Bellevue College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervehdys! Kuten presidentti Bellevue College, olen iloinen, että olet ottanut aikaa vierailla sivuilla ja oppia meidän ihana college, joka sijaitsee kauniilla metsäinen kampuksen sydämessä Bellevue. BC perustettiin lähes 50 vuotta sitten osana liikkeen tarjota edullisia ja koulutusta kansalaisille Eastside ja ympäröivän alueen, ja olemme ylpeitä voidessamme jatkaa tätä perinnettä tänään.

Bellevue College presidentti

BC on kolmanneksi suurin korkeakoulun oppimisen osavaltiossa Washington. Olemme opiskelija-keskittynyt avoin pääsy organisaatioon, joka asettaa painotetaan voimakkaasti erinomaisen opetuksen ja pienet luokkakoot. Viime vuonna valtavasti monipuolinen joukko 37000 opiskelijat valitsivat BC täyttämään erilaisten koulutus- ja ammatillisia tavoitteita.

Suurin osa opiskelijoiden ilmoittaudu johonkin kuudesta siirto ohjelmien - he suorittavat kaksi ensimmäistä vuotta heidän koulutuksensa täällä ja sitten siirtää yliopiston täydentää kandidaatin tutkinnot. Lähetämme enemmän siirto opiskelijoita yliopistossa Washington kuin mikään muu yhteisö tai ammattikorkeakoulututkintoa valtio.

Toinen ryhmä BC opiskelijat ovat ura keskittyi - tarjoamme lähes 100 ammatti-ja teknisten ohjelmien korkean kysynnän uran aloilla, jotka valmistaa oppilaita varten työpaikkoja tänään ja mahdollisuuksia huomenna.

Toiset haluavat BC oppia Englanti tai parantaa perustaitoja; retool taitojaan meidän Työntekijä uudelleenkoulutusohjelma; jatkaa opintojaan edetä urallaan kanssa Täydennyskoulutus luokassa; tai ansaita college luotto kun vielä lukion Running Start -ohjelma. Pyrimme varmistamaan, BC on varusteltu vastaamaan opiskelijoiden tarpeet tulevaisuudessa. Seuraavan kahden vuoden aikana, odotamme lisätä neljä muuta kandidaatin tutkinnot, lisäksi kolmea ohjelmaa tarjoamme jo. Olemme kehittämässä uutta East Campus Issaquah, jotka tekevät meidän luokat helpommin ihmiset Itä King County. Ja aiomme rikkoa kentällä state-of-the-art järjestely, joka talon kasvavaa Health Sciences ohjelmat, valistaa ihmisiä työpaikkoja terveydenhoitoalalla.

Tutustumisen jälkeen tällä sivustolla, kehotan teitä käymään kampuksella pian niin näet itse, mitä tekee Bellevue College niin erikoista. Voit ajoittaa kampus kiertue, tavata akateemisen neuvonantajana tai keskustele urasi tavoitteita neuvonantaja. Tai, jos asut kaukana kampuksella tai mieluummin joustava aikataulu, lisätietoja laajoja online tarjontaansa. Jälleen kiitos ottaen aika oppia lisää Bellevue College, ja toivon teidän hyödyntää uskomattomia mahdollisuuksia tarjoamme.

Dave sääntö puhemies, Bellevue College

Sijainnit

Bellevue

Bellevue College

Osoite
3000 Landerholm Circle SE Bellevue, WA 98007-6406
Bellevue, Washington, Yhdysvallat
Puhelin
+1 425-564-1000