Lue virallinen kuvaus

Thai Culinary Training School

Professional - Aito - Intensiivinen - All Inclusive

UUSIEN RAVINTOLAITTEIDEN KÄYTTÖÖNOTTO JA JOTKA OSTETAAN KUINKA THAI ON KÄYTETÄÄN THAI

Olemme Bangkokissa, thaimaalaisen keittotaidon pääkaupungissa ja maailmankuulujen thaimaalaisten ruokien kotona. Kuka tietää thai-keittoa paremmin kuin meitä, ja mihin muuten menisit oikein oppimaan thai-ruoanlaittoa? Thaimaalainen ruoanlaitto ei ole fuusiota eikä valmistettu korvaavilla ainesosilla. Käytämme aitoja ainesosia, ja opimme, kuinka thaimaalaisia ​​ruokia on tarkoitus maistaa. Tule liittymään hienosäädettyyn ja pitkäjänteiseen kokkikurssiohjelmaan. Voit opiskella 1 viikkoa tai jopa 8 viikkoa. Harjoittelu on täydellistä, ja tämä on juuri se, mitä teemme kanssamme. Opit 25-30 thaimaalaista ruokaa viikoittain.

Kuluttajakoulutuksen aikana voit odottaa oppia:

  • Thai-ainesosat - hedelmät, vihannekset, yrtit, mausteet, tahnat, kastikkeet, ...
  • Ammattimaista ruoanvalmistusta, keittotekniikkaa
  • Thaimaan keittiövälineet, höyryt, paistinpannut, ...
  • Currypastat (tehty vanhanaikaisesti laastilla
  • Sekoita paistamista, salaatteja, keittoja, alkupaloja, höyrytystä, paistinpannu, jälkiruoat
  • Kastikkeet, kastikkeet
  • Thaimaan hedelmäveistos
Tutustu FACEBOOK-sivuomme: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

KULTTUURINMUKAISUUDEN LÄHESTYMISTAPA

Paras tapa oppia kokata on tehdä se itse. Intensiivisessä, käytännön ohjelmaanmme opiskelijat - keksi, kokki ja kokki. Kun reseptit kädessäsi, kokkiopettaja ensin selittää ja osoittaa jokaisen ruokalajin. Teet muistiinpanoja ja esitä kysymyksiä. Sitten on sinun vuorosi kopioida mitä on osoitettu. Valmista itse jokaisen lautasen itsenäisesti, opit valmistamaan sitä. Sinun "luomuksesi" arvioidaan sitten, ja opettajasi kertoo, miten sitä parannetaan.
Tyypillisesti 5-6 ammattimaista thaimaalaista ruokaa on syvitetty perusteellisesti päivittäin (25-30 / week). Kun luokiteltu annos on tyydyttävä, luokka päättyy joka päivä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Bangkok Thai Cooking Academy

Tarjoamme englanninkielisiä koulutusohjelmia sekä aloittelijoille että kokeneille kulinaarisille ammattilaisille. Voimme viedä sinut sinne, missä olet nyt korkeampien kul ... [+]

Kansainväliset kulinaariset koulutusohjelmat

"Opi kokki kuin thaimaalainen kokki"

TUTKIMUS 1 viikosta 6 kuukauteen

Tarjoamme englanninkielisiä harjoitteluohjelmia aloittelijoille sekä kokeneille kulinaarisille ammattilaisille. Voimme viedä sinut sinne, missä olette nyt korkeammat kulinaariset taidot varmasti.

Kulinaristikoulu

Koulutus huviveneiden kokkeja varten, uudet ravintola-aloittajat ja ne, jotka haluavat oppia kokata thaimaalaista thai-ruokaa.

Akatemia

Ammattimaiset kulinaariset koulutustilat ovat uusia ja täysin ilmastoituja. Jokaisella kokinopiskelijalla on oma koulutusasema, jossa on kaasupuristimet, graniittiravintola, pesuallas ja ruokailualue. Harjoittelun kärjessä asema on ohjaajan esittelyasema, jossa kokkiopettaja valmistelee ja esittää kaikki reseptit.... [-]

Thaimaa bangkok
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi