Bristow Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bristow Academy

Bristow Academy on yksi maailman suurimmista kaupallinen helikopteri koulutuksen tarjoajia, jolla on maailmanlaajuinen asiakaskunta, joka ulottuu yli 120 maassa. Se tekee niin paljon kuin 45.000 koulutus lentotuntia vuosittain laivaston yli 50 lentokonetta. Akatemian pääkampuksella on Titusville, Florida. Lisäkoulutus sijaitsevat Carson City, Nevada, ja Gloucester, England.

Bristow Academy on hyväksytty akkreditoivan komission Ura kouluissa ja oppilaitoksissa (ACCSC). ACCSC on tunnustettu rekisteröintiviranomaisena US Department of Education. ACCSC akkreditointi edistää institutionaalisen vastuun järjestelmällisesti ja kattavasti arvioida laitokset perustuvat perusteiden kautta AKKREDITOINTISTANDARDIT. Koska ACCSC-akkreditoitu laitos, Bristow Academy on sitoutunut jatkuva arviointi ja parantaminen koulutuksen laadun ja jatkuvaan parantamiseen.

Erikoistunut "ab initio" koulutusta, Bristow Academy filosofia on, että mitä opitaan ensin oppii parhaiten. Johtajat Bristow Academy vahvistaa koulutusorganisaation tekemällä turvallisuuteen huippuosaamista olennainen osa kaikkea toimintaa. Alusta alkaen, turvallisuus on ydin kaikkiin koulutusohjelmiin, ja yhdistetään tehostettu painotetaan ammattitaitoa ja teoreettisen tiedon. Tämä lähestymistapa kehittää tulevaisuudessa ilmailun johtajia tiputtamalla perustan vakinaista käyttäytymismalleja, jotka edistävät ammatillista kasvua, jatkuva parantaminen, ja parannettu henkilökohtainen standardeja niiden koko uran.

Koska Bristow Academy opiskelija, sinulle hyötyä poikkeuksellinen harjoitteluympäristön joka yhdistää ammatillinen koko ajan lennon ja maa ohjaajien on suuri, moderni laivasto huolellisesti yllä helikoptereita.

Bristow Academy valmistuneet nauttia onnistunut, antoisa uran öljyn ja kaasun, etsintä ja pelastus, sotilasoperaatiot, lainvalvonta, putki ja kunnalliset palvelut, palontorjunta, media, matkailu, maatalous- ja muut pyörivät ilma tehtäviä.

Tukipalveluverkosto

Rekisteröinnistä valmistumisen ja sen jälkeen, saat asiantuntevaa ohjausta ja neuvoja. Ennen koulutuksen alkua, Bristow Academy henkilökunta antaa käytännön apua oman siirtäminen vaatimuksia. Koko koulutuksesi, tarjoamme resursseja ja ohjausta suunniteltu tekemään koulutusta onnistuu saumattomasti.

Ura neuvonta ja työharjoittelua apua auttaa ymmärtämään nykyinen markkina ja miten maa asema, joka parhaiten hyödyntää taitojasi. Laaja verkosto Bristow Academy alumni on arvokas tuki valmistumisen jälkeen.

Bristow Academy laivastoon kuuluu VFR- IFR- ja NVG varustettu lentokone:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin orava Robinson R44 AgustaWestland 109E

lentokoulutus

Bristow Academy tarjoaa kaupallisia ja sotilaslentokoulutusta ohjelmia, jotka on räätälöity vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiin Ryhmävarausten asiakkaita. Sotilaallinen ohjelma antajilla on ydin kokeneita entinen sotilas Ohjaaja Pilots (IP), monet Special Operations ja Combat purjehtii kokemus.

Bristow Academy on hyväksynyt Federal Aviation Administration (FAA), Euroopan lentoturvallisuusvirasto (EASA), Department of Homeland Security (for liikkeeseen F-1 ja M-1 opiskelija viisumit), ja Veterans Administration (koulutukseen veteraaneja, reserviläisten ja muille oikeutetuille henkilöille säännösten mukaisesti osaston 38, US Code).

Sijainnit

Titusville

Bristow Academy

Osoite
365 Golden Knights Blvd

32780 Titusville, Florida, Yhdysvallat

Chesterfield

Osoite
Gloucestershire Airport Cheltenham

GL51 6SR Chesterfield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta