Bangkok Thai Cooking Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Thai Culinary Training School

Opiskelijaviisumit

Professional - Aito - Intensiivinen - All Inclusive

Koulutus jahtikokkeille, uusille ravintolaaloille ja niille, jotka haluavat oppia keittämään thaimaalaista thaimaalaista.

Olemme Bangkokissa, Thaimaan ruuanlaiton pääkaupungissa ja maailmankuulujen thaimaalaisten ruokien kotona. Kuka tunteisi thaimaalaisen ruoanlaiton paremmin kuin me, ja minne muualla menisit oppimaan oikein thaimaalaista ruokaa? Thai-ruoanlaitto ei ole fuusio tai valmistettu korvaavilla aineosilla. Käytämme aitoja raaka-aineita ja opetamme sinulle, kuinka thaimaalaisia ruokia on tarkoitus maistaa. Tule mukaan hienosti viritettyyn ja pitkäaikaiseen kokkikurssiohjelmaan. Voit opiskella yhden viikon tai enintään 4 viikkoa. Harjoittelu tekee täydellisestä, ja juuri tämän teet kanssamme. Opit 40 ammattimaista thaimaalaista ruokaa viikossa.

Kuluttajakoulutuksen aikana voit odottaa oppia:

  • Thai-ainesosat - hedelmät, vihannekset, yrtit, mausteet, tahnat, kastikkeet, ...
  • Ammattimaista ruoanvalmistusta, keittotekniikkaa
  • Thaimaan keittiövälineet, höyryt, paistinpannut, ...
  • Currypastat (tehty vanhanaikaisesti laastilla
  • Sekoita paistamista, salaatteja, keittoja, alkupaloja, höyrytystä, paistinpannu, jälkiruoat
  • Dippit, kastikkeet
Tutustu FACEBOOK-sivuomme: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

KULTTUURINMUKAISUUDEN LÄHESTYMISTAPA

Paras tapa oppia keittämään on tehdä se itse. Intensiivisessa, käytännönläheisessä ohjelmassamme opiskelijat kokkivat, kokkivat ja kokkivat. Koko resepteillä kädessäsi kokkiohjaaja ensin selittää ja osoittaa jokaisen ruuan. Teet muistiinpanoja ja kysyt. Sitten on sinun vuorosi kopioida mitä on osoitettu. Valmistamalla jokaisen ruuan itsenäisesti opit valmistamaan sen. Sitten ”luomuksesi” on kritisoitu, ja opettajasi kertoo sinulle, kuinka sitä voidaan parantaa.
Tyypillisesti 8 ammattimaista thaimaalaista ruokaa peitetään perusteellisesti päivittäin (40 viikossa). Kun määrätyt ruokia valmistetaan tyydyttävästi, luokka päättyy joka päivä.

Sijainnit

bangkok

Osoite
1940 Sukhumvit Road, Soi 60, Bang Chak
Phra Kanong, Bangkok, Thailand

bangkok, Thaimaa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin