Lue virallinen kuvaus

Ammattikokki

Thaimaan opetusministeriön akkreditoima

Olemme Bangkokissa, thaimaalaisen keittotaidon pääkaupungissa ja maailmankuulujen thaimaalaisten ruokien kotona. Kuka tietää Thai-ruoanlaittoon paremmin kuin Bangkokissa sijaitseva Thai-ruokakoulu ja mihin menisit oikein oppimaan thai-ruoanlaittoa? Olemme Bangkokissa ammattitaitoinen ruoanlaittokurssi. Tule oppimaan aitojen thaimaalaisten, pan-aasialaisten ja länsimaisten ruoanlaittojen avulla tuoreita ainesosia ja ammattimaisia ​​reseptejä englanniksi.

Tämä Bangkok Chef School ja sen ohjaajat ovat omistautuneet auttamaan jokaisen kokkiopiskelijan saavuttamaan korkeimmat kulinaariset taidot. Kaikkien koulutuksen tarkoituksena on saada aikaan onnistunut työetiikka ja kehittää luottamusta kaupallisessa keittiössä työskentelyyn. Bangkokin ammattitaitoinen kokkikoulutus koostuu luokkahuoneesta, intensiivisestä fryer-koulutuksesta ja valinnaisista harjoitteluista Thai-hotelleissa / lomakohteissa.

Painopisteenä on aitoja makuja ja aromia sekä ammattimaista esitystä. Kaikkien ruokien on maistuttava oikein, haju oikein ja näyttävät oikealta. Tämä on meidän TAKUU sinulle!

Opi Thai

Parasta on, kun Bangkokissa voit oppia joko thaimaalaista ruoanlaittoa, Pan-Aasian ruoanlaittoa tai Länsi-ruoanlaittoa. Thaimaan ruoanlaitto-ohjelma on 6 viikkoa, ja se on akkreditoitu Thaimaan opetusministeriöltä. Pan-Aasian ja Länsi-ruoanlaittoohjelmat ovat sekä 7 viikkoa, intensiivisiä että ammattimaisia. Opi hallitsemaan thaimaalaisia, kiinalaisia, japanilaisia ​​ja länsimaisia ​​ruokia. Tutustu alkupaloihin, keittoihin, salaatteihin, currypastatsiin, höyrytettyihin, grillattuihin, paistettuja, jälkiruokia, yrttijuomia, katukasveja ... TAI oppii länsimaisen ruoan perusasiat Länsi-Peruskurssi-kurssissamme.

Tule oppimaan kanssamme. Saatavilla on kolme suurta koulutusohjelmaa:

  1. SYÖTTÖJÄRJESTELY - Opi aasialaista ruokaa tai Länsi-ruoanlaittoa, peruskulttuurikoulutusta, työskentele hotelli / lomakeskuksessa palkattuna harjoittelijana ja anna meidän auttaa sinua löytämään hyvä maksaa työtä risteilyaluksella tai F
  2. PROFESSIONAL THAI CULINARY TRAINING-Opettele 80 ammattitaitoista thaimaalaista ruokaa perusteellisesti yli 6 viikon intensiiviseen ruoanlaittoon, ruoanlaittoon ja ruoanlaittoon.
  3. VAIHTOEHTÄVÄT KOULUTUS-Tule Thaimaahan, oppia thai-ruokia ja kulttuuria, saa korkeakoulututkinnon. Mukana olevat ohjelmat.
  4. BASIC CULINARY SKILLS TRAINING-oppia tärkeät perustaitoiset kulinaariset taidot, kuten veitsityöt, HACCP-koulutus, ruokakustannukset, mittaukset ... 2 viikon ajan.

TEHTÄVÄMME

Thai Chef School on sitoutunut helpottamaan opiskelijoiden oppimista ja urakehitystä. Pyrimme tarjoamaan ammattimaisen ja dynaamisen oppimisympäristön samalla kun voimme saada opiskelijat tulemaan huomispäivän kulinaarisille johtajille. Tavoitteenamme on auttaa elintarvike- ja juomateollisuuden työntekijöitä menestymään kulinaarisia unelmiaan tarjoamalla akkreditoitua urakehitystä sekä työnvälitysapua.

Koulun kampuksemme sijaitsee Bangkokissa, Thaimaan kulttuurisessa ja kulinaarisessa pääkaupungissa. Kun maailman suosio on sijoittunut # 6, thaimaalaisia ​​ruokia on tunnettu sen maun ja terveysnäkökohdista. Tiedämme, kuinka hyviä thaimaalaisia ​​ruokia pitäisi maistaa, sillä olemme Thaimaassa. Opetamme aitoa thaimaalaista ruoanlaittoa eikä fuusiota Ja niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan Länsi (eurooppalaista) ruoanlaittoa, ei ole ongelma. Liity mukaan Länsi-Peruskoulun kurssiin. Kampuksemme sijaitsee kätevästi suoraan Sukhumvit Roadilla, 2 korttelin päässä BTS On Nut, suoraan Phyll Community Centerin Tom N Toms Coffee -kaupassa. Luokat järjestetään uusissa ammatillisissa luokkahuoneissa englantilaisilta thai-kokkeilijoilta.

Meidän CHEFS:

Koulun kokit ovat korkeasti koulutettuja englantilaisia ​​thai-kansalaisia. Kaikilla on kokemusta thaimaalaisista ja länsimaisista ravintoloista paikallisesti ja kansainvälisesti, ja heillä on ollut lukuisia vuosia kokemus opetuksen tekemisestä eri kouluissa.

TAVOITTEET:

Tavoitteenamme on opettaa opiskelijoille aitoja maistiaisia ​​thaimaalaisia ​​ja länsimaisia ​​ruokia samalla kun heidät nostavat työn eettisiä ja ammatillisia taitoja ehdokkaissamme. Tilaamme ajatuksen, että oppii parhaiten tekemällä; siksi luokat ovat täysin käytännönläheisiä. Ja tämä on juuri sitä, mitä opiskelijamme tekevät - ne kokki, valmistaa ja kokki. Opettajat osoittavat, kuinka valmistaa ruokalaji, ja oppilaat harjoittavat kunnes oikea maku on saavutettu. Teemme aloittelijoista kokkeja, kokkeja kokkeihin ja kokkeja thaimaalaisiin kulinaarisiin kokkeihin. Haluatko oppia ja pitää hauskaa? Tule mukaan tänne eksoottiseen Bangkokiin. Oppiminen ei koskaan maistanut niin hyvää!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Thai Chef School

Niille, jotka haluavat oppia kulinaarisia perustaitoja, länsimaisia ruoanvalmistustekniikoita, kastikkeita ja länsimaisia ruokia ja tehdä harjoittelua Thaimaassa 6 kuukau ... [+]

Professional - Intensive - Todistusvoimaiset

Thaimaan opetusministeriön akkreditoima

Opiskele 6 viikkoa tai 6 kuukautta

Niille, jotka haluavat oppia peruskulttuurin taitoja, länsimaisia ​​keittotekniikoita, kastikkeita ja länsimaisia ​​ruokia

KOULUTUKSET, KOULUTUSVISA

Tämä intensiivinen 6-viikkoinen kurssi on suunniteltu esittelemään sekä Thaisia että ulkomaalaisia opiskelijoita kulinaarisia perustaitoja, tekniikoita sekä ranskalaisia, italialaisia, amerikkalaisia ja espanjalaisia ruokia. Luokat suoritetaan ensisijaisesti englanniksi. Valmistumisen jälkeen opiskelijat voivat valita harjoittelijaksi lomakohteessa / hotellissa enintään 4,5 kuukautta. Tämä on maksullinen harjoittelu, jossa on yleensä ilmaisia majoituksia ja syö. Harjoittelu ei ole pakollista. Opintojakson suorittaneille opiskelijoille tarjotaan työhön liittyvää apua maksutta. Luokat ovat pieniä, ja paljon henkilökohtaista huomiota on saatavilla.... [-]

Thaimaa bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Thai Chef School

Thai Chef School leivonnaiset ... [+]

Leipomisen perusteet, ranskalaisia ​​leivonnaisia, kakunvalmistusta

Thai Chef School leivonnaiset

Liity meihin Bangkokiin oppiakseen leivän valmistuksen perusteet, ranskalaiset leivonnaiset, kakun valmistus

Tutki 5 viikkoa ja opi leivonnaisen perusteet

Klassiset jälkiruoatModerni leivonnaiset tekniikatLeipä, taikina ja pizzaSuklaalla työskentelyKakku koristelu sekä suklaan että voikukan avulla

Hullu kauniista macaroneista, sitruunan tortuista, tummasta suklaan tornista, tiramisuista, suklaan tryffeleistä? Haluatko oppia tekemään täydellisiä pizzakuoria - sekä paksuja että ohuita? Entä tanskalaiset, croissantit ja erikoisleipä? Kaikki nämä ja muut voidaan oppia 5 viikon leivonnassa... [-]

Thaimaa bangkok
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
1 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Thai Chef School

Niille, jotka haluavat oppia perustarpeita ja suosituimpia thaimaalaisia, kiinalaisia, japanilaisia, vietnamilaisia ja korealaisia ruokia. Ja niille, jotka haluavat harjo ... [+]

Professional - Intensive - Todistusvoimaiset

Thaimaan opetusministeriön lisenssi

TUTKIMUS 6 viikkoa tai 6 kuukautta

Niille, jotka haluavat oppia perustarpeita ja suosituimpia thaimaalaisia, kiinalaisia, japanilaisia, vietnamilaisia ja korealaisia ruokia.

HARJOITTELUPAIKAT

Tämä intensiivinen 6-viikkoinen koulutusohjelma on suunniteltu esittelemään sekä Thaisia että kansainvälisiä opiskelijoita tärkeimpiin kulinaarisiin taitoihin ja opettamaan opiskelijoille suosituimpia thaimaalaisia, kiinalaisia, japanilaisia, vietnamilaisia ja korealaisia ruokia. Kurssi opetetaan ensisijaisesti englanniksi. Valmistumisen jälkeen opiskelijat voivat valita harjoittelijaksi lomakohteessa / hotellissa enintään 4,5 kuukautta. Tämä on palkattu harjoittelu. Harjoittelu ei ole pakollista. Opintojakson suorittaneille opiskelijoille tarjotaan työhön liittyvää apua maksutta. Luokat ovat pieniä, ja paljon henkilökohtaista huomiota on saatavilla.... [-]

Thaimaa bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi