Aviation Institute of Maintenance

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Klo Aviation Institute of Maintenance, Meidän tehtävämme on auttaa aikuisopiskelijoita saamaan taitoja ja asenteita, jotka ovat välttämättömiä merkitykselliselle tulotason ura-asemalle. Pyrimme olemaan tarkkaavaisia ​​opiskelijoiden, alueyritysten, teollisuuden ja hallituksen tarpeisiin. Olemme sitoutuneet korkeisiin akateemisiin standardeihin kaikissa opetussuunnitelmissa, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan palveluita, jotka tukevat opiskelijoiden menestystä.

Tarjoamme seuraavat ohjelmat meidän ilmailun ura koulut, jotka voivat auttaa sinua pääsemään alkuun jännittävä ilmailun huolto.

  • Ilmailun huoltoteknikko (AMT)
Aviation Maintenance teknisen insinöörin (AMTE)

Ilmailun huoltoteknikko helikopteri (AMTH) Avionics teknikko Aircraft lähettäjä yhdistelmä Hitsaus Lämmitys, ilmanvaihto ja ilmastointi (LVI)

Aviation Institute of Maintenance (AIM) On osa onnistunutta yritysryhmää, joka alkoi Norfolkissa Virginiassa vuonna 1969. Olemme säilyttäneet perinne huippuosaamista koulutuksessa koko meidän laajentamista ilmailun ura koulua yli neljän vuosikymmenen ajan.

FAA vaatii maailman korkein ja tiukimmat koulutusta ilmailun ammattilaisille. Koulutuksen meidän gradia vastaan ​​ei ainoastaan ​​täytä vaan ylittää nämä vaatimukset. Olemme ylpeitä teknikot olemme asettaneet vuosien yritysten kanssa kaikkialla maailmassa.
Tapa, jolla esitämme brändimme, sen tyylin ja laadun, on suora edustus laitoksestamme. Yhdenmukaisuus identiteettimme kanssa on perusta brändin paremmalle tunnustamiselle, kunnioitukselle ja tietoisuudelle paikallisilla ja globaaleilla markkinoilla.

AIM: ssä olemme sitoutuneet rakentamaan vahva ja luotettava brändi. Tämän oppaan avulla toivomme kannustavan markkinointi- ja viestintämateriaaleja, jotka edistävät AIM: n suunnittelua ja toteutusta johdonmukaisella ja täsmällisellä tavalla - paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.
Kansainvälinen opintosäätiö
Ilmailun huolto (insinööri) teknikko
Aviation Maintenance Technology -säätiö myönnetään opiskelijoille, jotka ylläpitävät 3,0 GPA: ta, joilla on hyvä osallistuminen ja jotka ovat hyvässä kunnossa koulun kanssa. Apuraha myönnetään opiskelijan viimeisen lukukauden aikana ennen valmistumista. (Matka-, huone- ja karttalehdet, viisumi ja matkustusoikeus sekä pääsymaksut eivät sisälly stipendiin.) Lisätietoja:

Intia Yhteystiedot:
Deepti Jain
Maakohtainen neuvonantaja
Aviation Institute of Maintenance (AIM)
Mobile: +91 (971) 700 - 2261
Sähköposti: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu
Perustuu New Delhiin, Intiaan

Aasian yhteystiedot:
Yee Pei K'NG 康 依 佩 강 이페이
Alueellinen asiantuntija - Aasian ja Tyynenmeren alue
Skype: AIM_YeePei
WeChat: AIM_YeePei
Mobile: 6012-3310427
Sähköposti: RRS@AviationMaintenance.edu
Kuala Lumpurissa, MY

Muut alueet:
Deonne Facada
Kansallinen rekrytointipäällikkö
Ilmailulaitos (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 USA
Toimisto: 001-757-233-6542
Sähköposti: admdirnat@aviationmaintenance.edu

Ota virtuaalikierros AMN: ään

  • Facebook: https://www.facebook.com/AIM.edu
  • Twitter: https://twitter.com/AviationAIM
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/AIMschools

Sijainnit

Virginia Beach

Osoite
Other regions contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Office: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

23452 Virginia Beach, Virginia, Yhdysvallat