Lue virallinen kuvaus

Koulumme pyrkii tarjoamaan korkealaatuista kielikoulutusta opiskelijoille, jotta oppilaat voivat saavuttaa tavoitteensa. ACE, joka perustettiin vuonna 2007, sijaitsee tällä hetkellä Koreatownissa, Los Angelesissa, joka naapureissa on Downtown Los Angeles, Hollywood, Santa Monica ja Glendale. Kampuksella on viisi luokkahuoneistoa ja yksi atk-laboratorio, joka tarjoaa lisäresursseja opiskelijoiden koulutustarpeiden tyydyttämiseksi.

Erityisesti ACE: n tehtävänä on:

tarjota opiskelijoille korkealaatuista englannin kielen opetusta, mukaan lukien testinvalmistelu oppilaslähtöisessä oppimisympäristössä, jonka avulla he voivat parantaa englannin kieltenopetusta ja akateemisten, ammatillisten ja henkilökohtaisten harrastustensa edellyttämiä testikäsiä.

ACE: n opiskelijoiden joukossa on useita tavoitteita:

  • Tarjoaa englanninkielisiä opetusohjelmia, jotka sisältävät koulutustarkastuksen, ajan tasallaolon, korkealaatuisen ja todenmukaisen tehokkaan testin valmistelun.
  • Korkeasti pätevöityjen ja itsenäisesti motivoituneiden ohjaajien henkilökunnalle, joka kannustaa opiskelijoita parantamaan englannin kieltensa ja testausosaamistaan.
  • Jatketaan oppilaslähtöisiä, positiivisia ja hyvin varustettuja oppimisympäristöjä, mukaan lukien asianmukaiset opiskelijapalvelut korkeaan opiskelijoiden tyytyväisyyteen.
  • Järjestelmällisten, tehokkaiden ja mitattavien arviointijärjestelmien hallinnointi opiskelijoille akateemisten, ammatillisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Luodaan opiskelijakeskeisiä strategisia liiketoimintasuunnitelmia laadukkaaseen englannin kielen opetukseen, mukaan lukien testin valmistelu.
  • Antaa tasavertaiset oppimismahdollisuudet, jotka koskevat ikään, rotuun, etniseen alkuperään, sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen tai uskontoon perustuvaa perustetta.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Adams College of English

ESL Conversation Intermediate Conversation Management ja Accent Reduction (CML) -kurssin tavoitteena on, että opiskelijat pystyvät osoittamaan kommunikaatiokykyä aksentti ... [+]

ESL Keskustelu Intermediate

Maanantaista perjantaihin klo 13.10 - 17.10

Tiistai, tänä päivänä klo 8.30 - 17.10, perjantai 1:10 - 5: 10

ESL Conversation Intermediate Conversation Management ja Accent Reduction (CML) -kurssin tavoitteena on, että opiskelijat pystyvät osoittamaan kommunikaatiokykyä aksenttien vähentämisperiaatteiden avulla ja viestintästrategioita, jotka ilmaisevat ajatuksia, mielipiteitä ja tosiasioita perustuen opetussuunnitelman kattamiin aiheisiin.

ESL-keskustelujen välitunnit -kurssin tavoitteena on, että opiskelijat voivat käyttää idioomeja ja epävirallisia ilmauksia englanninkielisessä keskustelussa. Luokkaopetuksen avulla oppilaat pystyvät tunnistamaan, harjoittelemaan ja osoittamaan päivittäisiä englanninkielisiä keskusteluja itsevarmasti ja käyttämään idiomeja ja epävirallisia puheita.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 - 44 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Adams College of English

ESL: n alkuopetuksen, sanaston, kieliopin (RVG) kurssin tavoitteena on kehittää perustavanlaatuista lukemista, kirjoittamista, sanastoa ja kielitaitoa. Tämä kurssi ottaa ... [+]

ESL alkaa

Maanantaista perjantaihin klo 9.00-12.00

ESL: n alkuopetuksen, sanaston, kieliopin (RVG) kurssin tavoitteena on kehittää perustavanlaatuista lukemista, kirjoittamista, sanastoa ja kielitaitoa. Tämä kurssi ottaa opiskelijat lukemiseen ymmärrystä harjoituksia ja kehittää perustiedot kirjallisesti taitoja. Tämän kurssin tarkoituksena on myös lisätä opiskelijan sanastoa ja kehittää kieliopillisten rakenteiden tunnustamista. Tämä kurssi tuo esille ja kehittää opiskelijan kykyjä osoittaa ESL-taidon alkuvaiheessa tarvittavat valmiudet ESL-ohjelman kautta ACE: ssä.

ESL: n alkuisen kuuntelun, puheen, keskustelun (LSC) kurssin tavoitteena on kehittää ja käyttää perustavanlaatuista kuuntelua, puhumista ja ääntämisen taitoja englannin kielen kommunikaatioominaisuuksien parantamiseksi ja osoittamiseksi. Tämä kurssi on suunniteltu opiskelijoille vuorovaikutuksessa erilaisten aiheiden kanssa käyttäen ilmaisuja, sanastoa, ääntämisen tekniikoita ja asianmukaista kielioppia puhumisessa sekä kehittää kykyä kuunnella tietoa.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 - 44 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Adams College of English

TOEFL iBT Testinvalmistelukurssin tavoitteena on valmistaa oppilaita tekemään TOEFL iBT -kokemuksia ja lopulta virallista TOEFL iBT-testiä hyväksytyn korkeakoulun vastaan ... [+]

Maanantaista perjantaihin klo 9.00–13.00

TOEFL iBT Testinvalmistelukurssin tavoitteena on valmistaa oppilaita tekemään TOEFL iBT -kokemuksia ja lopulta virallista TOEFL iBT-testiä hyväksytyn korkeakoulun vastaanotolle tai siirtämiselle. Tämä edellyttää opiskelijoilta TOEFL-testipistettä, joka täyttää tietyt vaatimukset ilmoittautua kyseiselle oppilaitokselle.

Tämä testinvalmistelukurssi tuo markkinoille, kehittää, parantaa ja demonstroida TOEFL iBT-testin lukemista, kirjoittamista, kuuntelua ja puheen osia. Opiskelijat suorittavat harjoittelukokeet koko kurssin ajan valmistautuakseen TOEFL iBT-testiin liittyviin kielitaitoihin. Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille luottamusta ja kielellisiä tehtäviä, joita tarvitaan saavuttamaan tyydyttävät tulokset TOEFL iBT-testissä.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 - 44 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi