Boston School of Modern Languages

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Boston Kieli- (BSML) on yksityinen kieli instituutio, joka tarjoaa ympäri vuoden intensiivinen ja puoli-intensiivisellä Englanti kieli programs.We ovat Amerikan ensimmäinen ja arvostetuimmista Englanti kielikoulu. Vuodesta 1925 lähtien olemme koulutettuja tuhansia opiskelijoita ja ammattilaisia ​​eri puolilta maailmaa. Olemme koulun valinta hakevia opiskelijoita koulutusjakson ohjelma siirtyminen amerikkalaisen Lukio, tai yliopistojen ja ammattilaisten haluavat parantaa pätevyyttä globaalissa ympäristössä. Riippumatta siitä, mitä olet etsimässä, BSML auttaa valmistautumaan akateemisen ja uran menestys.

BSML on erinomainen maine ja huomattava määrä meidän opiskelijat tulevat meille suusanallisesti. Olemme ainutlaatuinen tarjoamalla opiskelijoille koulutuksen ja kulttuurin kokemus ei löydy muista Englanti kieli kouluissa ja ohjelmia. Olemme ylpeitä ylläpitää pysyviä suhteita opiskelijoita, joista monet palaavat opiskelemaan kanssamme uudelleen, ja on tyytyväinen toisen, kolmannen ja neljännen sukupolven perheitä meidän alumnien opiskella kanssamme. Mottomme on "ENGLANTI! Opi se, elää se, Love it ... at BSML!"

Key Facts

Yli 90 vuoden kokemus opetusta Englanti tuhansille kansainvälisiä opiskelijoita. Kaunis historiallinen graniitti kivi rakennus sijaitsee asuinalueella lähellä Harvardin yliopiston arboretum. Erinomainen asumisen vaihtoehtoja kävelyetäisyydellä koulun. Focus suuntautunut opetussuunnitelma erikoistunut luokat General, Academic, Business ja Test valmistelu kursseja. ETS virallinen TOEFL sivustolla. Opiskelija voi ottaa virallinen testi aivan koulun. Weekly liike ja sosiaalisia tapahtumia isännöi osaavan opettajat ja johtajat. Joustava aikataulu. Opiskelija voi aloittaa minä tahansa maanantaina. Avoinna ympäri vuoden. Yksilöllistä huomiota ja palveluja. Päivittäin sosiaaliseen toimintaan. Learning taattu ylivoimaiset menetelmät. Teemme opiskelijan kanssa auttaa heitä saavuttamaan Englanti oppimistavoitteensa - ne vain täytyy tehdä osansa.

Sijainnit

Boston

Osoite
814 South Street,
Boston,
Massachusetts 02131

02131 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat