Prague Film School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Prague Film School on yksi Euroopan johtavista kouluista, jotka tarjoavat käytännön harjoittelua elokuvateollisuuden ydinaloilla. Koulujen nopeutetut ohjelmat, sen kansainvälinen tiedekunta ja maailmanluokan tilat vetävät opiskelijoita ympäri maailmaa taipuvaiseksi muuttamaan pitkäikäinen elokuva-intohimo elinikäiseen ammattiin

MIKSI TUTKIMUS Prague Film School ?

Käytännössä suuntautunut: On vaikea löytää ohjelmaa, joka tarjoaa yhtä paljon käytännöllistä altistumista elokuvien tuottamiseen. Prague Film School kuvataan yli 400 elokuvaa vuodessa, ja vuoden ohjelman opiskelijat osallistuvat jopa 30 tuotantoon. Prague Film School on koulutus, ja uskomme, että kuten soittimien tai kielten kanssa, ainoa tapa kehittää sujuvuutta on harjoittelu. Huippuluokan palvelut: Prague Film School on varusteltu viimeisimmillä laitteilla, joita käytetään ammattimaisissa elokuvien tuotannoissa kaikkialla maailmassa. Opiskelijoilla on välitön pääsy koulun kameravalikoimaan, mukaan lukien RED Epic, Arri Alexa, Canon ja Sony teräväpiirtokamerat, huippuluokan valaistuksen, äänen ja otteen lisäksi.

Intensiivinen: Opiskelijan tyyppi, joka valitsee Prague Film School tulee meille, koska hänellä on oleellisesti vain yksi vuosi aikaa tai taloudellisia resursseja varten, mistä hän on tällä hetkellä elämässä elokuva-alan maailmaan. Meillä on siis vain yksi vuosi, jotta nämä opiskelijat saataisiin osaamistasolle, missä he voivat toimia ammattimaisesti. Sellaisena ohjelma on hyvin puristettu.

Tiedekunnan ja opiskelijan suhteet: Core-tiedekunta tuodaan ympäri maailmaa. Vaikka kaikki opettajat ovat saavuttaneet ammattimaisia ​​elokuvantekijöitä, niiden ensisijainen tarkoitus on Prahassa opiskella Prague Film School . Sen sijaan dynamiikka löytyy eksklusiivisista koululaitoksista ja pienistä oppilaitoksista Yhdysvalloissa, missä opettajat ovat hyvin omistautuneita opiskelijoilleen ja helposti tavoitettavissa. Tiedekunta paljastaa myös koulun ideologian integroida eurooppalainen taidemuseo amerikkalaisiin itsenäisiin elokuvateoksiin.

Opiskelijaelimen monimuotoisuus: 60 oppilaan opiskelijaryhmässä on 25-30 maata. Lähes joka toinen opiskelija on eri puolelta maailmaa, mutta siihen liittyy alikulttuurinen liima. Opiskelijat elävät ja hengittävät elokuvia yhdessä.

Liberalismi: Useimmat kouluopiskelijoistamme ovat suorittaneet perustutkintoja ja näkevät aikakautensa elokuvakoulussa vaalivoituna mahdollisuutena syventää kiinnostustaan ​​vocation. Sellaisena hallinto kohtelee kaikkia oppilaita vastuullisena aikuisena ja luottaa oppilaisiin ottamaan täyden vastuun opinnoistaan. Koulu ei häiritse opiskelijoiden taiteellisia valintoja.

Praha: Praha on yksi niistä harvinaisista kaupungeista, jotka pystyvät yhdistämään kosmopoliittisuuden läheisyydessä ja kauneudessa. Sen taikuus on ilmeinen vain niille, jotka ovat onnellisia viettämään aikaa täällä. Praha on merkittävä eurooppalainen elokuvakeskus, jossa on yksi mantereen suurimmista ja vanhimmista elokuvastudioista. Kaupunki pidetään maailman kauneimmista pääkaupungeista ja tuotannot tulevat ympäri maapalloa hyödyntämään kaupungin kauneutta ja elokuvaresursseja. Elokuvaopiskelijalle Prahassa on unelma kaupunki, joka tarjoaa käytännöllisesti katsoen kaikenlaisia ​​elokuvia, karismaattisen suurkaupunkien buzzin inspiraatiota ja kohtuuhintaisuutta, joka on ainutlaatuinen kehittyneessä maailmassa.

Sijainnit

Praha

Osoite
Prague Film School
Pstrossova 19

110 00 Praha, Praha, Tšekki