Namik Kemal University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Namık Kemal -yliopisto perustettiin 17. maaliskuuta 2006 lain nro 5647 mukaisesti. Maatalouden tiedekunta, Çorlun teknillinen tiedekunta ja terveystieteiden korkeakoulun perustutkinto, Tekirdağ-keskuksen ammattikoulut, Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Marmara Ereğlisi, Muratlı , Saray ja Şarköy, jotka olivat aiemmin liittyneet Trakyan yliopistoon, itsenäistyivät Namık Kemal -yliopiston katon alla lukuvuonna 2006-2007.

Samana vuonna Namık Kemal -yliopisto aloitti jatko-opintojen perustamisen laitoksissa, kuten luonnontieteissä, terveystieteissä, yhteiskunta- ja teknillisissä tiedeissä. Yliopistomme otti askeleensa eteenpäin akateemiseen elämään perustamalla humanistisen tiedekunnan ja lääketieteellisen tiedekunnan.

Samalla vieraiden kielten ja terveydenhuollon ammattikoulu aloittivat myös akateemisen koulutuksen valmistuttuaan. Tekirdağissa sijaitseva ammattikoulu jaettiin kahteen ammattikorkeakouluun, kuten yhteiskuntatieteisiin ja teknillisiin tieteisiin, tarjoten siten laajoja ja nykyaikaisia mahdollisuuksia opiskelijoille.

Namık Kemalin yliopistosta on tänään tullut tärkeä taloustieteiden ja hallintotieteiden tiedekunnan, taiteiden tiedekunnan, oikeustieteellisen tiedekunnan ja hammaslääketieteellisen tiedekunnan kanssa tärkeä instituutio vastaperustettujen yliopistojen joukossa. Lisäksi vuodesta 2006 lähtien se on ollut yksi nopeimmin kehittyvistä Turkin yliopistoista.

Sijainnit

Tekirdağ

Osoite
Namık Kemal, Kampüs Cad No:1, 59030 Süleymanpaşa/Tekirdağ, Turkey
Tekirdağ, Tekirdağ, Turkki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin