajadores de CBT los cual han Sido de Gran ayuda en mi preparación Académica. Ahora, mi hijo y mi Sobrino ingresaron también CBT después de ver mis resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate Diploma in / C Tech (Espanjan ohjelma) ja tällä hetkellä kirjoilla ESL ohjelmaan. ____ Kiitos CBT annoitte minulle ja taitoja minun täytyi tulla Certified Medical Coder ja laskuttajan. CBT on merkittävä college. Siitä hetkestä tulin, olin vastassa ammattitaitoinen henkilökunta, joka tarjosi minulle opastusta ja neuvoja. Luokat ovat pieniä, joten saamme enemmän henkilökohtaista huomiota kuin sinä useimmissa korkeakouluissa. Professorit kohtasin oli osaavaa ja erittäin helposti sekä päälle ja pois kampuksella. Koko tämän matkan, olen tavannut monia ihania henkilöitä, jotka ovat suuresti rikastuttanut elämääni. Pystyin hankkia työllisyyttä hyvin merkittävä Lääkärit toimisto takia asiantuntemusta ja kädet koulutus sain. Olen epäilemättä suositella CBT kuin kollegion valinta.

-Maria Gomez, Graduate Diploma Medical Coding & Billing ____ Hi my name is Gloria. Kokemukseni CBT College on ollut palkitsevaa. Jopa minun kielimuuri vaikka luokat on koulutettu Englanti opettajat ovat auttaneet minua espanjaksi, joka on tehnyt minun tutkimuksia onnistunut. Vuonna Medical Assistant Tottakai olin enimmäkseen vaikuttunut anatomia ja Phlebotomy koska laatu luokkahuoneen kädet lähestymistapaan.

-Gloria Velasquez, AD Lääketieteellinen avustaminen ____ Aloin ottaa Lääketieteellinen avustaminen ohjelma ja sitten päätti jatkaa minun koulutusta ja ansaita osakkuusyrityksen tutkinto. Koska opiskelija CBT College on avannut paljon mahdollisuuksia minulle laajentaa minun tutkimuksia valmistella minua teknologian tulevaisuutta. Lisäksi saada hyvän koulutuksen, minun ei tarvitse mennä pitkälle, koska CBT College on oikein minun -osassa ja tarjoaa opetussuunnitelma sama jos ei parempi kuin mitään suuria college. Päättää palata college oli kova osa, päästä sisään ja pysyä mukana kaikki toiminta on ollut palkitseva kokemus. En voi uskoa En tehnyt tätä aikaisemmin. Kiitos kaikille professorit ja henkilöstön kaikille heidän kovasta työstään ja apua he ovat antaneet.

-Roselynd Winfield, AD Lääketieteellinen avustaminen ____ Gracias CBT llevo 2 vuotta trabajando y progresando en mi presente Empleo. Primero, minulle gradué de Aire Acondicionado y Refrigeracion (Asociado) teniendo en cuenta la calidad de la Escuela, los profesores, y todo el henkilökohtainen colectivo, Volvi nuevamente la Escuela para estudiar mi Asociado en Electricidad. De esta forma hän conseguido expandir mis conocimientos en este rama. Mientras TENGA la oportunidad de estudiar y superarme, Siempre pensaré en CBT como la forma de Salir Adelante y progresar en este País.

-Manuel Silva, Graduate AD / C Tekniikka & AD Sähkö Technology

Sijainnit

miami

CBT College of Business & Technology

Osoite
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 miami, Florida, Yhdysvallat