European Centre for Career Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

European Centre for Career Education koulutuksen European Centre for Career Education tarjoaa käytännön koulutusta ainutlaatuisten kesäohjelmien muodossa lain, kansainvälisen liiketoiminnan ja arkkitehtuurin aloilla. ECCE: llä on kaksi päätavoitetta, kouluttaa nuoria ja lahjakkaita opiskelijoita siitä, miten ammattimaailma todella toimii ja samalla luo liiketoimintamahdollisuuksia kumppaneillemme yrityksille.

ECCE: n kesäohjelmat ovat sopivia yliopisto-opiskelijoille ja tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat laajentaa tietämystään ja saada enemmän kokemusta ennen uransa aloittamista.

Ohjelma kiertää kahta keskeistä näkökohtaa:

- Kolmen viikon intensiiviset urakeskeiset kurssit ja asiaankuuluvien ja menestyvien alan johtajien mentorointi, täydennettynä
- Neljä viikkoa kestävät harjoittelupaikat oman alasi yrityksessä monissa suurimmissa Euroopan kaupungeissa.

Kesäohjelmat

ECCEDU perustettiin tarjoamaan pitkäaikainen ratkaisu yliopistokoulutuksen ja urakonsultoinnin liian teoreettisiin suuntauksiin. Täytämme aukon opiskelijoiden akateemisen tietämyksen ja tosielämän kokemuksen välillä perustuen yliopistojen tarjoamaan teoreettiseen jalansijaan.

Uskomme, että teoreettisen tiedon ja käytännön taitojen yhdistelmä on välttämätön edellytys opiskelijoiden menestymiselle tulevaisuuden aloilla. Kahden kuukauden mittaiset kesäohjelmat ovat keskittyneet lakiin, kansainväliseen liiketoimintaan ja arkkitehtuuriin. Ohjelmat koostuvat kolmen viikon intensiivisistä käytännön kursseista ja neljän viikon harjoittelusta yhdessä 250: stä kansainvälisestä yrityksestä ympäri Schengen-aluetta.

ECCE: n lakioikeuden kesäohjelmasta on viime vuosina tullut suurin juridinen koulutusprojekti Euroopan ja Kiinan välillä. Vuonna 2019 saimme yli 650 hakemusta 50 maasta ympäri maailmaa ja toivotimme tervetulleiksi noin 200 opiskelijaa, jotka hyväksyttiin ohjelmaan, viettäen kauniita ja mielekästä kesää Prahassa.

Luennot ja luennoitsijat

Ohjelmia suunniteltaessa ja organisoidessamme noudatamme aina kahta perusarvoa - kokemusta ja inspiraatiota. Joka kesä, kolmen viikon ajan, opetamme opiskelijoille 30 käytännön aihetta, jotka pääsevät harvoin akateemisiin opetussuunnitelmiin. Nämä 30 aihetta valitaan erittäin huolellisesti varmistaakseen, että ne pysyvät ajankohtaisina ja että niitä kattaa 30 erilaista aktiivista ammattilaista, joita pidetään oman alansa asiantuntijoina. Puhujiemme joukossa ovat Radek Špicar (presidentti, Aspen-instituutti), Leoš Dvořák (digitalisoinnin päällikkö, Valeo), Václav Nekvapil (toimitusjohtaja, CEC: n hallitussuhteet), Klára Sommerová (perustaja ja johtaja, (S) právně), Miroslav Černý (teollis- ja tekijänoikeuksien osaston koordinaattori, ŠKODA AUTO, as), Petra Hrušková (johtaja, Red Hat -operaatioiden toimittaja Red Hatissa), Pavlína Louženská (liike- ja innovaatiostrategia, 2FRESH Praha) ja monet muut.

Työharjoittelu ECCE: ssä

ECCEDU-ohjelmat eivät ole vain ajan viettämistä luokkahuoneessa; päinvastoin. Kolme viikkoa kestäneiden intensiivisten käytännön kurssien jälkeen opiskelijamme saavat vaihtoehdon käyttää ja parantaa tuoreesti hankkimaansa tietoa tekemällä neljän viikon mittaisen harjoittelujakson yhdessä alansa huipputason yrityksistä.
Olemme yhteistyökumppaneita kuten Siemens, UniCredit Bank, Lego, Coca-Cola; lakiasiaintoimistot, kuten DLA Piper, Clifford Chance, Linklaters; ja studiot, kuten Jestico, Whiles Architecture ja Chapman Taylor Architects, sekä monet muut tarjoamaan arvokkaita kokemuksia, taitoja ja tietotaitoa.

Kaikki kumppanimme ovat hyvin tietoisia valtavasta kuilusta perinteisen koulutuksen ja tosielämän tilanteiden välillä; Siksi he sopivat mielellään osallistumiseen opiskelijoiden valmisteluun menestyväksi tulevaisuuden johtajaksi ja omien alojensa tunnustetuiksi asiantuntijoiksi.

Suuri vastaanotto ja valmistuminen

Perinteisesti kesäohjelmamme avataan tervetulleella gaalaillalla ECCEDU-opiskelijoille. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata inspiroivia ihmisiä, kuten perustajia, lakimiehiä ja yritysjohtajia, sekä tavata muita ECCEDU-opiskelijoita.
Ohjelman luentojakson aikana henkilökuntamme järjestää opiskelijoille erilaisia ryhmärakentamistapahtumia, jotta he voivat osallistua erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja esitellä heille eurooppalaista kulttuuria. Järjestämme paeta pelejä ja laserpelejä tai käytämme kiertoajelua Prahassa löytääksemme perinteisiä tuotteita ja ostamassa matkamuistoja. Järjestetään myös matkoja Tšekin tasavaltaan ja ulkomaille: aikaisemmin opiskelijat ovat käyneet Český Krumlovissa, Kutná Horalla, Wienissä ja Berliinissä.

ECCEDU-todistus annetaan kunkin ohjelman lopussa epävirallisen palkintojenjakotilaisuuden aikana, yleensä iltaisin grillaustapahtumina. Lisäksi harjoitteluyhtiöt myöntävät suosituskirjeitä tai harjoittelujaksotodistuksia.

Sijainnit

Praha

Osoite
Praha, Praha, Tšekki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin