Read the Official Description

Jean Calvinin 1559 perustettu Geneven yliopisto (UNIGE) on omistettu ajattelulle, opetukselle, vuoropuhelulle ja tutkimukselle. Kanssa 16'500 yli sadasta eri kansallisuudesta koostuva opiskelija on Sveitsin toiseksi suurin yliopisto.UNIGE tarjoaa yli 500 ohjelmaa (mukaan lukien 129 kandidaatti- ja maisteriohjelmaa, 80 tohtoriohjelmaa) ja yli 300 täydennyskoulutusohjelmaa, jotka kattavat erittäin monenlaiset alat: täsmälliset tieteet, lääketiede, humanistiset tieteet, yhteiskuntatieteet, laki jne. tutkimuksen huippuosaamista ovat biotieteet (molekyylibiologia, bioteknologia), elementtihiukkasten fysiikka ja astrofysiikka. UNIGE on myös isäntä ja yhteistyökumppani seitsemälle tutkimuskeskuksen kansalliselle keskukselle: rajat genetiikan, maNEP: n, PlanetS: n, SwissMapin, kemiallisen biologian, mielenterveyden synaptisen perustan ja elinympäristön näkökulmasta.

Samoin kuin Geneven kaupungissa, yliopistolla on vahva kansainvälinen maine sekä tutkimustyön laadun suhteen (se kuuluu Euroopan tutkimusyliopistojen liittoon kuuluvien korkeimpien instituutioiden joukkoon) että sen koulutuksen huippuosaamiseen. Tämä suosiota on voitettu osittain sen vuoksi, että se on vahva siteet monille kansallisille ja kansainvälisille Geneven järjestöille, kuten Maailman terveysjärjestö, Kansainvälinen televiestintäliitto, Punaisen ristin kansainvälinen komitea ja Euroopan ydintutkimusjärjestö.

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Maison des Langues

Ranskan kielen ja ranskankielisen kulttuurin kursseja ... [+]

Geneven kaupungin historiallisessa sydämessä sijaitseva Geneven yliopiston ranskalaiset kesäkurssit tarjoavat jännittävän valikoiman 2, 3 ja 6 viikon intensiivikursseja eri puolilta maailmaa ja kaikilla tasoilla oleville opiskelijoille. Tämä on yksi parhaista aikuisten ranskan kielen ja kulttuurin ohjelmista, jotka ovat saatavilla Sveitsissä vuodesta 1891 lähtien.

OHJELMOIDA

2 viikon kurssi

- 4. – 15. helmikuuta 2019

- 1. – 12. heinäkuuta 2019

3-viikkoinen kurssi

- 15. heinäkuuta - 2. elokuuta 2019

- 5. – 23. elokuuta 2019

CPU: valmistelu korkeakouluopintoihin

15. heinäkuuta - 23. elokuuta 2019

VALINNAINEN

Majoitus Cité Universitairessa... [-]

Sveitsi Geneva
June 2019
Full-time
2 - 6 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Address
5 rue de Candolle
1211 Geneva, Geneva, Sveitsi