Lue virallinen kuvaus

Visiomme

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kanadassa vuodesta 1959, LaSalle College İstanbul on yksityinen college koostuu kansainvälinen ryhmä ammattilaisia ​​sitoutunut tarjoamaan korkealaatuinen koulutus meidän opiskelijoiden saavuttaa täyden potentiaalinsa. Erikoistunut muoti, kollegion visiona on laittaa Istanbulissa kartalle muodin kaupungeista maailmassa. Huolehtimalla innovaatioiden ja huipputason muotoilu, valmistuneista jatkaa saada kansainvälistä tunnustusta. Kun College avattiin vuonna 1993, olemme tunnustanut tarpeen kehittää paikallista muotialan ja näki loistava tilaisuus kouluttaa opiskelijat voivat tulla maailmanluokan suunnittelijoiden pystyvät tekemään jälkensä kansainvälisesti sekä edistää muotialan Turkissa. Tänään muoti ohjelmat keskittyvät suunnitteluun ainutlaatuinen vielä myyntikelpoista muoti kokoelmat joten meidän opiskelijat voivat olla valmiita kohtaamaan vaatimuksiin teollisuudelle yrittäjyyden reuna.

CANADIAN KOULUTUS

Kaikki opetussuunnitelmia tarjotaan LaSalle College İstanbul kehitetään LCI Koulutus Montrealissa mukaan Kanadan koulutustaso. Meidän omistautunut tiimi opettajien ja ammattilaisten Turkissa tiivistä yhteistyötä Kanadan pääkonttori tavata korkein tutkinto vaatimukset. Pedagoginen aiheellisuutta, johdonmukaisuutta ja riittävyyttä kunkin ohjelman opetussuunnitelman kolme tekijää, jotka ovat virallisesti arvioidaan kaikilla LCI Koulutus tytäryritykset. Valtion-of-the-art koulutuksen tilat pätevyys, LaSalle College Istanbul sijaitsee kansainvälistä mainetta tarjota laadukasta koulutusta.

Vuodesta keisarit ja Sultans, dynastiat ja imperiumit, Istanbul on perinteisesti ollut taloudellinen keskus maan ja meren kauppa. Ympäröimä Golden Horn suiston, Bosporin salmi, Mustanmeren ja Marmaranmerelle, lähiliikenteen lautat ovat selkäranka päivittäiset kuljetukset.

LaSalle College İstanbul sijaitsee hyvällä paikalla Istanbulin keskustassa kävelymatkan päässä museoista, ravintoloita ja ostoskeskuksia. Opiskelijat voivat nauttia Istanbulin sekoitus Roman, Bysantin ja ottomaanien arkkitehtuuri, esittelee kaupungin viehätys. Sen kulttuurinen monimuotoisuus näkyy myös tarkastelemalla sen houkutteleva horisonttiin keisarillisen moskeijoita, historiallisia kirkkoja ja synagogia.

Sanomattakin on selvää, Istanbul on kultakaivos kulttuurin ja kuvataiteen. Itse asiassa Euroopan unioni nimetty kaupunki Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodeksi 2010. Jonka väkiluku on yli kahdentoista miljoonan Istanbul on ainoa bi-Continental kaupunki maailmassa on osa sekä Aasiassa ja Euroopassa ja LaSalle College Istanbulissa ylpeä ylioppilaskunnassa joka kuvastaa tätä useita kulttuureja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

LaSalle College Istanbul

Jos olet liike-taju, on intohimo muoti ja luova mieli, LaSalle College Istanbulin Fashion Marketing ohjelma vie lahjakkuutta seuraavalle tasolle. ... [+]

Muoti Markkinointi Diploma

Jos olet liike-taju, on intohimo muoti ja luova mieli, LaSalle College Istanbulin Fashion Marketing ohjelma vie lahjakkuutta seuraavalle tasolle.

Tutkinnon tämä ohjelma ei vain ostaa, myydä ja edistää muodin tuotteita, mutta myös ymmärtää perustekijät muotialan, manipuloida nykyisen tietokoneen sovellusten käytetään alalla ja tuottaa ammatillisia näytöillä.

Opettajat Tämän ohjelman ovat myös alan ammattilaisten ja pystyvät tarjoamaan opiskelijoille käsitys nykytilanteeseen työpaikan. Paikallisen teollisuuden kansainvälisellä areenalla, muotia merchandisers työtä vaatteita jälleenmyyjille tai tukkukauppiaille kehittämään, analysoimaan ja toteuttamaan tehokkaita muodin markkinoinnin strategiat.... [-]

Turkki Istanbul
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LaSalle College Istanbul

Sisustussuunnittelu Program LaSalle College İstanbul antaa sinulle taitoja jatkaa uraa sisustussuunnittelija! ... [+]

Sisustussuunnittelu Diploma

Oletko intohimoisesti sisustus? Onko sinulla paljon suunnittelun käsitteitä mielessä, kun tarkastellaan tilaa? Jos näin on, Sisustussuunnittelu Program LaSalle College İstanbul antaa sinulle taitoja jatkaa uraa sisustussuunnittelija!

Tämä ohjelma vie sinut perusperiaatteet ja rakenteen, täyteen rappaukset Photoshopilla ja AutoCAD. Opiskeluaikana, voit työskennellä eri muotoja, värejä, kuvioita, materiaalit ja valaistus suunnitella sisätilat.

Nämä sisustus kursseja myös kehittää taitojasi sisällyttää suunnittelun teoria ja aineisto ja huonekalut tekniset luoda 2D ja 3D-suunnitelmia. Tutkinnon voi halutessaan seurata yksi kolmesta urapolku vaihtoehtoa: asuin-, liike-tai institutionaalinen rakenne.... [-]

Turkki Istanbul
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LaSalle College Istanbul

Onko ajatus tulossa ensi alkuun muotisuunnittelija Turkissa innostaa sinua? Jos näin on, vaatesuunnittelu Program LaSalle College İstanbul on sinua varten! ... [+]

Fashion Design Diploma

Onko ajatus tulossa ensi alkuun muotisuunnittelija Turkissa innostaa sinua? Jos näin on, vaatesuunnittelu Program LaSalle College İstanbul on sinua varten! Tuottamasta muoti käsite muuttaen sen erinomainen vaatteita ja edistää ikioma vaatemalliston, tämä ohjelma vie sinut läpi jokaisessa vaiheessa suunnittelu.

Opettajamme, jotka ovat alan ammattilaiset, kouluttaa sinua kohtaamaan vaatimuksiin tämän erittäin kilpailukykyinen ja niittaamalla teollisuudelle. Valmistuneet pystyvät osoittamaan taitojaan kokoamalla yhteen muotinäytöksiä ja osallistuvat sekä paikallisia ja kansainvälisiä vaatesuunnittelua kilpailuihin.

Ohjelman yleiskatsaus

Tämä vaatesuunnittelu ohjelma koostuu 6 lukukautta, 15 viikkoa per lukukausi, yhteensä 90 viikkoa.... [-]

Turkki Istanbul
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi