Lue virallinen kuvaus

Meistä

ALA: ssa uskomme sinuun ja kykyynsi menestyä. Siksi jokainen opiskelija on ALA-perheen tärkein ja arvostettu osa. Huolellinen, vaalittava ja tukeva verkosto korkeasti koulutettujen opettajien ja ammatillisten opiskelijapalveluiden henkilökunnalta tarjoaa erinomaisen oppimisympäristön, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi. Pidämme luokkahuoneen koko pienenä, joten opettajat voivat antaa henkilökohtaisen huomion jokaiselle opiskelijalle.

Kaikki ohjelmamme on suunniteltu oppimistarpeisiisi. Opetusfilosofia kehitettiin käyttämällä uusimpia teorioita ja tutkimukseen perustuvia lähestymistapoja kielten oppimiseen ja opetukseen, jossa keskitytään tarjoamaan monille onnistuneille oppimistuloksille jokaiselle opiskelijalle.

MIKSI VALITA MEIDÄT

 • Kaikki ALA-kampukset Yhdysvalloissa ovat Yhdysvaltain opetuslaitoksen hyväksymiä ja komission akkreditoimia englanninkielisiä ohjelmien hyväksymistä
 • Meillä on valtuutus liittovaltion lain mukaan ilmoittautua muiden kuin maahanmuuttajien opiskelijoille ja antaa lomake I-20 F-1-viisumin opiskelijoille.
 • ALA on erikoistunut intensiiviseen englanninkieliseen tutkimukseen, jossa on perustutkimusta, akateemista ja kehittynyttä tasoa.
 • ALA Yliopistokumppanit tarjota Pathway (NO TOEFL tai ILETS testaus) valmistuneille ALA Level 5 kurssi.
 • ALA-yliopiston yhteistyökumppanit myöntävät ALA-opiskelijoille ehdollisia kirjeitä.
 • ALA tarjoaa maksuttoman yliopiston neuvoja opiskelijoilleen
 • ALA: lla on korkeasti päteviä äidinkielenopettajia, joilla on BA / MA / PhD TESOL-tutkinto, monen vuoden kokemuksella.
 • ALA: lla on pieniä, monipuolisia ja interaktiivisia luokkia
 • ALA tarjoaa kulttuuritoimintaa, retkiä ja sosiaalisia tapahtumia.
  * Jotkut amerikkalaiset perheen Homestay-vaihtoehdot ovat käytettävissä

Tehtävä

Miellämme on tarjota parhaat oppimiskokemukset ja tukea englantilaisille oppijoille heidän oppimistarpeidensa täyttämiseksi akateemisille, ammatillisille ja yhteiskunnallisille tarkoituksille.

Lupauksemme

ALA-johto lupaa antaa jokaiselle opiskelijalle, mitä pidämme ESL-koulutuksen parhaan arvosanan ja laadun maailmassa. Kiitämme sinua tilaisuudesta ansaita luottamuksesi.

Meidän Pathway

ALA on Sinun Pathway menestykseen akateemisissa tai uran tavoitteissa. Meillä on monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit saavuttaa englanninkieliset tavoitteet. Tarjoamme erilaisia ohjelmia tarpeidesi mukaan. Voit opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, keskuksessamme Yhdysvalloissa tai Online-etäopetuksessa.

Aloita tulevasi ALA: lla.

American Language Academy ACCREDITATION

American Language Academy on hyväksynyt englanninkielisten ohjelmien akkreditoinnin komissiolle huhtikuun 2018 ja huhtikuun 2028 väliseksi ajaksi, ja se hyväksyy CEA-standardit englanninkielisten ohjelmien ja laitosten osalta. Yhdysvaltain opetusministeriö tunnustaa CEA: n kansallisesti tunnustetuksi englanninkielisten ohjelmien ja laitosten akkreditointielimeksi Yhdysvalloissa. Lisätietoja tästä akkreditoinnista saat CEA: sta, 1001 N. Fairfax Streetiltä, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, Lisätietoja on osoitteessa www.cea-accredit.org
Miksi opiskella akkreditoituun kouluun
 • Ole varma, että saat parhaan opetuskokemuksen ja laadukkaan opetuksen
 • Meillä on opetussuunnitelma, joka keskittyy opiskelijoiden arvioitujen oppimistarpeiden täyttämiseen. s
 • Säilytämme tehokkaan järjestelmän opiskelijan edistymisen arvioimiseksi kursseista lähtevästä ensimmäisestä sijoittamisesta tasolle tasolle.
 • Olemme kokeneet, amerikkalainen äidinkielenään puhuva, ammatillinen tiedekunta, joka on sitoutunut opetukseen.
 • Meillä on tilat ja hallinnollinen henkilökunta, joka tarjoaa erinomaisen oppimisympäristön.
 • Tarjoamme laajan valikoiman opiskelijapalveluita suuntautumisesta; akateeminen viisumi sekä maahanmuutto- ja asuntoneuvonta; sekä sosiaalinen, virkistys- ja kulttuuritoiminta

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


American Language Academy

ALA: n intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP) on suunniteltu tarjoamaan nopein ja paras oppimiskokemus ja tuki vakaville englanninkielisille oppijoille heidän tarp ... [+]

Tietoja ohjelmasta

ALA: n intensiivinen englanninkielinen ohjelma (IEP) on suunniteltu tarjoamaan nopein ja paras oppimiskokemus ja tuki vakaville englanninkielisille oppijoille heidän tarpeisiinsa akateemisissa tai urakehitystarkoituksissa. ALA tarjoaa seitsemän taitotasoa: Johdanto, englanninkielinen säätiö (tasot 1-3), akateeminen (tasot 4-5) ja edistynyt (taso 6). Jokainen kurssin taso on 200 tuntia, kun opiskelija on luokassa 22 tuntia viikossa 9 viikon ajan. Taso 5: stä menestyksekkäästi valmistuneet opiskelijat voivat osallistua ALA: n kumppanuusyliopistoihin Pathway pääsyyn.

IEP on erikoistunut tarjoamaan englanninkielistä opetusta opiskelijoille, jotka haluavat osallistua amerikkalaiseen yliopistoon tai korkeakouluun perustutkintoa varten. ALA: lla on kumppanuuksia monien erinomaisten korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa Yhdysvalloissa. ALA tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille Pathway kurssin, jolla hän voi osallistua näiden 0 yliopiston korkeakouluopiskelijan ohjelmistoon tasolle 5 asti. Englannin koe. ALA-tutkintotodistus takaa toimielimelle, että opiskelijalla on englanninkieliset taidot, joita tarvitaan yliopistotasolla menestymään.... [-]

Yhdysvallat Greensboro
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
American Language Academy

Englanti akateemisten tarkoitusten ohjelma (EAP) vastaa American Language Academy Intensive English Program (IEP) -ohjelmaa, joka on annettu pidemmäksi ajaksi. EAP on suu ... [+]

Tietoja ohjelmasta

Englanti akateemisten tarkoitusten ohjelma (EAP) vastaa American Language Academy Intensive English Program (IEP) -ohjelmaa, joka on annettu pidemmäksi ajaksi. EAP on suunniteltu tarjoamaan parhaan oppimiskokemuksen ja tukemaan englantilaisille oppijoille heidän tarpeitaan akateemisten tai ammatillisten tarkoitustensa mukaisesti. Tämä ohjelma luotiin englantilaisille oppijoille, jotka eivät pysty sitoutumaan kokopäiväiseen englannin kielen opiskeluohjelmaan.

EAP on erikoistunut tarjoamaan englanninkielistä opetusta opiskelijoille, jotka haluavat osallistua amerikkalaiseen yliopistoon tai yliopistoon perustutkinto- ja jatko-opinnoissaan. ALA English for Academic Purpose -ohjelman valmistumistodistuksella varmistetaan, että opiskelijalla on englannin kielen taito, joka on välttämätön yliopiston tasolla.... [-]

Yhdysvallat Greensboro
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi