ASC English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ASC ENGLANTI SCHOOL ENGLANTI LUOKAT

Koulutuspalvelut kansainvälisille opiskelijoille Bostonin alueella vuodesta 1993.

Pohjalta perintö kymmenen vuotta kansainvälistä ESL kokemus, ASC Englanti on tukevat ja toimittavat koulutuspalveluja kansainvälisille opiskelijoille Bostonin alueella vuodesta 1993.

Olemme edistäneet vahva käsitys tarpeet ulkomaisten yksilöiden aloittamassa koulutusta Yhdysvalloissa, ja ovat kehittäneet monipuolisia palveluita, joiden avulla voit läpi haasteiden menestyminen amerikkalaisen koulutusjärjestelmässä.

Laaja palvelut ja resurssit ovat peräisin kokenut opetushenkilökunnan ja kutsuva ja ystävällinen ympäristö, joka pyritään ratkaisemaan yksilölliset tarpeet kansainvälisenä opiskelija Yhdysvalloissa.

Kaikki kohtuullisen hinnoittelujärjestelmän, täsmää Englanti kieli ohjelma vailla arvoa ja hyötyä.

Muutamia tekijöitä, jotka tekevät ASC hyvä paikka oppia Englanti:

Ammatillinen ja intohimoinen opettajien on vuosien kokemus opettaa kansainvälisiä opiskelijoita Joukko ohjelmia, jotka käsitellään tiettyä kieltä ja akateemisia taitoja tarvitset opiskelijana amerikkalaisen yliopiston Joustavat aikataulut kaikkien ohjelmien, myös viikonloppuisin ja kesäkursseja Taattu henkilökohtaista huomiota omistautunut ohjaajien ja henkilökunnan Tuntemus erityistarpeisiin opiskelijaa kansojen puolilta maailmaa Laadukkaita palveluja aikuisille, mistä viime lukion gradutes läpi college ja jatko-opiskelijat

Sijainnit

Boston

ASC English

Osoite
ASC English School Main Office
1106 Commonwealth Ave.
Boston, MA 02215
Tel 617-505-4032
Fax 617-730-3700

Boston, Massachusetts, Yhdysvallat
Puhelin
+1 617-338-5288