Arkansas Northeastern College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Arkansas Northeastern College ( ANC ) on kattava kaksivuotinen korkeakoulu, joka tarjoaa joustavan aikataulun ja kurssit jokaisessa toimipaikassaan Blytheville, Leachville ja Osceola. Arkansas Northeastern College on muu kuin asuinrakennus, jonka pääpaino on oppimisessa. Luokat ovat pieniä ja erittäin vuorovaikutteisia. Luokkahuoneet on kytketty uusimmalla multimedia-Internet-tekniikalla.

Arkansas Northeastern College ihmiset voivat liittyä muiden kaltaisten kanssa luomaan haluamansa tulevaisuuden. Arkansas Northeastern College tarjoaa pääsyn korkeakoulutukseen ja mahdollisuuden valmistautua erilaisille urakentille. Arkansas Northeastern College opiskelijat ovat yhtä monipuolisia kuin sen sijainnit. Jotkut ilmoittautuvat yhdelle kurssille, toiset suorittavat todistuksen tai tutkinnon, ja toiset pääsevät silti tietämään olevansa valmiita kasvuun. Monet opiskelijat laajentavat oppimistaan luokkahuoneen ulkopuolelle harjoittelujaksojen ja palveluoppimisen avulla sekä osallistumalla moniin kampuksen opiskelijajärjestöihin.

Arkansas Northeastern College tutkinnon suorittaneista tulee lääkärit ja lakimiehet, yritysten omistajat ja teollisuuden johtajat. Tekniset todistukset ja työharjoittelupalvelut tarjoavat tarvittavia taitoja siirtyäkseen työpaikoille, joilla on parempi ansaintapotentiaali - monissa tapauksissa vuoden tai vähemmän. ANC opiskelijat kouluttavat sairaanhoitajiksi, kun taas toiset jatkavat uraa terästeollisuudessa, lainvalvonnassa tai hammaslääketieteen avustustekniikassa. Mahdollisuuksien luettelo on loputon. Arkansas Northeastern College voi tarjota koulutusta uralla etenemiseen tai taitoja kokonaan uudelle uralle.

Sijainnit

Blytheville

Osoite
South Division Street,2501
72315 Blytheville, Arkansas, Yhdysvallat

Blytheville

Osoite
Marguerite Street,2301
72315 Blytheville, Arkansas, Yhdysvallat

Leachville

Osoite
Main Street,105
72438 Leachville, Arkansas, Yhdysvallat

Osceola

Osoite
West Semmes Avenue,2868
72370 Osceola, Arkansas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: