American Film Institute Conservatory AFI

Esittely

Lue virallinen kuvaus

American Film Institute puolustaa liikkuvaa kuvaa taidemuotona. Uskomme visuaalisen tarinankerronnan vallankumoukselliseen voimaan jakaa näkökulmia, herättää empatiaa ja ajaa kulttuuria eteenpäin.

Vuonna 1967 perustettu American Film Institute on maan voittoa tavoittelematon järjestö, joka on omistautunut kouluttamaan ja inspiroimaan taiteilijoita ja yleisöä aloitteilla, jotka puolustavat liikkuvan kuvan menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta.

AFI-konservatorio - instituutin maailmankuulu elokuvantekijöiden koulutusohjelma - avasi ovensa vuonna 1969 avajaisryhmälle, johon kuului Terrence Malick, Caleb Deschanel ja Paul Schrader. Konservatorio tarjoaa tänään kaksivuotisen MFA-tutkinnon kuudella elokuvan alalla: elokuvaus, ohjaaminen, leikkaus, tuotanto, tuotantosuunnittelu ja käsikirjoittaminen. Yhteistyötuotantoympäristössä AFI-stipendiaatit oppivat hallitsemaan tarinankerronnan taidetta luomalla yhdessä jopa 175 elokuvaa vuodessa. Kaverit osallistuvat aktiivisesti elokuvan koko elinkaareen kehityksestä tuotantoon ja näyttelyihin. Tämän eliittiohjelman alumnit, vaihtelevat nykyaikaisista mestareista uusiin rohkeisiin ääniin, jotka määrittelevät huippuluokan, mukaan lukien Andrea Arnold, Darren Aronofsky, Ari Aster, Sam Esmail, Brad Falchuk, Liz Hannah, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Matthew Libatique, David Lynch, Melina Matsoukas, Polly Morgan, Rachel Morrison ja Wally Pfister.

AFI: n muihin uraauurtaviin ohjelmiin kuuluu ympärivuotinen näyttely AFI Silver -teatteri- ja kulttuurikeskuksessa sekä AFI FEST ja AFI DOCS koko maassa; työpajat, joiden tarkoituksena on lisätä tarinankerrontayhteisön monimuotoisuutta, mukaan lukien AFI: n ohjaava työpaja naisille ja elokuvien intensiivinen naisille; kunnioittaa nykypäivän mestareita AFI: n elämänhankintapalkinnon ja AFI Palkintojen kautta; ja tieteelliset ponnistelut, kuten AFI-elokuvalista ja AFI-arkiston säilyttämishanke, jotka ylläpitävät elokuvahistoriaa tuleville sukupolville.

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
North Western Avenue,2021
90027 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: