American Language Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

ALA: ssa uskomme sinuun ja kykyynsi menestyä. Siksi jokainen opiskelija on ALA-perheen tärkein ja arvostettu osa. Huolellinen, vaalittava ja tukeva verkosto korkeasti koulutettujen opettajien ja ammatillisten opiskelijapalveluiden henkilökunnalta tarjoaa erinomaisen oppimisympäristön, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi. Pidämme luokkahuoneen koko pienenä, joten opettajat voivat antaa henkilökohtaisen huomion jokaiselle opiskelijalle.

Kaikki ohjelmamme on suunniteltu oppimistarpeisiisi. Opetusfilosofia kehitettiin käyttämällä uusimpia teorioita ja tutkimukseen perustuvia lähestymistapoja kielten oppimiseen ja opetukseen, jossa keskitytään tarjoamaan monille onnistuneille oppimistuloksille jokaiselle opiskelijalle.

MIKSI VALITA MEIDÄT

 • Kaikki ALA-kampukset Yhdysvalloissa ovat Yhdysvaltain opetuslaitoksen hyväksymiä ja komission akkreditoimia englanninkielisiä ohjelmien hyväksymistä
 • Meillä on valtuutus liittovaltion lain mukaan ilmoittautua muiden kuin maahanmuuttajien opiskelijoille ja antaa lomake I-20 F-1-viisumin opiskelijoille.
 • ALA on erikoistunut intensiiviseen englanninkieliseen tutkimukseen, jossa on perustutkimusta, akateemista ja kehittynyttä tasoa.
 • ALA Yliopistokumppanit tarjota Pathway (NO TOEFL tai ILETS testaus) valmistuneille ALA Level 5 kurssi.
 • ALA-yliopiston yhteistyökumppanit myöntävät ALA-opiskelijoille ehdollisia kirjeitä.
 • ALA tarjoaa maksuttoman yliopiston neuvoja opiskelijoilleen
 • ALA: lla on korkeasti päteviä äidinkielenopettajia, joilla on BA / MA / PhD TESOL-tutkinto, monen vuoden kokemuksella.
 • ALA: lla on pieniä, monipuolisia ja interaktiivisia luokkia
 • ALA tarjoaa kulttuuritoimintaa, retkiä ja sosiaalisia tapahtumia.
  * Jotkut amerikkalaiset perheen Homestay-vaihtoehdot ovat käytettävissä

Tehtävä

Miellämme on tarjota parhaat oppimiskokemukset ja tukea englantilaisille oppijoille heidän oppimistarpeidensa täyttämiseksi akateemisille, ammatillisille ja yhteiskunnallisille tarkoituksille.

Lupauksemme

ALA-johto lupaa antaa jokaiselle opiskelijalle, mitä pidämme ESL-koulutuksen parhaan arvosanan ja laadun maailmassa. Kiitämme sinua tilaisuudesta ansaita luottamuksesi.

Meidän Pathway

ALA on Sinun Pathway menestykseen akateemisissa tai uran tavoitteissa. Meillä on monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit saavuttaa englanninkieliset tavoitteet. Tarjoamme erilaisia ohjelmia tarpeidesi mukaan. Voit opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, keskuksessamme Yhdysvalloissa tai Online-etäopetuksessa.

Aloita tulevasi ALA: lla.

American Language Academy ACCREDITATION

American Language Academy on hyväksynyt englanninkielisten ohjelmien akkreditoinnin komissiolle huhtikuun 2018 ja huhtikuun 2028 väliseksi ajaksi, ja se hyväksyy CEA-standardit englanninkielisten ohjelmien ja laitosten osalta. Yhdysvaltain opetusministeriö tunnustaa CEA: n kansallisesti tunnustetuksi englanninkielisten ohjelmien ja laitosten akkreditointielimeksi Yhdysvalloissa. Lisätietoja tästä akkreditoinnista saat CEA: sta, 1001 N. Fairfax Streetiltä, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, Lisätietoja on osoitteessa www.cea-accredit.org
Miksi opiskella akkreditoituun kouluun
 • Ole varma, että saat parhaan opetuskokemuksen ja laadukkaan opetuksen
 • Meillä on opetussuunnitelma, joka keskittyy opiskelijoiden arvioitujen oppimistarpeiden täyttämiseen. s
 • Säilytämme tehokkaan järjestelmän opiskelijan edistymisen arvioimiseksi kursseista lähtevästä ensimmäisestä sijoittamisesta tasolle tasolle.
 • Olemme kokeneet, amerikkalainen äidinkielenään puhuva, ammatillinen tiedekunta, joka on sitoutunut opetukseen.
 • Meillä on tilat ja hallinnollinen henkilökunta, joka tarjoaa erinomaisen oppimisympäristön.
 • Tarjoamme laajan valikoiman opiskelijapalveluita suuntautumisesta; akateeminen viisumi sekä maahanmuutto- ja asuntoneuvonta; sekä sosiaalinen, virkistys- ja kulttuuritoiminta

Sijainnit

Greensboro