Lue virallinen kuvaus

European Centre for Career Education koulutuksen European Centre for Career Education tarjoaa käytännön koulutusta ainutlaatuisten kesäohjelmien muodossa lain, kansainvälisen liiketoiminnan ja arkkitehtuurin aloilla. ECCE: llä on kaksi päätavoitetta, kouluttaa nuoria ja lahjakkaita opiskelijoita siitä, miten ammattimaailma todella toimii ja samalla luo liiketoimintamahdollisuuksia kumppaneillemme yrityksille.

Ohjelmien teoreettinen perusta on valittujen alojen asiantuntijoiden luentoja, ja käytännön kokemus on harjoittelupaikka tunnetuissa yrityksissä kuten Siemens, Unicredit, Huawei, T-Mobile, DLA Piper tai Lego. , tapahtumassa Prahassa ja muissa kaupungeissa ympäri maailmaa. ECCE: n kesäohjelmat soveltuvat yliopisto-opiskelijoille ja loppututkinnon suorittaneille, jotka haluavat laajentaa tietämystään ja saada lisää kokemusta ennen uransa aloittamista.

Kesäohjelmat

ECCE perustettiin myöntämään pitkän aikavälin ratkaisu vanhentuneiden koulutusjärjestelmien riittämättömiin käytäntöihin ja uran konsultointiin ilman käytännönläheisyyttä. Sillämme akateemisen tiedon reaalimaailmalliseen kokemukseen sekä arvostetaan teoreettisten jalansijoitusyliopistojen tarjoamaa. Uskomme, että teoreettisen tiedon ja käytännön taitojen yhdistäminen on olennainen edellytys, jotta opiskelijat menestyvät tulevilla aloillaan. Kahden kuukauden kesäohjelmamme keskittyvät lakiin, kansainväliseen liiketoimintaan ja arkkitehtuuriin. Ohjelmat koostuvat kolmen viikon intensiivisistä käytännön kursseista ja neljän viikon harjoittelusta jossakin 250 kansainvälisestä yrityksestä ympäri Schengen-aluetta.

Viime vuosina ECCE: n kesäohjelma on tullut Euroopan ja Kiinan suurin oikeudellinen koulutusprojekti. Vuonna 2018 saimme yli 650 hakemusta 50 maasta eri puolilta maailmaa ja toivotti tervetulleiksi noin 200 opiskelijaa, jotka olivat mukana ohjelmassa ja viettäneet kauniin kesän Prahassa. Menestyksen ansiosta ECCE aikoo laajentaa ohjelmiaan muille alueille, joilla on kaksi uutta toimipaikkaa, jotka avautuvat New Yorkissa ja Varsovassa vuonna 2019.

Luennot ja harjoitukset

Joka kesä opimme opiskelijoillemme 30 ajankohtaista käytännön aihealuetta kolmessa viikossa nykyisissä kysymyksissä, jotka eivät pääasiallisesti kuulu akateemisiin opintoihin. Kaikki aiheet ovat luennoitettuja 30 eri puhujaa, jotka ovat asiantuntijoita ja alan ammattilaisia. Kaiuttimistemme joukossa on nimiä kuten Padden Guy Murphy (maailmanlaajuinen politiikan päällikkö

Työharjoittelu ECCE: ssä

ECCE-ohjelmat eivät koske vain viettää aikaa luokkahuoneessa. Kolmen viikon intensiivisten käytännön kurssien jälkeen opiskelijamme saavat mahdollisuuden käyttää ja parantaa juuri hankittua osaamistaan todellisessa työympäristössä pitämällä neljän viikon pituisen harjoittelun jossakin alansa huipputason yrityksissä.

Voimme luottaa yrityksiin kuten Siemens, UniCredit Bank, T-Mobile, Lego tai asianajotoimistot kuten DLA Piper, Clifford Chance, Allen

Kaikki kumppanit ovat hyvin tietoisia perinteisen koulutuksen ja todellisen elämäntilanteen välisestä valtavasta kuilusta. Siksi he mielellään sopivat yhteistyöstä ECCE: n kanssa tämän aukon välttämiseksi ja osallistuakseen valmistelemaan oppilaita tulemaan menestyksekkäiksi tuleviksi johtajiksi ja tunnustetuiksi asiantuntijoiksi omilla aloillaan.

OBOR-ammattikoulutusohjelma (uusi projekti)

Ammatillinen koulutusohjelma keskittyy auttamaan nuoria kiinalaisia elitaitoja eliittiä saadakseen arvokasta kokemusta ja globaalia liiketoimintakäytäntöä Euroopan oikeudelliselta ympäristöltä ja tarjoamaan heille mahdollisuuden olla osa oikeudellisia tiimiä johtavissa eurooppalaisissa asianajotoimistoissa. Tämän ohjelman ensisijaisena tavoitteena on rakentaa suhteita eurooppalaisiin ja kiinalaisiin asianajotoimistoihin, joita kumppanit voivat sitten käyttää laajentamaan yhteyksiensä ja viittausverkostonsa sekä luomaan luotettavaa ja molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä, joka kestää pitkään . Yhdessä he voivat oppia erilaisista työympäristöistä ja kulttuureista sekä auttaa toisiaan ymmärtämään eroja näiden välillä.

Ohjelma on jaettu kahteen osaan ja kestää yhteensä viisi-kahdeksan viikkoa. Se alkaa Kiinassa ensimmäisellä viikolla Kansainvälisen kauppakamarin järjestämässä riitojenratkaisukoulutuksessa, jota seurataan Euroopassa räätälöidyillä luennoilla ECCE: n järjestämillä erityisillä oikeudellisilla aihealueilla. Ohjelman keskeinen osa on harjoittelu johtavien eurooppalaisten asianajotoimistojen toimesta.

Kiinan yhteisörakennuskumppanuus

ECCE: lla on vankka jalansija paitsi huipputason oikeudellisella sektorilla myös yhteyksissä erilaisten lainkäyttöalueiden boutique-asianajotoimistojen kanssa. Siksi pystymme tarjoamaan yhteistyökumppaneillemme maailmanlaajuista standardia ja erikoisuutta myös Kiinan markkinoilla. Opimme yhteistyökumppaneidemme erityispiirteistä ja tiedämme heidän yrityksensä hyvin. Yhtiömme yhteistyökumppanimme voivat laajentaa verkostoaan, saada bränditietoisuutensa tehokkaasti ja kehittää liiketoimintaansa suoraan kyseisellä alalla kansainvälisellä tasolla tekemällä ja järjestämällä kokouksia kiinalaisille kumppaneilleen EU: n lakiasiaintoimistojen kanssa.

Kiinan kumppanuushankkeen tärkein painopiste on vahvan yhteisön rakentaminen. Tämä auttaa kumppaneitamme kasvattamaan liiketoimintaansa erityisesti ottamalla käyttöön ja yhdistämällä ne
menestyksekkäimmille yrityksille ja yrittäjille eri alueilta ja aloilta. Koska se on osa tätä yhteisöä, se antaa heille mahdollisuuden tavata ja keskustella mahdollisesta, molemminpuolisesti hyödyllisestä yhteistyöstä.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa emme ole vain "paperilla", mutta olemme valmiita auttamaan heitä milloin tahansa.

Käynnistetään virallisesti Shenzhenissä keväällä 2019.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


European Centre for Career Education

Laki-maailmanlaajuisen uran kesäohjelmien harjoittelujaksot ovat intensiivisiä 7 viikon mittaisia kesäohjelmia, jotka tarjoavat 90 käytännöllistä urakeskeistä kurssia, jo ... [+]

Law Global Career -ohjelman työharjoittelu 2020 - Praha

Laki-maailmanlaajuisen uran kesäohjelmien harjoittelujaksot ovat intensiivisiä 7 viikon mittaisia kesäohjelmia, jotka tarjoavat 90 käytännöllistä urakeskeistä kurssia, joita täydentää 4 viikon harjoittelu Euroopan korkean tason kansainvälisissä yrityksissä ja lakiasiaintoimistoissa.

