Kalo Organic Agricultural College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kalø on Tanskan ainoa luomuyliopisto, jossa on noin kahdeksankymmentä - sata opiskelijaa ja noin kaksikymmentä työntekijää intohimoisesti luomuviljelyyn.

Kaløn luonnonmukainen maatalousopisto sijaitsee maaseudulla metsän laidalla ja lähellä merta, kolmen kilometrin päässä Røndesta, keskikokoisesta kaupungista, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet, ja 30 kilometrin päässä Tanskan toiseksi suurimmasta kaupungista Århusista. .

Koulu korostaa käytännön taitoja, ja koulutila on tärkeä osa koulutusta ja jokapäiväistä elämää. Käytännön oppimismahdollisuuksiin kuuluu noin viisikymmentä hehtaaria luonnonmukaisesti viljeltyä viljelysmaata viljelyyn ja vihanneksiin, kasvihuoneet, konepuisto, tilat sikojen, lampaiden, lypsylehmien ja härän kasvatukseen.

Tarjoamme täysihoito kaikille opiskelijoille täällä koulussa. Lennolle sisältyy kolme ateriaa päivässä sekä ilmainen aamu- ja iltapäiväkahvi. Meillä on erinomainen keittiö, joka tarjoaa opiskelijoille luomuruokaa ja tarjoaa myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

Sijainnit

Rønde

Osoite
Skovridervej 3, Kalø
8410 Rønde

8410 Rønde, Tanska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: