American English College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

American Englanti College, meidän tehtävämme on tarjota Englanti kuin toisena kielenä (ESL) opiskelijat erinomainen, kattava ja edullinen opetusta Englanti kielellä henkilökohtaiseen menestykseen.

OHJELMAT

American Englanti College, ohjelmien kehittämisen tarpeisiin kunkin opiskelijan taitoja ja tavoitteita kaikilla tasoilla Englanti kielitaito, aloittelijasta edistyneeseen.

Kaikki kurssit kattavat tärkeimmät kielitaito mukaan lukien: kuullun ymmärtäminen, puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen, kielioppi, sanasto ja ääntäminen.

Kotelo

Amerikan Englanti College voi tarjota ja löytää luotettava ja turvallinen asuminen, joka on räätälöity preferenssejä kotona oleskelua ja yksityisten asuntojen.

ACADEMIC neuvonantotehtävät

American Englanti College, haluamme opiskelijoiden rakentaa mielekästä akateeminen säätiö aikana aikaa täällä. Kaikki opiskelijat on valtuudet ottaa vastuuta tulevaisuudestaan, ja tämän matkan aikana tarjoamme henkilökohtaista huomiota ja tukea auttaa heitä saavuttamaan uransa ja elämänsä päämääriä.

Meidän opiskelija neuvonantajat on laaja tietämys koulutusohjelmien Yhdysvalloissa, ja on vahva yhteistyössä johtavien Yhdysvaltain korkeakouluissa ja yliopistoissa. Tämä antaa meille opiskelijoille ohjausta ja eri oppilaitosten vaihtoehtoja etsiessään erityisohjelma heidän tarpeisiinsa. Tarkoituksemme on muotoilla satunnaisia ​​yksilöiden tarjoamalla akateemista huippuosaamista ja henkilökohtainen kasvu tarpeen tulla maailman johtava.

Tutustu ohjelmia ja miten voit aloittaa matkasi tänään.

OPISKELU YHDYSVALLOISSA

Amerikan Englanti College on sallittua liittovaltion lain ilmoittautua ei-maahanmuuttaja ulkomaalainen opiskelijoita. Kiinnostaako opiskelu Yhdysvalloissa monipuolinen yhteisö kansainvälisiä opiskelijoita?

Akkreditoinnit

Amerikan Englanti College on akkreditoitu ACCET, virasto myönsi US Department of Education. Olemme myös hyväksytty toimivat Kalifornian toimiston Private postsecondary koulutus (BPPE).

Sijainnit

Alhambra

American English College

Osoite
111 N. Atlantic Blvd.,
Suite 112
Monterey Park,
CA 91754

91754 Alhambra, Kalifornia, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 626-457-2800

Rowland Heights

Osoite
18888 Labin Court, Suite B211
Rowland Heights, CA 91748 USA

91748 Rowland Heights, Kalifornia, Yhdysvallat