Adams College of English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulumme pyrkii tarjoamaan korkealaatuista kielikoulutusta opiskelijoille, jotta oppilaat voivat saavuttaa tavoitteensa. ACE, joka perustettiin vuonna 2007, sijaitsee tällä hetkellä Koreatownissa, Los Angelesissa, joka naapureissa on Downtown Los Angeles, Hollywood, Santa Monica ja Glendale. Kampuksella on viisi luokkahuoneistoa ja yksi atk-laboratorio, joka tarjoaa lisäresursseja opiskelijoiden koulutustarpeiden tyydyttämiseksi.

Erityisesti ACE: n tehtävänä on:

tarjota opiskelijoille korkealaatuista englannin kielen opetusta, mukaan lukien testinvalmistelu oppilaslähtöisessä oppimisympäristössä, jonka avulla he voivat parantaa englannin kieltenopetusta ja akateemisten, ammatillisten ja henkilökohtaisten harrastustensa edellyttämiä testikäsiä.

ACE: n opiskelijoiden joukossa on useita tavoitteita:

  • Tarjoaa englanninkielisiä opetusohjelmia, jotka sisältävät koulutustarkastuksen, ajan tasallaolon, korkealaatuisen ja todenmukaisen tehokkaan testin valmistelun.
  • Korkeasti pätevöityjen ja itsenäisesti motivoituneiden ohjaajien henkilökunnalle, joka kannustaa opiskelijoita parantamaan englannin kieltensa ja testausosaamistaan.
  • Jatketaan oppilaslähtöisiä, positiivisia ja hyvin varustettuja oppimisympäristöjä, mukaan lukien asianmukaiset opiskelijapalvelut korkeaan opiskelijoiden tyytyväisyyteen.
  • Järjestelmällisten, tehokkaiden ja mitattavien arviointijärjestelmien hallinnointi opiskelijoille akateemisten, ammatillisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Luodaan opiskelijakeskeisiä strategisia liiketoimintasuunnitelmia laadukkaaseen englannin kielen opetukseen, mukaan lukien testin valmistelu.
  • Antaa tasavertaiset oppimismahdollisuudet, jotka koskevat ikään, rotuun, etniseen alkuperään, sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen tai uskontoon perustuvaa perustetta.

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
3700 Wilshire Blvd. Suite 985
CA 90010 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat