Albany Technical College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Albany Technical College ( ATC ), Georgian teknillisen korkeakoulujärjestelmän yksikkö, joka sijaitsee Lounais-Georgiassa, valmistaa yksilöitä vastaamaan dynaamisiin ja muuttuviin työvoiman tarpeisiin hyödyntämällä teollisuuden ohjaamia opetus- ja oppimismenetelmiä, mukaan lukien perinteiset, online- ja räätälöidyt liiketoimintaratkaisut. College myöntää tekniset todistukset, tutkintotodistukset ja liitännäistutkinnot opiskelijoille, jotka täyttävät ohjelman valmistumisen kriteerit. Albany Technical College on julkinen kaksivuotinen oppilaitos, joka on sitoutunut tarjoamaan korkeakouluopetusta ja elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia, jotka edistävät omavaraisuutta, taloudellista kehitystä sekä yhteisön kasvua ja kestävyyttä.

Albany Technical College takaa kaikille valmistuneille. Jokainen jatko-opiskelija, joka ei täytä ohjelman vaatimuksia, koulutetaan uudelleen valmistuneelle tai työnantajalle maksutta. Kaikki valmistuneet saavat syrjäytymispalveluja Albany Technical College urapalveluista. Jokaisella opiskelijalla on työsuhde, ja useimmat valmistuneet suorittavat Capstone-projektin omalle ohjelmalleen ennen valmistumistaan.

Albany Technical College arvioi menestystään opiskelijoiden saavutusten suhteen kollegion tehtävän mukaisesti. CPTC asettaa vuosittaiset tavoitteet opiskelijoiden saavutuksille ja on sitoutunut pitämään yleisöä ajan tasalla näistä tavoitteista ja korkeakoulun menestyksestä niiden saavuttamisessa. Tutkittuihin kriteereihin kuuluvat säilyttämisaste, valmistumisaste ja ilmoittautumistiedot.

Sijainnit

Albany

Osoite
South Slappey Boulevard,1704
31701 Albany, Georgia, Yhdysvallat

Cuthbert

Osoite
Georgia 50,241
39840 Cuthbert, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: