Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN) Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN) palvelee paikallisia kykyjä putki yhdistää opiskelijoiden teollisuuden ja yhteisön kautta harjoittelupaikkoja, työpaikkoja, tapahtumia, ja ohjelmointi. Perustettiin vuonna 2014, jonka Downtown Brooklyn Partnership tuella kaupungin New York, BE.IN tehtävänä on edistää yhteistyötä jäsenlaitoksista laajentaa ja rikastuttaa opetusohjelmia, kannustaa mittakaavaetuja yhteisten palvelujen, laajentaa ja kannustaa yhdyskuntapalvelu toimintaa , ja polttoaineen talouskasvua olemalla magneetin kiinnittää parhaat opiskelijat ja tiedekunnan opiskella, tutkia, elävät, intern, ja työskennellä Brooklyn.

BE.IN toimii myös luoda yhteisöllisyyttä keskuudessa yli 11000 tiedekunnan ja henkilökunnan meidän kymmenen jäsenjärjestöä, kytke alueen 66000 opiskelijoiden harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja ja auttaa paikallisia yrityksiä hankkimaan parhaat kyvyt täyttää työharjoittelun ja jatko paikkoja oikealle omalla takapihallaan - Brooklyn. Brooklyn Education Innovation Network on tällä hetkellä koostuu 10 jäsenlaitoksista:

Berkeley College Brooklyn Law School Empire State College (SUNY) Liu Brooklyn Medgar Evers College (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) New York University Pratt Institute St. Francis College St. Joseph College

BE.IN säännellään hallitus koostuu korkeakoulu, yliopisto, ja laki koulu presidentit. Päivittäin toimintaa hallinnoi johtajan opastuksella neljätoista työvaliokunnat ja Downtown Brooklyn Partnership. Lisäksi BE.IN on kehittämässä ulkoisen neuvoa-antavan komitean päättämässä Robert Walsh, entinen NYC Small Business Services komissaari. Ulkoinen komitea tarjoaa reaaliaikaista palautetta BE.IN jäsenlaitoksista vaikuttaakseen opetussuunnitelmien kehittämiseen ja uran valmisteluun.

BE.IN Suoritettu Kuluneen vuoden BE.IN on vaikuttanut työvoiman kehittämistarpeita Downtown Brooklyn innovaatio yritysten monitahoinen tavoilla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

Työskennellyt yli 230 innovaatio yrityksiä rekrytoida, eläinlääkäri, ja sijoittaa opiskelijoiden ja alumnien työpaikkojen ja harjoittelupaikkoja. Edellyttäen jäsenlaitoksista yli 6000 työpaikka ja harjoittelumahdollisuuksia saatavilla NYC kautta Työpaikkoja lähettämistä, ulottuvuus, ja suora yhteys yrityksiin. Connected innovaatio yritykset, jotka tarvitsevat lahjakkuutta Downtown Brooklyn korkeakoulujen ja yliopistojen kautta tapaamisiin, sähköinen viestintä, ja jatka kerääminen. Konservatiivisesti Hyväksytty yli 1000 opiskelijaa työpaikkaa ja harjoittelupaikkoja. Johdon ja valvonta Brooklyn Tech Triangle Työharjoitteluohjelma (BTTIP), yhteistyössä New Yorkin College of Technology ja NYC Tech Talent Pipeline. Kehitetty työharjoitteluun mallin pienyrityksille ja aloituksia että BE.IN koordinoisi ja hallita. Tutkitut ja levittää avoimia työpaikkoja ja harjoitteluja Brooklyn Tech kolmio.

Kaventamalla kuilua Downtown Brooklyn innovaatio uusien yritysten ja korkeakoulujen on ollut etusijalla BE.IN. Tärkeä pala BE.IN tehtävänä on puolustaa puolesta innovaatio yritysten kehittää ja parantaa BE.IN opiskelijan taitoja ja valmiuksia tarpeisiin NYC kasvava innovaatiotalous. Tämä kehitys sisältää suositeltuja muutoksia opetussuunnitelmaan perustuva työnantajan palautetta ja lisätä urakehitysmahdollisuuksia opiskelijoille. Suhteen ammatillista kehittymistä Downtown Brooklyn opiskelijoiden, BE. IN parhaillaan suorittaa, tai on parhaillaan suorittamaan lukuisia ohjelmia ja tapahtumia, kuten:

BE.INnovative Symposium, viikon mittainen yrittäjyyttä huippukokous keskittyy yhdistävät luova, akateeminen, ja paikallinen teollisuus yhteisöjä yhteistyössä johtama tiedekunnan ja teollisuus paneelit, Open Office matkat ja ohjauksen hackathon joka pyritään käsittelemään suuria paikallisia asioita. BE.INnovative Meet-up-yhteyden tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat innovaatioita yrityksille uran ja intern etsintä. BE.INnovative johtajat, joka tarjoaa opiskelijoille johdon työpajoja, mahdollisuuksia tavata valittiin ja virkamiesten ja osallistua erityisiä tapahtumia ja ohjelmia. BE.INnovative ammatillisen kehityksen työpaja sarja perustuu alan erityinen palautetta. BE.INnovative yhdyskuntapalvelu tapahtumia ja ohjelmia lisätä opiskelijoiden sitoutumista Brooklyn. BE.INnovative Boot Camps keskittyy yrittäjyyteen, luovuuteen, ja perus koodaus. BE.INnovative Fellowship Program kasvattaa opiskelijoita noin yrittäjyyttä, innovaatioita ja luovuutta ja jossa se leikkaa perinteisiä tieteenalojen ja teollisuuden.

Sijainnit

New York

BE.IN