Bilingual Education Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kirje johtajan

Tervehdys, ja tervetuloa kaksikielinen koulutus Institute (BEI). Sen vaatimaton alku vuonna 1982, BEI on tullut yksi valtion huomattavimmista kielen ja kulttuurin koulutuskeskuksia. Joka suhteessa, olemme mukana auttamalla ihmisiä hankkimaan ja ymmärtämään muita kieliä ja kulttuureja. Ihmiset tekevät instituutti suuri, niin onko olet opiskelija, opettaja, toimihenkilö, valmistunut, yritys, naapuri tai vierailija, sinun kiinnostusta ja innostusta arvostetaan ja arvostetaan. Se on yhteinen ponnisteluja kuitenkin, että nykyään tekevät instituutin niin vilkas paikka opiskella, oppia, tehdä työtä, ja saada uusia elinikäinen ystäviä.

Kuten me kaikki tiedämme, maailma pienenee. Voimme liittää muiden ympäri maailmaa napin painalluksella. Tärkeämpää kuin koskaan, kielet eivät ole vain viestintävälineitä, mutta ovat myös välineitä ja taitoja liittämiseen ja työtämme ikäisensä. Täällä BEI, ennen kaikkea, on yhdistää ihmisiä.

Odotamme tiedekunnan olla suuria opettajia, ja henkilökuntamme on myötätuntoinen, palvelu-suuntautunut, ja ennen kaikkea tehokasta ohjaajat. Ne ilmentävät henkeä anteliaisuus ja optimistinen ja väsymätöntä asenne niin yleisiä täällä. Lisäksi tarjoamme opiskelijoille monipuolinen vielä kiinteä yhteisö ja state-of-the-art technology, joka antaa heille mahdollisimman laaja nopeutetun kielenomaksumiseen vielä keskittyneet tarpeeksi saavuttaa laatua tuloksia.

On ilo toivottaa teidät BEI. Henkilökuntamme ja tiedekunnan ilahduttavana tämän mahdollisuuden työskennellä teitä ja auttaa teitä saavuttamaan kieli tavoitteet ja päämäärät. Onnea kun ryhdytte kieli matkalle. Tulemme tukemaan teitä pitkin matkaa.
Lämpimin terveisin, Gordana Arnautovic johtaja, BEI

Miksi BEI?

BEI on tarjota laadukkaita monikulttuurisuuskasvatusta yksilöitä, ryhmiä, ja valtion palveluksessa ohjelmien Houstonin alue yli kaksikymmentä vuotta.

Yhtenä harvoista akkreditoitu yksityisten kielikoulujen Houstonissa, jatkamme rakentaa rooli johtavana monikulttuurisessa viestinnälle erilaisia ​​projekteja vaihtelevat Refugee koulutusohjelmia meidän Intensive Englanti Program, ja Foreign Language Program.

BEI: n tehtävänä on luoda ainutlaatuisia oppimiskokemuksia avulla edistetään yhteydenpitoa ymmärrystä rajat kulttuuriympäristöissä tehokkaalla maailmanlaajuisen kumppanina, osallisuutta, itsetuntemusta ja innovatiivisia tuotteita ja palveluja.

Saavuttaakseen missiomme, BEI opettajat ja henkilökunta ylläpitää seuraavia periaatteita, omaksuttu periaatteet eettiset ACCET Accredited toimielimille.

Sijainnit

Houston

Osoite
6060 Richmond Ave, Suite 180
Houston, TX 77057

TX 77057 Houston, Texas, Yhdysvallat