Swiss Mode

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

Swiss Mode kansainvälinen muotisuunnittelukoulu perustettiin vuonna 2016. Vaikka se on melko nuori koulu, se on onnistunut etenemään perusteellisesti perustamisestaan lähtien. Edistyä sekä koulutuksen laadun että kurssien monimuotoisuuden suhteen.

Swiss Mode tarjoaa täydelliset puitteet inspiroida opiskelijoita ja antaa heidän luovuutensa herätä henkiin nauttien maailmankuulusta sveitsiläisestä koulutuksesta.

Opiskelijoillamme on loistava tilaisuus tavata samanhenkisiä ikätovereita sekä taitavia opettajia vertaansa vailla olevan oppimis- ja koulutuskokemuksen suhteen muotisuunnittelusta.

Sertifioidut opettajamme jakavat asiantuntemuksensa, kokemuksensa ja intohimonsa auttaakseen oppilaitaan hankkimaan välttämättömiä taitoja ja lisäämään luovuuttaan ja tyylinsä.

Pearson on akkreditoinut Swiss Mode mallin kansainvälisen muotisuunnittelukoulun, jolla on oikeus antaa BTEC: n korkea-asteen taiteen ja muotoilun tutkinto.

Sijaintimme

Swiss Mode sijaitsee viehättävässä Montreux-kaupungissa Genevenjärven rannalla (Lac Leman), jossa on monia kansainvälisiä kouluja. Montreux on tunnettu maailmankuulusta musiikkifestivaalistaan ja on ollut monien ikonisten ihmisten paratiisi vuosien varrella, kuten Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie ja Freddie Mercury.

Montreux tarjoaa täydellisen ympäristön innostaa sinua ja anna luovuutesi elää samalla, kun nautit maailmankuulusta sveitsiläisestä koulutuksesta. Saat loistavan tilaisuuden tavata samanhenkisiä opiskelijoita ja ammattitaitoisia opettajia vertaansa vailla olevasta oppimis- ja harjoittelukokemuksesta Sveitsissä.

Montreux'lla on suora junayhteys Milanoon (3hr Journey), mikä helpottaa tiivistä vaihtoa IMB: n pääkonttorin kanssa Italian muotipääkaupungissa. Montreux sijaitsee puolen tunnin päässä maailmankuuluista hiihtokeskuksista Alpeilla, 1 tunti Genevestä ja 2,5 tuntia Zürichistä junalla.

Koulumme tarjoaa opiskelijoilleen loistavan mahdollisuuden opiskella muotisuunnittelua kauniilla järven rannalla sijaitsevassa Montreux'n kaupungissa, Sveitsissä, jossa asuvat monet kansainväliset koulut. Montreux on tunnettu maailmankuulusta musiikkifestivaalistaan, ja se on ollut turvapaikka monille ikonisille ihmisille vuosien varrella.

Näkemys

Swiss Mode International Fashion Design School haluaa luoda seuraavan sukupolven globaaleja muotisuunnittelijoita, jotka noudattavat ja puolustavat koulujen heille perustamia perusarvoja.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - koulun johtaja

Valmistunut Gorkin suunnittelukoulusta ja Moskovan kansainvälisestä muotoilukoulusta, Natacha on ollut Swiss Mode johtaja vuodesta 2016. Kun menestyksekkään uran taiteellisena johtajana, Natacha otti uskonharppauksen koulutukseen ja ei ole koskaan katsonut taaksepäin.

Enemmän kuin pelkkä koulun johtaja, Natacha myös opettaa ja on jatkuvasti mukana auttamaan ja tukemaan opiskelijoita matkan aikana. Hänen taiteellinen ja muotoilukyky on inspiroiva ja inspiroiva.

Sijainnit

Montreux

Osoite
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Sveitsi