Lue virallinen kuvaus

On meidän etumme päästä Yhdysvaltojen yhteisön kanssa meidän tarkoituksiin, ja niitä voivat olla hyödyllisiä henkilöstön alalla työskenteleville ilmailun. Marraskuussa 2011 lanseerasimme ensimmäisen kysymyksen lehtemme nimeltään Avionica, Johon osallistuivat:

  • NASA
  • Federal Aviation Administration (FAA)
  • Federal komission tiedonannon (FCC)

Tehtävämme

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Avionica

Avionica Orlando tarjoaa jatkuvaa ammatillista koulutusta ja tarvitsemista luvista liittovaltion osien liikkumaan ja harjoittamaan ammattia avioniikan. Haluamme koota ed ... [+]

Tietoja Program

Avionica Orlando tarjoaa jatkuvaa ammatillista koulutusta ja tarvitsemista luvista liittovaltion osien liikkumaan ja harjoittamaan ammattia avioniikan.

Haluamme koota edustus tällainen ryhmä ammattilaisia ​​Latinalaisessa Amerikassa.

Ilmailuala lähestyy yhdistyksemme etsivät avioniikka- kouluttama voimme työskennellä yrityksissä kuin sertifioitu ja FCC lisensoitu avioniikka teknikot.

Koulutuksen, että tarjoamme on käytännön koulutus (OJT) tyyppistä koulutusta, ei teoreettinen, kestää kolme kuukautta (kaksi päivää viikossa). Sisältää: tentit FCC todistusten koulutuksen loppuun, valmistamme ja päivittää jäsenemme jatkuu, apu työmahdollisuuksia ja 1 vuoden jäsenyyden kanssa -alueella.... [-]

Yhdysvallat Orlando
Syyskuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Part-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Avionica - Avionics Technician Program

Avionica - Adiestramiento en Electrónica de Aviación

Avionica Orlado - Avionics Technician Association
Osoite
241 Nilson Way Suite 100
FL 32803 Orlando, Florida, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 321-424-5664