Brookdale Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Collegestä

Brookdale Community College on julkinen yhteisöopisto New Jerseyssä. Pääkampuksemme sijaitsee Lincroftissa, ja meillä on lukuisia paikkoja, jotka palvelevat Monmouth Countyn suurimpia osia. Sijaitsemme lähellä ikonista Jersey Shore -aluetta kauniine rannoineen. Suositut kohteet, kuten New York City, Philadelphia ja Washington DC, ovat vain bussi- tai junamatkan päässä.

Avoimet sisäänpääsy, ESL / kansainvälinen opiskelijatuki, turvallinen kampusympäristö ja helppo siirto yliopistoihin tekevät Brookdaleesta loistavan paikan kansainvälisille opiskelijoille aloittaa amerikkalainen yliopistokokemus.

Brookdale tarjoaa 90 astetta ja todistusohjelmia, jotka on lueteltu korkeakoululuettelossamme: http://catalog.brookdalecc.edu/

Kaikkia opiskelijoita kannustetaan osallistumaan yli 50 opiskelijakerhoon, moniin kampuksen tapahtumiin, vierasluentoihin, matkoihin ja esityksiin, joita tarjotaan vilkkaan opiskelijaelämäosastomme kautta. Tarjoamme myös uskomattoman yleisurheiluohjelman kansallisten mestaruusjoukkueiden kanssa monilla urheilulajeilla.

119274_IMG_2187.JPG

Brookdale tarjoaa myös laajan valikoiman opiskelijapalveluita, mukaan lukien mahdollisuudet harjoitteluun ja johtamisen kehittämiseen, uran valmisteluun, akateemiseen neuvontaan, ilmaiseen ohjaukseen, henkilökohtaiseen ohjaukseen ja vammaisten opiskelijoiden tukemiseen.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Katso kampuksemme ylhäältä Fly High -videomme kautta.

Lisätietoja ja hakemista saat verkkosivuiltamme www.brookdalecc.edu.

Sijainnit

Middletown

Osoite
Newman Springs Road,765
07738 Middletown, New Jersey, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin