Bay State School Of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Bay State School of Technology

Massachusetts School of Technology (BSST), Inc. on yksi alueen johtavista teknisten oppilaitosten, valmistelee miesten ja naisten erilaisia ​​jännittäviä käytännön uransa sähkötyöt ja laitteen korjaus.

Klo BSST, uskomme henkilökohtainen lähestymistapa opetuksen. Meidän luokat ovat pieniä. Opiskelijamme oppivat tekemällä -mitä opetamme aamulla, me käytännössä meidän labs iltapäivällä. Meidän opettajat ovat vuosikymmenten onnistuneita kokemus alalta.

BSST tarjoaa nopeutetun, kattavan koulutuksen: laitteet korjaus- ja perus sähköä; tietokoneet; kotimaan jäähdytys, lämmitys, ilmanvaihto, ilmastointi (LVI); jäähdytys, ilmastointi, kaupallinen HVACR ja elektroniikkaa. Tarjoamme myös online-kurssin perus- sähkön ja yhden päivän freonia talteenotto seminaariin seuraa EPA sertifiointi testiä.

Olitpa etsivät ensimmäinen työpaikka tai palata työelämään tekemässä jotain uutta, voimme olet koulutettu ja valmis palkitsevaa työtä alle vuodessa. Jos haluat työskennellä itsenäisesti, ratkaisemaan ongelmia ja auttaa ihmisiä, tekninen ura voi olla sinua varten. Anna Bay State School of Technology valmistaa sinua olla paras!

BSST tarjoaa nopeutetun, kattava koulutus: laitteet korjaus ja perus- sähkön kursseja; Tietokoneiden verkottuminen kursseja; kotimaan jäähdytys kursseja, (lämmitys, ilmanvaihto, ilmastointi) LVI kursseja; jäähdytys, ilmastointi, kaupallinen HVACR kursseja ja elektroniikan kursseja.

Sijainnit

Canton

Osoite
Bay State School of Technology,
225 Turnpike St (Route 138),
Canton

02021 Canton, Massachusetts, Yhdysvallat