Lue virallinen kuvaus

Le Cordon Bleu on kehittynyt pariisilaisesta ruoanlaittokoulusta kulinaarisen taiteen akatemialle, jolla on suuri kansainvälinen verkosto. Le Cordon Bleun maine jatkuu jatkuvasti ohjelmiensa kautta, jotka jatkuvasti parannetaan ja mukautetaan gastronomian alan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin sekä erittäin ammattitaitoisiin kokkiopettajiin, joista kullakin on laajaa osaamista asiantuntemusalueellaan.

Teoreettisia teknisiä kulinaarisia kursseja opetetaan auditorioon, jossa on moderni keittiö ja audiovisuaaliset järjestelmät, joiden avulla opiskelijat voivat helposti katsella kokkeja ja esittää kysymyksiä luokkahuoneympäristössä. Teoreettisten opintojaksojen jälkeen opiskelija harjoittelee tekniikoita kulinaarisissa luokissa ohjaajiensa ohjaamana ja valvomana.

Le Cordon Bleu Istanbul tarjoaa ohjelmiaan kansainvälisen kokkiopettajan tiimille. Kaikki kurssit opetetaan englanniksi ja esittelykursseja käännetään samanaikaisesti turkiksi. Näiden ohjelmien päättyessä opiskelijat suorittavat sekä englantilaisen että ranskalaisen gastronomian terminologian ja heillä on tarvittavat tekniset ja aineelliset tiedot omien reseptien luomiseen.

Le Cordon Bleu Istanbul sijaitsee 3650 m²: n maalla, johon mahtuu myös esittelyrakennus

nimeltään "huippuyksikkö". Koulu pyrkii tarjoamaan opiskelijoille paitsi teoreettista tietoa myös

myös kaikki tarvittavat ammattitaidot ja taidot tulevaisuuden uralleen.

Huippuyksikkö mahtuu;

• Gastro - Auditorio

• Cuisine, Pâtisserie ja monikäyttöiset keittiöt

• Aistien analysointilaboratorio

• 200 m²: n pääkeittiö

• Harjoittelupaikka: L'Atelier Bleu

• Yksityinen ruokasali

• Juhlatila

• Päätuotantokuu

• Liha, siipikarja, kala- ja vihannesvalmistuskaapit

Opiskelijamme kannustetaan aina näyttämään ja testamaan lukuisia tietoja ja taitoja

kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja, tutkimaan paikallista ja maailmanlaajuista ruokaa; ja tarkistaa

pitkään unohtuneita ruokia.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleun arvostettu Diplôme de Cuisine -ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan tarvittavat taidot luoda keittiön ruokia käytännöllisten istuntojen, de ... [+]

Yleiskatsaus

Le Cordon Bleun arvostettu Diplôme de Cuisine -ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan tarvittavat taidot luoda keittiön ruokia käytännöllisten istuntojen, demonstraatioiden ja teoreettisten kokemusten yhdistelmällä. Opiskelija oppii kaikki ammattimaiset tekniikat, joita tarvitaan edistääkseen erilaisia ​​jännittäviä uramahdollisuuksia ja opettaa klassisesti koulutettujen opetuskoksaamme. Heillä kaikilla on kokemusta maailman parhaiden keittiöiden ja Michelin-tähdellisten ravintoloiden johtavista tehtävistä.

"Diplôme de Cuisine" -ohjelmassa palkitaan perus-, keski- ja korkeakoulutasoiset opiskelijat, jotka kestävät 6 tuntia päivässä, 3 päivää viikossa ja yhteensä 180 tuntia.... [-]

Turkki Istanbul
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
33 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleun Diplôme de Pâtisserie on yksi maailman arvostetuimmista kulinaarisista pätevyydestä. Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi pästösertifikaattiem ... [+]

Yleiskatsaus

Le Cordon Bleun Diplôme de Pâtisserie on yksi maailman arvostetuimmista kulinaarisista pätevyydestä. Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi pästösertifikaattiemme, oppivat kaikki ammatilliset tekniikat, joita tarvitaan edistääkseen erilaisia ​​jännittäviä uramahdollisuuksia. Opiskelijoita opetetaan klassisesti koulutetuilla opetuskokmillamme, joilla kaikilla on kokemusta maailman parhaiden hotellien, leipomotuotteiden ja Michelin-tähdellisten ravintoloiden johtotehtävissä.

"Diplôme de Pâtisserie" -palkintoa antavat opiskelijat, jotka täyttävät Basic, Intermediate ja Superior Pâtsserie-tasot, jotka kestävät 6 tuntia päivässä, 2 päivää viikossa ja yhteensä 120 tuntia.... [-]

Turkki Istanbul
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
33 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Le Cordon Bleu Istanbul

Culinary-ja vieraanvaraisuusalan arvostettu huippuosaamisen merkki Le Cordon Bleun Grand Diplôme® on vaikuttava pätevyys, joka yhdistää klassisen harjoittelun sekä ruoanv ... [+]

Culinary-ja vieraanvaraisuusalan arvostettu huippuosaamisen merkki Le Cordon Bleun Grand Diplôme® on vaikuttava pätevyys, joka yhdistää klassisen harjoittelun sekä ruoanvalmistukseen että pikkutereihin. Opiskelijoita opetetaan ensin perustavanlaatuisia kulinaarisia taitoja ennen tämän tiedon levittämistä korkealaatuisiin tuotteisiin ja erikoisaineseoksiin.

Tämä tutkintotodistus myönnetään sekä Diplôme de Cuisine että Diplôme de Pâtisserie menestyksekkäästi päätökseen, jota voidaan tutkia samanaikaisesti 9-12 kuukauden ajan.

Globaalisti tunnustettu huippuosaamisen merkki, Le Cordon Bleu Grand Diplôme on avain kulinaarisen maailman oviin.

3 lukukautta30 tu... [-]
Turkki Istanbul
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
33 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Nişantepe District,Orman Street, 34794 Çekmeköy
Istanbul, Istanbul, Turkki