Prague Film Insitute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa koulustamme

Olemme PFI, Prahan elokuva-instituutti - huippuluokan koulu, jolla on ainutlaatuinen historia ja perheympäristö. Opiskellessaan PFI: ssa opiskelijat ovat luoneet useita poikkeuksellisia opiskelijaelokuvia ja tehneet yhteistyötä useissa ammattimaisissa elokuva-projekteissa.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Film Studios

Instituutimme asuu Prahassa varsinaisessa työskentelyelokuvastudiossa, ja sen omistaa yhdessä Three Brothers Film Production Company. Koulun tilat ovat kunnostettu 1600-luvun sisäpihan huvila, jossa on 7000 m2: n ulkotilasto, joka on täysin uusittu ja mukautettu kuvaamiseen.

Opintojakson aikana pääset käyttämään 26 paikan päällä sijaitsevaa studiota, suuria erikoisvaikutteisia greenscreen-studioita ja eurooppalaiseen suurimpaan lajiin kuuluvaa prop-taloa (erikoistunut historiallisiin huonekaluihin, puvuihin, aseisiin ja panssareihin). Meillä on myös erittäin hyödyllisiä ruokailu- ja catering-tiloja, vaatekaappi, jossa on pesulapalvelu, meikki- ja pukuhuoneet sekä hiljaiset huoneet häiriöttömään tuotantoon tiimisi kanssa.

Ammatillinen kokemus

Kollektiivimme on osallistunut monenlaisten Maailman ja Hollywood-elokuvien tuotantoon. Laatuamme ovat arvostaneet muun muassa tähdet, kuten Heath Ledger, Arnold Schwarzenegger ja Sean Connery.

Esimerkkejä elokuvista, joita teimme yhteistyössä, ovat: Dungeons ja Dragons, Joan of Arc, Dune, Nomad, Knight's Tale, Avalon, Blade II, Dune-lapset, ylimääräisen herrasmiehen liiga, Van Helsing, Hellboy, Doom 3, Narnia - Prinssi Kaspian, Die Papstin, Henry IV, Anonyymi, Borgias, Musta kuolema, Maapallon pilarit, Maailma ilman loppua, Kolme muskettisoturia ja paljon muuta.

Käytännön oppimisen takuu - se on todellista!

Koulun yleinen kumppani, Three Brothers Film Production Company, takaa opetusohjelmien laadun ja käytännön tehokkuuden. Kolme todellista veljeä perusti tämän yrityksen vuonna 1991, ja nämä studiot ovat olleet takana yli 85 elokuvan, dokumenttielokuvan ja docudramasin toteuttamista sekä kotimaisille että kansainvälisille yrityksille, kuten BBC, History ja The Discovery Channel, Czech Television, Barrandov, ZDF , ARD, ARTE ja Gruppe 5. Tähän päivään asti yhtiö on edelleen tärkeä ja olennainen osa elokuva- ja tv-teollisuutta sekä Tšekissä että ulkomailla.

Miksi opiskella PFI: ssa?

Tässä on seitsemän syytä, joiden vuoksi opiskelijat haluavat opiskella Prahan elokuvainstituutissa.

Toiminta-kohtaukset

Tiiviissä yhteistyössä Tšekin stunt-taisteluyhdistyksen kanssa PFI on ainoa elokuvakoulu, jossa kyky ampua toiminta-kohtauksia on tutkimuksen keskeinen osa. Opetamme sinulle, miten voit ampua todellisia toimintakohtia käytännössä, ei vain teoriassa.

Vapaa laite

Elokuvanteko-ohjelmamme antavat sinulle pääsyn alan standardilaitteisiin ja -varusteisiin, kuten täysin varustettuihin muokkaustiloihin, vihreän näytön studioon, yläpäällisiin kameroihin, kahvoihin, droneihin, tukiasemaan, mobiililaitteisiin ja paljon muuta.

FAMU Prahan tutorit

Koulutuksemme laadun ja luovuuden takaavat kokeneet maineemme Prahan tutorit ja palkitut ammattilaiset.

Teollisuuden verkottuminen

Tee parhaista opiskelijoiden elokuvista siellä joukko kokemuksia Hollywood-elokuvien tuotannosta. Toisin kuin muut elokuvakoulut, kannustamme oppilaitamme rakentamaan suhteitamme alan johtaviin kumppaneihimme.

Räätälöityjä tutkimuksia

Koe yksilöllinen opiskelumalli laaja-alaisesti yhden kerran yhdessä tutorisi kanssa perhe-elämässä ympäristössä Prahan elokuvainstituutin tiloissa.

edullinen

Meidän palkkamme ovat alhaisemmat kuin Prahan FAMU-opetus. Edulliset hinnat ja todellinen alan kokemus maailmankuulusta tšekkiläisestä tuotannosta tekevät meistä yhden Euroopan parhaista elokuvakouluista. Tarjoamme todellista teollisuuden arvoa rahalle.

Opi englanniksi

Etsitkö Englannin koulua Prahassa? Kaikki ohjelmat toimitetaan yksinomaan englanniksi - kansainväliset opiskelijat ovat tervetulleita.111638_pexels-photo-126292.jpeg

Sijainnit

Praha 5

Osoite
Prague Film Institute,
Hlubočepská 35/4

152 00 Praha 5, Hlavní město Praha, Tšekki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin