GeniusQuest Film Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

GeniusQuest TM -elokuvaakatemia

GeniusQuest TM Film Academy tarjoaa kampuksella tutkintotodistuksia ja todistuskursseja, jotka on erityisesti suunniteltu nopeuttamaan uraasi digitaalisessa mediassa ja viihteessä. Tarjoamme inspiroivan ja runsaasti energiaa tarjoavan ympäristön, jossa käytännölliset ammattilaiset ohjaavat sinua ja tekevät yhteistyötä ikätovereiden kanssa. Saat reaaliaikaisen teollisuuskokemuksen, pelaamalla useita rooleja ja rakentamalla tarkoituksenmukaisia ammatillisia yhteyksiä. Opit tekemällä ja muuttamalla luovuutesi käytännöllisiksi taitoiksi käytännöllisillä, teollisuuspohjaisilla portfolioprojekteilla, jotka esittelevät työsi tuleville työnantajille. GeniusQuest TM- elokuvaakatemiassa koet yhden Kaakkois-Aasian ainutlaatuisimmista koulutusyhteisöistä ohjaajien ja ikätovereiden kanssa, jotka jakavat intohimosi. Olemme numero yksi valinta pyrkijöille, jotka haluavat opiskella elokuvaa Kaakkois-Aasiassa.

Lippulaivakurssejamme

 • TQUK-tason 5 tutkintotodistus mediantuotannossa - elokuvanhallinta (RQF)

16 kuukautta, kokopäiväinen

 • TQUK-tason 4 tutkintotodistus mediantuotannossa - elokuvanhallinta (RQF)

6 kuukautta, kokopäiväinen

GeniusQuest TM- elokuvaakatemiassa opit tunnusomaista Creative Revolution TM -prosessiamme, joka muuttaa luovuuden ja intensiteetin käytännöllisiksi taitoiksi , joita digitaalisen mediateollisuuden kilpailumaailma vaatii.

Ohjaat, elokuvateatteri ja muokkaat energiatehokkaassa ympäristössä ja valmistaudut mielenkiintoiseen elokuvateatteriuraan alan ammattilaisten ja tukevien tiedekuntien ohjauksessa, jotka ymmärtävät menestymiseen tarvittavan.

Miksi valita GENIUSQUEST TM Film Academy

Tässä on kymmenen parasta syytä, miksi huomisen elokuvantekijät valitsevat GeniusQuest TM Film Academy: n

 • Kansainvälisesti arvostetut elokuvantekijöiden mentorit
 • Kurssit, jotka tarjotaan kokonaan tai pääosin englanniksi
 • Kokopäiväiset tutkintotodistukset ja todistukset arvostetaan yli 100 maassa
 • Ammattimaiset tuotantolaitteet, jälkituotantolaitokset, talon sisäinen studio ja näytösteatteri
 • Merkittävä, käytännöllinen ja arvokasta elokuvakoulutusta
 • Teollisuuden harjoittelu- ja harjoittelupaikat korkeasti saavuttaville opiskelijoille
 • Yhteistoiminta, ystävällinen ja osallistava oppimisympäristö
 • Keskity tiimityöhön ja ihmisten taitoihin mukautuvien ja luovien elokuvantekijöiden hyväksi
 • Henkilökohtainen kyky ja luovuus vaalitaan
 • Ainutlaatuiset kampuspaikat, jotka tarjoavat vaikuttavia taustat ja eloisat yhteydet opiskelijaelokuvien projektille

Keskity dokumenttitarinoihin

GeniusQuest TM: n elokuvaakatemiassa opiskelijat ovat erikoistuneet dokumenttityylisiin elokuvien tuottamiseen hyödyntääkseen kehittyvien digitaalisten medioiden ja tarinankerronnan tarjoamien mahdollisuuksien lisääntyviä mahdollisuuksia. Tällä aikakaudella, jolle on ominaista sosiaalinen media, suoratoistoverkot ja helppokäyttöiset elokuvien valmistuslaitteet, dokumentti- ja julkisen sitoutumisen leikkauskohdassa on syntymässä innovatiivisia uusia tapoja tarinoiden kerrontaan. Kunkin GeniusQuest TM Film Academy -kampuspaikan ympäristö tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen kulttuurisen ja sosiaalisen kontekstin edustamaan paikallisia kysymyksiä ja näkökulmia säilyttäen samalla itsenäisen luovan ja toimituksellisen äänensä.

TQUK-hyväksytty keskus

GeniusQuest TM on hyväksytty TQUK-keskus elokuvien hallinnan tason 4 ja tason 5 ohjelmille.

TQUK on Ison-Britannian nopeimmin kasvava palkinnon myöntävä organisaatio (AO), jonka tunnustavat Englannin tutkinto- ja tutkintatoimisto (Ofqual) ja Walesin hallitus. Ofqualin säänneltynä myöntävänä organisaationa kaikkien TQUK-tutkintotodistusten on taattu olevan korkean standardin mukaisia. TQUK pyrkii varmistamaan, että kaikille TQUK-tutkintoa tarjoaville keskuksille tarjotaan tuki, jota he tarvitsevat tarjotakseen parhaan mahdollisen palvelun oppijoilleen.

TQUK-tutkinnot tunnustetaan yli 100 maassa ympäri maailmaa, mikä avaa oven mahdollisille alueellisille ja globaaleille koulutus- ja työllistymismahdollisuuksille GeniusQuest TM -opintotodistusten suorittaneille.

Seuraavat kurssit alkavat syyskuussa 2020

Ura-tavoitteet. Perheen lupaukset. Henkilökohtainen toteutuminen. Mitä odotat? Lisätietoja jännittävistä koulutuskokemuksistamme ja käytännön kursseista. Tavoita tänään saadaksesi tietoa GeniusQuest TM Film Academysta ja kuinka voit oppia elokuvia Kaakkois-Aasiassa.

128317_photo-1440404653325-ab127d49abc1.jpeg

Noom Peerapong / Unsplash

Opi elokuvien tekemistä GeniusQuest TM- elokuvaakatemiassa Thaimaassa

Tietoja Ko Samuista, Thaimaa

Rehevä, trooppinen metsä, reunustamalla palmujen reunustamalla kultaisella hiekalla, jota ympäröi nestemäinen, akvamariinivesi, Ko Samui on Thaimaan toiseksi suosituin saaren kohde.

Se sijaitsee Thaimaanlahdella, noin 700 km Bangkokista etelään ja 80 km Thaimaan etelärannikolta. Thaimaan kolmanneksi suurin saari, se on suurin yli 80 saaren saaristossa, joka sisältää Ang Thongin kansallisen meripuiston, melontaparatiisin ja päivämatkan Ko Samuista.

Tämä saaren helmi on tarpeeksi pieni, jotta se voidaan kiertää puolen päivän sisällä moottoripyörällä tai autolla, mutta siinä on kuitenkin niin monta rantaa ja toimintaa, että kaiken mahdotonta kokea yhdestä päivästä on mahdotonta. Chawengin, Lamai, Taling Ngamin ja Natienin rannat ovat vilkkaita rantakaupunkeja upeine lomakohteineen, kansainvälisesti arvostettuine ravintoloineen ja maailmanluokan viihteineen. Ko Samuin ympäröiviin aktiviteetteihin kuuluu joogaopetus, Muay Thai -harjoittelu, sukellus, golf ja jopa ruoanlaittokurssit. Vaikka on olemassa muutamia hiljaisempia rantoja, jotka ovat ihanteellisia rentoutumiseen, etenkin sellaisissa, joissa on joitain hienoimmista viiden tähden lomakohteista maailmassa, ja joissakin, jotka tuovat esiin vanhan maailman charmia - kuten Bo Phut, jossa on muuttuneet vanhat kiinalaiset myymälät - Ko Samui on vilkas, jännittävä paikka, joka on kehittänyt oman tyylinsaarista paratiisiin säilyttäen samalla suuren osan luonnollisesta kauneudestaan

Samuin kansainvälistä lentokenttää, joka on yksi maailman kauneimmista ja parhaiten suunniteltu upeaan luonnonympäristöönsä sopivasti, palvelee säännölliset lennot Bangkokista, Kuala Lumpurista, Singaporesta, Hongkongista sekä useista kaupungeista Kiinassa.

Opi elokuvien tekeminen GeniusQuest TM -sovelluksella Ko Samuissa - paratiisialainen kokemus

Ko Samui on valkoisten rantojensa, selkeiden merien, vesiputouksien, upeiden näkökulmien, elinvoimaisten kaupunkialueiden ja kauniiden temppelien kanssa. Se on todella todellinen elokuvien paratiisi. Lisäksi opiskelijoille vetoaa sen kohtuuhintainen majoitus ja suhteellisen alhaiset elinkustannukset.

GeniusQuest TM Film Academy sijaitsee saaren sydämessä Bo Phutissa. Kumppanuuksien kautta paikallisten yritysten kanssa, etenkin matkailu- ja vieraanvaraisuuden aloilla, pystymme tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden luoda elokuvia, jotka esittelevät Ko Samuin luonnon kauneutta, historiaa, kansanperinne ja kulttuuri.

GeniusQuest TM tarjoaa koti- ja kansainvälisille opiskelijoille seuraavat kokopäiväiset ohjelmat Ko Samuin kampuksella:

 • TQUK-tason 5 tutkintotodistus mediantuotannossa - elokuvanhallinta (RQF)
 • TQUK-tason 4 tutkintotodistus mediantuotannossa - elokuvanhallinta (RQF)

Sijainnit

Ko Samui

Osoite
Ko Samui, Surat Thani, Thaimaa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin