Lue virallinen kuvaus

Kööpenhaminan Academy of Fashion Design on kansainvälisesti tunnettu yksityinen Academy perustettiin vuonna 1983. Alusta, Academy on koulutettu vaatteet-suunnittelijat korkealla tasolla Käsityöläisyyden ja vahva visuel ilmaisu. Meidän Alumni ovat edustettuina, kaikilla tasoilla muodin liike, sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Akatemialla on hakijoita eri puolilta maailmaa, vuonna 2016-17, 16 eri kansallisuutta saavat koulutustaan ​​ja siksi opettaa sekä Tanskan ja Englanti. Pidämme sitä erittäin tärkeää edellyttää Yhä globalisoituvassa maailmassa, että kontakti ja kulttuurivaihtoa tapahtuu useissa eri luokissa ja tasoilla.

Se on jatkuva tehtävänä Akatemian, kehittää ammattitaidolla ja ohjelma, joten ne aina täyttää vaatimukset muodin nuoriin ja tulevista suunnittelijoille. Oletko harkitsee soveltamalla ja haluaisi vist Academy, niin suosittelemme varata aika.

Akatemia sijaitsee vanha varasto "Hans vain" in Østerbro. Valoisa, ilmava ja avoin työtiloissa on 370sqm sopii kulttuurivaihtoa tapahtuu useissa eri luokissa ja tasoilla. Koska monet kansallisuuksia läsnä, kaikki opettajat ovat vähintään kaksikielisen ja kurssi opetetaan rinnakkain Tanskan ja Englanti. (Englanti näistä tärkeimpänä teknisen kielen Vaateteollisuus) Ompelukoneet, Overlocks ja teollinen kone nahan käytössä ovat opiskelijoiden ja me luonnollisesti työskennellä Stockmannin mallinuket Wifi on käsillä, ja sitä käytetään myös oppituntien.

Akatemia on hyväksytty valtion Grant (SU) Tanskan valtion. Kansainväliset opiskelijat pyydetään ensin hakea omassa-maissa, ennen kuin teemme sen Tanskassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Tanskan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Copenhagen Academy of Fashion Design

Academy opettaa vaatetus-suunnittelu. Koko ohjelman painotetaan kehittämiseen opiskelijoiden luovien kykyjen, antamalla heille taiteellinen ja näköaisti rutiinia luova pr ... [+]

Ohjelma

Tarkoitus

Academy opettaa vaatetus-suunnittelu.

Koko ohjelman painotetaan kehittämiseen opiskelijoiden luovien kykyjen, antamalla heille taiteellinen ja näköaisti rutiinia luova prosessi yhdistettynä vankka ja perusteellinen perustan eri alueilla veneen.

Rinnalla ohjelman opiskelijat saavat myös käsityksen monia näkökohtia ja liiketoiminnan vaatimuksiin kautta vierailujen kaupallisilla messuilla, yrityksiä ja auttaa aikana muotiviikoilla, niin että ne eivät ole YK-valmis tullessaan työ-markkinoilla. Ohjelma on voimassa 2 vuotta.

Valmistuttuaan opiskelija on hankkinut tietoa periaatteiden designproces, konsepti ja luoda yhtenäinen kokoelma, yhdistettynä teknisiä taitoja, kuten ompelua ja patternmaking. ... [-]

Tanska Kööpenhamina
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi