Lue virallinen kuvaus

Meistä

  • 18 Kurssit
  • 40 Kansalaisuudet
  • 5 yliopistoa
  • 10 Business-puhujat
  • 150 opiskelijaa

Kuka voi hakea?

European Summer School on saatavilla sekä opiskelijoille että nuorille ammattilaisille.

vaatimukset:

  • vähintään 18-vuotiaita
  • Vähintään B1 - B2 kommunikaation englannin kielen taso
  • Suurimmalle osalle kursseista tarvitaan oma kannettava tietokone

Missä se on?

European Summer School järjestetään Prahassa sekä Tšekin tasavallan modernissa että historiallisessa pääkaupungissa.

Praha on yksi viidestä eniten vierailtua kaupunkia Euroopassa, ja sen sijainti aivan Euroopan keskustassa kulkee muihin suosittuihin kohteisiin, kuten Wieniin, Berliiniin tai Budapestiin.

Lisätietoja on sijainti-sivulla.

Kuinka rekisteröityä?

Varaa paikka johonkin kursseistamme käyttämällä yksinkertaista online-rekisteröintilomaketta.

Rekisteröidy nyt

Rekisteröinti ei ole sitova, ja se on vahvistettava myöhemmällä täydellä hakemuksella.

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä.

Missä yöpyä?

Opiskelijoille tarjoamme kätevän majoituksen hiljattain uudistetussa Botic Student Housessa. Se tarjoaa viihtyisiä ja moderneja kahden hengen huoneita edulliseen hintaan alkaen 15 € per henkilö per yö.

Matka majoituksesta keskustaan ja kurssin paikka kestää noin 20 minuuttia.

Mikä on hinta?

Kaksi viikkoa kestävän kurssin peruskustannukset ovat 750 € sisältäen hakemusmaksun ja tarvittavat oppimateriaalit. Kurssimaksu ei sisällä majoitusta, ruokaa, kuljetusta, vakuutusta, toimintaa tai henkilökohtaisia kuluja.

Milloin se on?

European Summer School järjestetään kolmena vuonna:

TERM 1: 16/7 - 27/7
TERM 2: 30/7 - 10/8
TERM 3: 13/8 - 24/8

Kurssit järjestetään joka päivä maanantaista perjantaihin klo 9–15.

Entä vapaa-aika?

Voit odottaa monia viihdyttäviä sosiaalisia aktiviteetteja, jotka järjestetään sinulle ja uusille kansainvälisille koulukaverillesi. Monet niistä ovat maksuttomia, jotkut tarvitsevat maksun (kuten matkoja kaupungin ulkopuolella, sisäänkäynnit maamerkkeihin tai urheilutiloihin jne.).

Löydät lisätietoja toimintojen sivuiltamme. Käy myös video-osiossa, jossa voit nähdä aiempien vuosien toimintaa.

Onko se kansainvälinen?

Kyllä se on! Viime vuoden kesäkouluun osallistui 40 maan opiskelijoita ja se tapahtui sekä Tšekissä että Kroatiassa. Kurssien, viestinnän ja yhteiskunnallisen toiminnan pääkieli on englanti.

Minulla on kysymyksiä

Jos olet kiinnostunut lisätietoja, käy usein kysyttyjen kysymysten sivuilla tai ota yhteyttä! Viittaukset entisistä opiskelijoistamme löytyvät sivuilta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

European Summer School

Tässä kurssissa opit kaiken, mitä tarvitset tullaksesi graafiseksi suunnittelijaksi. ... [+]

Tässä kurssissa opit kaiken, mitä tarvitset tullaksesi graafiseksi suunnittelijaksi. Opit piirtämään ja valmistelemaan projektin, miten se voidaan toteuttaa käytännössä käyttämällä nykyaikaisia ohjelmisto- ja laitteistovälineitä ja miten muokata sitä lopulliseen versioon. Saat myös tietoa nykyisistä trendeistä ja suosituista menetelmistä graafisessa suunnittelussa ja sen esittelyssä.

Kuvaus

Graafisen suunnittelun kurssin tulee käsitellä yleisimpiä aiheita mainonnan ja graafisen suunnittelun alan kaupallisella alalla. Toivottavasti opiskelijat oppivat kulkemaan erilaisiin graafisen suunnittelun pyyntöihin ja miten onnistunut visuaalinen viestintä tehdään.

Skills... [-]
Tšekki Prague
Request Info
Englanti
Full-time
10 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Summer School

Tässä kurssissa opit, mitä tarvitaan, jotta joukkueesta tai yrityksestä tulee tehokas johtaja. Saat selville, miten voit tehokkaasti kommunikoida ja motivoida joukkuetove ... [+]

Tässä kurssissa opit, mitä tarvitaan, jotta joukkueesta tai yrityksestä tulee tehokas johtaja. Saat selville, miten voit tehokkaasti kommunikoida ja motivoida joukkuetoverisi, miten hallita projekteja ja tehdä muita sitoutuneita. Opit, miten johtajuus toimii sekä teoreettisesti että käytännössä. Tämä kurssi on varmasti haaste, sillä käytät kaikkia henkilökohtaisia taitojasi, vahvuuksia ja ominaisuuksia!

Kuvaus

Johtajuus ei ole määritelmän mukaan yleinen. Tapa, jolla me johtamme ja hallitsemme, riippuu suuresti siitä, kuka olemme, mistä maasta olemme tulleet, tavasta, jolla vanhempamme kouluttivat ja nostivat, missä yrityksessämme tai toimialassamme toimimme.

... [-]
Tšekki Prague
Request Info
Englanti
Full-time
10 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Summer School

Tässä kurssissa opit kaikki tarvittavat menetelmät, periaatteet, lähestymistavat ja työkalut, jotta voit menestyä yrityksen tai pienen tiimin johtajana ... [+]

Kurssilla opit kaikki tarvittavat menetelmät, periaatteet, lähestymistavat ja työkalut menestyksekkääksi yrityksen tai pienen tiimin johtajaksi. Et kuitenkaan tiedä vain johtajan teoreettisista näkökohdista, mutta parannat myös monia käytännön taitoja, kuten suunnittelua, organisaatiota, johtamista, valvontaa, analyyttistä ajattelua, päätöksentekoa, strategian tekemistä ja sen toteuttamista. resursseja ja paljon muuta.

Kuvaus

Liiketoiminnan johtaminen keskittyy pienyrityksen toimintaan. Vaikka liiketoimintateoriaa ja tapaustutkimusta käytetään, suurin osa tästä kurssista on todellinen työpaja, jossa opiskelija oppii todellisia sovelluksia pienyritysten hallinnasta. Rahoitusta, veroja, henkilökuntaa ja työntekijöitä, markkinointia, myyjiä, varastoja, opereita ja laadunvalvontaa koskevia todellisia elämänkysymyksiä hyödynnetään niin, että opiskelijoille annetaan mahdollisimman realistinen näkemys liike-elämään.... [-]

Tšekki Prague
Request Info
Englanti
Full-time
10 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Summer School

Tässä kurssissa opit kaiken online-markkinoinnin alkuun. Opit luomaan markkinointistrategiaa ja erilaisia online-markkinointikanavia - PPC ja RTB, sosiaalinen media, sähk ... [+]

Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus liittyä suosituimpaan ja menestyksekkäimpään kurssiin, jo opetti jo kolmantena vuonna peräkkäin!

Tässä kurssissa opit kaiken online-markkinoinnin alkuun. Opit luomaan markkinointistrategiaa ja erilaisia online-markkinointikanavia - PPC ja RTB, sosiaalinen media, sähköposti, affiliate, sisältömarkkinointi ja paljon muuta. Saat tietoa SEO- ja web-analytiikasta, verkkosivujen kehittämisestä ja online-markkinoinnin toteuttamisesta sekä siitä, mistä löydät uusimmat tiedot, trendit ja työkalut.

Kuvaus

Inhoan tavallista puhumista! Siksi (tutor) olen päättänyt opettaa seminaarin yhteistyössä todellisten yritysten kanssa! Aion esitellä teille online-markkinoinnin maailmaa, näyttää, miten kanavat ovat yhteydessä ja opettaa, miten mitata kaikkea, mitä teet verkossa. Lisätietoja on Skills and Syllabus -välilehdissä.... [-]

Tšekki Prague
Request Info
Englanti
Full-time
10 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Summer School

Kurssin päätavoitteena on esitellä moderneja menetelmiä, periaatteita ja välineitä, joita tarvitaan hankkeiden määrittelyyn ja hallintaan monimutkaisissa ympäristöissä. ... [+]

Kurssin päätavoitteena on esitellä moderneja menetelmiä, periaatteita ja välineitä, joita tarvitaan hankkeiden määrittelyyn ja hallintaan monimutkaisissa ympäristöissä. Kaikki osallistujat saavat käytännön kokemusta monimutkaisten hankkeiden hallinnoinnista luomalla projektitiedostoja ja hallinnoimalla todellisen projektin perustuen tapaustutkimuksen eri vaiheisiin. Lisäksi saat yleiskatsauksen projektipäällikön tarvittavista tärkeimmistä taidoista ja siitä, miten niitä kehitetään urasi aikana.

Kuvaus

Kurssin päätavoitteena on esitellä sinulle menetelmiä, periaatteita ja välineitä, joita tarvitaan hankkeiden määrittelyyn ja hallintaan monimutkaisissa ympäristöissä, jotka noudattavat nykyaikaisia projektinhallintamenetelmiä. Valmistelet virallisen projektisuunnitelman ja valitun projektin liiketoiminnan. Esittelemme tapauksiamme todellisilla esimerkeillä, joita saatat saada osaksi kansainvälisessä hankkeessa.... [-]

Tšekki Prague
Request Info
Englanti
Full-time
10 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Summer School

On monia syitä, miksi joku päättää aloittaa oman yrityksensä - he voivat olla syntyneitä yrittäjiä, jotka ovat päänsä uimassa liiketoimintaideoiden kanssa, tai he voivat ... [+]

On monia syitä, miksi joku päättää aloittaa oman yrityksensä - he voivat olla syntyneitä yrittäjiä, jotka ovat päänsä uimassa liiketoimintaideoiden kanssa, tai he voivat joutua aloittamaan yrityksen ainoana keinona saada tuloja. Yrityksen aloittaminen ideoista, niiden arvioinnista, yrityksen perustamisen suunnittelusta, liiketoiminnan käynnistämisestä ja liiketoiminnan aloittamisesta on monia näkökohtia. Sinun on usein puututtava rahoituksen puutteeseen, ehkä riittämättömään kokemukseen ja moniin muihin kysymyksiin. Sinun on päätettävä, miten voit suunnitella tuotteen, miten erottaa yrityksesi kilpailijoista ja miten palkata ja hallita henkilöstöä. Olitpa sitten aloittamassa liiketoimintaa tai opiskelet liiketoimintaa yliopistossa, tämä kurssi on varmasti erittäin hyödyllinen ja käytännöllinen.... [-]

Tšekki Prague
Request Info
Englanti
Full-time
10 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Vodičkova 791/41
Prague, Prague, Tšekki