Ohjelmat on suunniteltu täydentämään akateemista tietosi tarjoamalla sinulle tietotaitoa ja kokemusta, jota et voi saada yliopistossa, mutta jotka ovat välttämättömiä ammatillisen menestyksen kannalta. Lakiohjelmat toimivat kahdessa ryhmässä, joten voit valita, mitkä päivämäärät sopivat sinulle paremmin.

Perinteisesti globaalin uran kesäohjelmamme avataan ECCEDU-opiskelijoiden Welcome Gala -illalla, joka tarjoaa mahdollisuuden tavata inspiroivia ihmisiä, jotka osallistuvat ECCEDU-yhteisöön, sekä muiden opintojen alojen (kansainvälinen liiketoiminta ja oikeus) opiskelijoita.... [-]

Tšekki Praha
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Centre for Career Education

Arkkitehtuurin päätavoite ... [+]

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuurin päätavoite

Perinteisesti globaalin uran kesäohjelmamme avataan ECCEDU-opiskelijoiden Welcome Gala -illalla, joka tarjoaa mahdollisuuden tavata inspiroivia ihmisiä, jotka osallistuvat ECCEDU-yhteisöön, sekä muiden opintojen alojen (kansainvälinen liiketoiminta ja oikeus) opiskelijoita.

Ohjelman yleinen rakenneOsa I - Luennot (3 viikkoa, 6. – 24. Heinäkuuta)

Luennot pidetään 3 viikon ajan.

Nykyisten suuntausten oppiminen

Aikataulu päivitetään vuosittain antamaan alasi kannalta merkityksellisimmät, käytännölliset ja keskeiset aiheet. Luennot seuraavat yrityslähtöistä opetussuunnitelmaa ja kiertävät urasuuntautuneita aiheita, kuten kaupallisten rakennusten arkkitehtisuunnittelu liiketoiminnan näkökulmasta, kaupunkien kasvun suunnittelu ja hallinta, työskentely asiakkaiden kanssa, johtaminen tai yhteistyö arkkitehtien, maanrakentajien välillä ja kiinteistövälittäjät.... [-]
Tšekki Praha
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Centre for Career Education

Alan kattava tuntemus on välttämätöntä, mutta todellisten yritysjohtajien on kyettävä soveltamaan tätä tietoa käytännössä. Opettamalla heitä siirtymään teoriasta käytäntö ... [+]

Kansainvälisen liiketoiminnan globaalin uraprogrammin harjoittelu 2020 - Praha

Alan kattava tuntemus on välttämätöntä, mutta todellisten yritysjohtajien on kyettävä soveltamaan tätä tietoa käytännössä. Opettamalla heitä siirtymään teoriasta käytäntöön, tavoitteemme on tarjota ECCEDU-tutkinnon suorittaneille ylimääräinen etu ja auttaa heitä eristymään vertaistensa joukosta.

Haluamme ECCEDU-opiskelijoiden kokevan työtä kansainvälisten liiketoimien alalla ja parantavan edelleen taitojaan keskittymällä sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen kehitykseen. Ohjelmamme aiheet valitaan huolellisesti joka vuosi vastaamaan jatkuvasti muuttuvaa liiketoimintamaailmaa.... [-]

Tšekki Praha
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Centre for Career Education

Laki-maailmanlaajuinen urakesäohjelmamme ovat intensiivisiä 3 viikon mittaisia kesäohjelmia, jotka tarjoavat käytännön urakeskeisiä kursseja, joita tosielämän johtajat ta ... [+]

Lain globaali urakurssi 2020 - Praha (ei harjoittelua)

Laki-maailmanlaajuinen urakesäohjelmamme ovat intensiivisiä 3 viikon mittaisia kesäohjelmia, jotka tarjoavat käytännön urakeskeisiä kursseja, joita tosielämän johtajat tarjoavat.

Ohjelmat on suunniteltu täydentämään akateemista tietosi tarjoamalla sinulle tietotaitoa ja kokemusta, jota et voi saada yliopistossa, mutta jotka ovat välttämättömiä ammatillisen menestyksen kannalta. Lakiohjelmat toimivat kahdessa ryhmässä, joten voit valita, mitkä päivämäärät sopivat sinulle paremmin.

30 intensiivistä käytännöllistä lakia, urapainotteista kurssien hallintaaMittatilaustyöt, pehmeiden taitojen sitoutuminen, kenttämatkat ja hauskaa toimintaaLuennot (3 viikkoa, 15. kesäkuuta - 3. heinäkuuta... [-]
Tšekki Praha
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Centre for Career Education

Laki-maailmanlaajuisen uran kesäohjelmien harjoittelujaksot ovat intensiivisiä 7 viikon mittaisia kesäohjelmia, jotka tarjoavat 90 käytännöllistä urakeskeistä kurssia, jo ... [+]

Law Global Career -ohjelman työharjoittelu 2020 - Praha

Laki-maailmanlaajuisen uran kesäohjelmien harjoittelujaksot ovat intensiivisiä 7 viikon mittaisia kesäohjelmia, jotka tarjoavat 90 käytännöllistä urakeskeistä kurssia, joita täydentää 4 viikon harjoittelu Euroopan korkean tason kansainvälisissä yrityksissä ja lakiasiaintoimistoissa.

Ohjelmat on suunniteltu täydentämään akateemista tietosi tarjoamalla sinulle tietotaitoa ja kokemusta, jota et voi saada yliopistossa, mutta jotka ovat välttämättömiä ammatillisen menestyksen kannalta. Lakiohjelmat toimivat kahdessa ryhmässä, joten voit valita, mitkä päivämäärät sopivat sinulle paremmin.

Perinteisesti globaalin uran kesäohjelmamme avataan ECCEDU-opiskelijoiden Welcome Gala -illalla, joka tarjoaa mahdollisuuden tavata inspiroivia ihmisiä, jotka osallistuvat ECCEDU-yhteisöön, sekä muiden opintojen alojen (kansainvälinen liiketoiminta ja oikeus) opiskelijoita.... [-]

Tšekki Praha
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Centre for Career Education

Law Global Career Summer Program -harjoitteluohjelma on intensiivinen 7 viikon mittainen kesäohjelma, joka tarjoaa 90 käytännöllistä urakeskeistä kurssia, jota seuraa 4 v ... [+]

Law Global Career -ohjelman työharjoittelu 2020 - Varsova

Law Global Career Summer Program -harjoitteluohjelma on intensiivinen 7 viikon mittainen kesäohjelma, joka tarjoaa 90 käytännöllistä urakeskeistä kurssia, jota seuraa 4 viikon pituinen harjoittelu yhdessä Varsovan, Puolan, korkeatasoisissa kansainvälisissä yrityksissä ja lakiasiaintoimistoissa.

Perinteisesti globaalin uran kesäohjelmamme avataan ECCEDU-opiskelijoiden Welcome Gala -illalla, joka tarjoaa mahdollisuuden tavata inspiroivia ihmisiä, jotka osallistuvat ECCEDU-yhteisöön, sekä muiden opintojen alojen (kansainvälinen liiketoiminta ja oikeus) opiskelijoita.

Osa I - Luennot (3 viikkoa, 6. – 24. Heinäkuuta)... [-]
Puola Varsova
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

European Centre for Career Education

Osoite
Praha, Praha, Tšekki