Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Abilene Christian University (ACU) on elinvoimainen, innovatiivinen, Kristukseen keskittynyt yhteisö, joka houkuttelee opiskelijoita todelliseen henkiseen ja henkiseen kasvuun, varustamalla heidät tekemään todellista muutosta maailmassa.

Abilene Christian University College of Arts and Sciences sitouttaa opiskelijat, joilla on ihmiskunnan suurimmat ideat, luomaan ymmärrystä, soveltamaan oivalluksia ja palvelemaan maailmaa kristittyinä ajattelijoina ja ongelmanratkaisijoina.

Taide- ja tiedekorkeakoulu pyrkii kouluttamaan opiskelijoita ympäri maailmaa kristillisen palvelun ja johtajuuden kautta opinto-ohjelmien ja muiden oppimiskokemusten avulla, jotka yhdistävät taiteellisen koulutuksen ammatilliseen ja urakoulutukseen. Korkeakoulu tarjoaa laajan kirjon taiteen, humanististen, yhteiskuntatieteiden, käyttäytymistieteiden, luonnontieteiden, matematiikan sekä ammatillisten ja esiammatillisten ohjelmien ohjelmia. Monet korkeakoulujen kurssit on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen taiteellinen koulutus kristillisestä näkökulmasta kaikkien yliopistojen opiskelijoille.

Sijainnit

Abilene

Osoite
Campus Court,1600
79601 Abilene, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: