AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AMIDEAST on johtava amerikkalainen voittoa tavoittelematon järjestö harjoittaa kansainvälistä koulutusta ja kehittämistoimintaa Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Perustettiin vuonna 1951, AMIDEAST sen alkuvuosina keskittyy tukemaan Yhdysvaltain tutkimuksen opiskelijoiden MENA-alueella ja hallita Yhdysvaltain apurahoja ja vaihtoja, kuten lippulaiva Fulbright Foreign Student Program. Vaikka nämä tärkeät ohjelmat jatkuu nopeana, työmme on laajentunut merkittävästi.

Tänään AMIDEAST ohjelmat ja palvelut koskettavat puoli miljoonaa ihmistä vuodessa - parantamalla koulutusmahdollisuuksia ja laatua, vahvistaa paikallisten instituutioiden ja kehittää kieli- ja ammattitaitoa kriittisiä menestyksen globaalissa taloudessa.

Tehtävä

  • Rakennus kulttuurien välistä ymmärrystä
  • Laajentamalla koulutusmahdollisuuksia
  • Valmistaa ihmisiä työpaikkoja maailmantaloudessa
  • Vahvistaminen ja -yhteisöjen
  • Naisten aseman ja nuorten

Meidän työmme

Joka vuosi, AMIDEAST tarjoaa Englanti kieli ja ammattitaito koulutus, koulutus- neuvonta ja testauspalveluita satojatuhansia opiskelijoiden ja ammattilaisten Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Tuemme myös lukuisia institutionaalisia kehityshankkeita alueella ja hallinnoida joitakin maailman parhaista opiskelijavaihto-ohjelmia.

Jos työskentelemme

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Washington DC, The AMIDEAST NETWORK ulottuu Lähi-idän ja Pohjois-Afrikka - alueen valtava moninaisuus ja rikas kulttuuriperintö. Marokosta Omanissa ja Irakissa Jemeniin, AMIDEAST toimii yli 20 toimistoa 11 MENA maassa ja se työllistää 1000 ammattilaista.

Yksittäinen maa toimistot tukevat maakohtaisia ​​salkkujen ohjelmia ja palveluja. Kuitenkin jokainen toimii joka päivä etukäteen AMIDEAST perustavanlaatuista tehtävää laajeneva mahdollisuuden koulutuksen kautta samalla vahvistetaan keskinäistä ymmärtämystä amerikkalaiset ja ihmiset Lähi-idän ja Pohjois-Afrikassa.

vuosittainen kohokohdat

Itsenäistä Nuoret ja naiset - Teemana 2016 vuosikertomuksen-heijastaa korostaminen meidän ohjelmointi näillä kahdella keskeisellä väestöryhmien. Perusteluna on yksinkertainen: Mitä tapahtuu tänään parantaa pääsyä nuorten ja naisten koulutukseen määräävät futuurit maidensa ja MENA-alueella. Kautta ohjelmia me rakentaa ammatillista ja Englanti kielitaito, työllistyvyyden, laajentaa pääsy Yhdysvaltojen korkea-asteen, parantaa kouluissa, edistää globaaleja näkökulmia, ja tartunnan helpottamiseksi. Inspiroiva tarinoita raportti näyttää, miten nuoret ja naiset hyötyvät näistä ohjelmista, ja miten AMIDEAST kokoontuu tähän tärkein haaste.

Sijainnit

Tunis

Osoite
Tunis, Tunis, Tunisia

Rabat

Osoite
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Amman

Osoite
Amman, Ammanin kuvernööri, Jordania

Washington

Osoite
Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Kairo

Osoite
Kairo, Kairon kuvernööri, Egypti

Bagdad

Osoite
Bagdad, Bagdadin kuvernööri, Irak

Kuwaitin kaupunki

Osoite
Kuwaitin kaupunki, Al Asimahin kuvernööri, Kuwait

beirut

Osoite
beirut, Beirutin kuvernööri, Libanon

Riad

Osoite
Riad, Riadin maakunta, Saudi-Arabia

Abu Dhabi

Osoite
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Sanaa

Osoite
Sanaa, Pääkaupunkikunta, Jemen

gaza

Osoite
gaza, Palestiina