Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle loistavan mahdollisuuden opiskella muotisuunnittelua kauniilla Montreux-alueella Sveitsissä.

Koska olemme Sveitsissä toimivan Instituto di Moda Burgon (IMB) virallinen edustaja, tarjoamme samat opetus- ja koulutusmenetelmät, jotka ovat viettäneet IMB: n mainetta viimeisten 55 vuoden aikana.

Sertifioidut opettajamme jakavat asiantuntemuksensa, kokemuksensa ja intohimonsa auttaa sinua hankkimaan välttämättömiä taitoja ja lisäämään omaa luovuutta ja tyyliä. IMB on ylpeä siitä, että hänellä on laajat yhteydet muotiteollisuudessa maailmanlaajuisesti, minkä ansiosta voit saada etuoikeutetun pääsyn moniin arvostettuihin suunnittelijoihin ja muotitaloihin. IMB on epäilemättä ovesi World of Fashioniin.

Luokat suoritetaan englanniksi, mutta olemme ylpeitä siitä, että olemme monikielisiä, sillä opettajamme voivat puhua eri kielillä, kuten ranskaksi, italiaksi ja venäjäksi.

Sijaintimme

Swiss Mode sijaitsee viehättävässä Montreux-kaupungissa Genevenjärven rannalla (Lac Leman), jossa on monia kansainvälisiä kouluja. Montreux on tunnettu maailmankuulusta musiikkifestivaalistaan ja on ollut monien ikonisten ihmisten paratiisi vuosien varrella, kuten Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie ja Freddie Mercury.

Montreux tarjoaa täydellisen ympäristön innostaa sinua ja anna luovuutesi elää samalla, kun nautit maailmankuulusta sveitsiläisestä koulutuksesta. Saat loistavan tilaisuuden tavata samanhenkisiä opiskelijoita ja ammattitaitoisia opettajia vertaansa vailla olevasta oppimis- ja harjoittelukokemuksesta Sveitsissä.

Montreuxilla on suora junayhteys Milanoon (3tuntinen matka), mikä helpottaa läheistä keskustelua IMB: n päämajan kanssa italialaisessa muotitalossa. Montreux sijaitsee puolen tunnin päässä maailman tunnetuimmista hiihtokeskuksista Alpeilla, 1 tunti Genevestä ja 2,5 tuntia Zürichistä junalla.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - koulun johtaja

Valmistunut Gorkin suunnittelukoulusta ja Moskovan kansainvälisestä muotoilukoulusta, Natacha on ollut Swiss Mode johtaja vuodesta 2016. Kun menestyksekkään uran taiteellisena johtajana, Natacha otti uskonharppauksen koulutukseen ja ei ole koskaan katsonut taaksepäin.

Enemmän kuin pelkkä koulun johtaja, Natacha myös opettaa ja on jatkuvasti mukana auttamaan ja tukemaan opiskelijoita matkan aikana. Hänen taiteellinen ja muotoilukyky on inspiroiva ja inspiroiva.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Swiss Mode

Fashion Designer -kurssissa näytetään, miten sovitat yksilöllisen mielikuvituksenne ammatillisiin työvaatimuksiin. Opit ilmaisemaan konseptin ja toteuttamaan sen oppimall ... [+]

Kurssi - Muotisuunnittelija

Swiss Mode luotiin tarkoituksena muuttaa opiskelijat yksilöllisiksi muodin tekijöiksi, joilla on arvokasta tietoa ja taitoja koko muotisuunnitteluprosessissa.

Fashion Designer -kurssissa näytetään, miten sovitat yksilöllisen mielikuvituksenne ammatillisiin työvaatimuksiin. Opit ilmaisemaan konseptin ja toteuttamaan sen oppimalla kaikki muodin suunnitteluprosessin osat, mukaan lukien materiaalit, väritystekniikat, valmistus ja mikä tärkeintä, miten muodostaa muotoilu ajatukselle niin, että siitä voi tulla realistinen vaatetus.

Tämän kurssin päätyttyä sinulla on tarvittavat taidot työskennellä muotisuunnittelijana.

Kurssin tärkeimmät aiheet ovat:... [-]

Sveitsi Montreux
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swiss Mode

Muotisuunnittelija de Luxe -kurssi on yhdistelmä muotisuunnittelijamme ja Dressmaker-kursseistamme. Tässä kurssissa hankit tietoa ja taitoja koko muotisuunnitteluprosessi ... [+]

Kurssi - Muotisuunnittelija de Luxe

Muotisuunnittelija de Luxe -kurssi on yhdistelmä muotisuunnittelijamme ja Dressmaker-kursseistamme. Tässä kurssissa hankit tietoa ja taitoja koko muotisuunnitteluprosessissa ja saat asiantuntemusta vaatteiden valmistuksesta ja siten suunnittelun toteuttamisesta vaatteeksi.

Tämä de Luxe -kurssi antaa sinulle myös ylimääräisiä tunteja tunnissa

hankkeita ja tehdä tiivistä yhteistyötä opettajien kanssa, joten jätät kurssin todistetulla Fashion Design -osaamisella.

Kurssin tärkeimmät aiheet ovat:

TeoriaMallintaminenMekkodrapingTekniikatMuotinäytösMuotikantoMuotinhahmotusVärinmuodostusLisätarvikkeetPiirustusLuova prosessi... [-]
Sveitsi Montreux
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Sveitsi