Copenhagen Academy of Fashion Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kööpenhaminan Academy of Fashion Design on kansainvälisesti tunnettu yksityinen Academy perustettiin vuonna 1983. Alusta, Academy on koulutettu vaatteet-suunnittelijat korkealla tasolla Käsityöläisyyden ja vahva visuel ilmaisu. Meidän Alumni ovat edustettuina, kaikilla tasoilla muodin liike, sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Akatemialla on hakijoita eri puolilta maailmaa, vuonna 2016-17, 16 eri kansallisuutta saavat koulutustaan ​​ja siksi opettaa sekä Tanskan ja Englanti. Pidämme sitä erittäin tärkeää edellyttää Yhä globalisoituvassa maailmassa, että kontakti ja kulttuurivaihtoa tapahtuu useissa eri luokissa ja tasoilla.

Se on jatkuva tehtävänä Akatemian, kehittää ammattitaidolla ja ohjelma, joten ne aina täyttää vaatimukset muodin nuoriin ja tulevista suunnittelijoille. Oletko harkitsee soveltamalla ja haluaisi vist Academy, niin suosittelemme varata aika.

Akatemia sijaitsee vanha varasto "Hans vain" in Østerbro. Valoisa, ilmava ja avoin työtiloissa on 370sqm sopii kulttuurivaihtoa tapahtuu useissa eri luokissa ja tasoilla. Koska monet kansallisuuksia läsnä, kaikki opettajat ovat vähintään kaksikielisen ja kurssi opetetaan rinnakkain Tanskan ja Englanti. (Englanti näistä tärkeimpänä teknisen kielen Vaateteollisuus) Ompelukoneet, Overlocks ja teollinen kone nahan käytössä ovat opiskelijoiden ja me luonnollisesti työskennellä Stockmannin mallinuket Wifi on käsillä, ja sitä käytetään myös oppituntien.

Akatemia on hyväksytty valtion Grant (SU) Tanskan valtion. Kansainväliset opiskelijat pyydetään ensin hakea omassa-maissa, ennen kuin teemme sen Tanskassa.

Sijainnit

Kööpenhamina

Osoite
Århusgade 88, 5th. Floor
DK-2100 Copenhagen Ø
Denmark

Kööpenhamina, Tanska