Esittely
Thai Culinary Training School
Opiskelijaviisumit
Professional - Aito - Intensiivinen - All Inclusive
Koulutus jahtikokkeille, uusille ravintolaaloille ja niille, jotka haluavat oppia keittämään thaimaalaista thaimaalaista.
Kuluttajakoulutuksen aikana voit odottaa oppia:
- Thai-ainesosat - hedelmät, vihannekset, yrtit, mausteet, tahnat, kastikkeet, ...
- Ammattimaista ruoanvalmistusta, keittotekniikkaa
- Thaimaan keittiövälineet, höyryt, paistinpannut, ...
- Currypastat (tehty vanhanaikaisesti laastilla
- Sekoita paistamista, salaatteja, keittoja, alkupaloja, höyrytystä, paistinpannu, jälkiruoat
- Dippit, kastikkeet
Tutustu FACEBOOK-sivuomme: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/
KULTTUURINMUKAISUUDEN LÄHESTYMISTAPA
Paras tapa oppia keittämään on tehdä se itse. Intensiivisessa, käytännönläheisessä ohjelmassamme opiskelijat kokkivat, kokkivat ja kokkivat. Koko resepteillä kädessäsi kokkiohjaaja ensin selittää ja osoittaa jokaisen ruuan. Teet muistiinpanoja ja kysyt. Sitten on sinun vuorosi kopioida mitä on osoitettu. Valmistamalla jokaisen ruuan itsenäisesti opit valmistamaan sen. Sitten ”luomuksesi” on kritisoitu, ja opettajasi kertoo sinulle, kuinka sitä voidaan parantaa.
Tyypillisesti 8 ammattimaista thaimaalaista ruokaa peitetään perusteellisesti päivittäin (40 viikossa). Kun määrätyt ruokia valmistetaan tyydyttävästi, luokka päättyy joka päivä.
Sijainnit
bangkok
Phra Kanong, Bangkok, Thailand
bangkok, Thaimaa