Read the Official Description

Tervetuloa HTMi: hen

Maailman johtavassa hotellimestari-instituutissa

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Sveitsi valmistaa opiskelijoille johtava uran globaalissa vieraanvaraisuusalalla. Instituutissa on viisi huippuyksikköä, jotka ovat: Kansainvälisen hotelli- ja matkailunhallinnon koulu, Kansainvälinen vieraanvaraisuus-tutkimuskeskus, Tapahtumien hallinnan kansainvälinen keskus, Urahallinnan keskus ja Kulinaarisen hallinnon keskus.

Kaikkien oppilaiden tehtävänä on "Tule opiskelemaan, tule johtajaksi."

Tämän tehtävän saavuttamiseksi HTMi keskittyy tarjoamaan jokaiselle opiskelijalle laadukas koulutus, etsiä huippuosaamista kaikessa, mitä tapahtuu HTMi: ssä, ja tarjota organisaatio, joka vastaa kansainvälisen hotelli- ja matkailualan nykyaikaisiin tarpeisiin. Korkealaatuinen moderni kampus, joka sijaitsee kahden Sveitsin hotellin sisällä, on tunnustettu osa kauniista, kuuluisasta UNESCOn biosfäärialueesta Canton Luzernin Sveitsissä.

Opiskelijan elämä ja vapaa-aika

HTMi Campus, yleensä on opiskelijoita 30-35 kansalaisuudesta maailmanlaajuisesti, ja kaikki ovat tervetulleita kansainväliseen perheeseen. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa liittymään meihin, joten teemme kaikkemme tekemään HTMi: n toisesta kodistaan. Meillä on hyvin opiskelija perhekeskeinen kulttuuri. HTMi pyrkii varmistamaan, että opiskelijat eivät vain saa suurta koulutusta, vaan myös opiskelijat ovat tyytyväisiä HTMi: een.

Opiskelijoilla on laaja pääsy urheilulajeihin, kuten kampuksella ja lähistöllä, kuten tennis, uinti, koripallo, kuntokeskus, hiihto, lumilautailu, golf, pingispöytä, biljardi tai vain nauttia suuresta ulkona kävelyä, juoksua, pyöräilyä tai vaeltaa yhdellä maailman kauneimmista luonnonolosuhteista tässä Unescon biosfäärissä. Lisäksi opiskelijat voivat nauttia kampuskylästä, jossa on sauna ja solarium.

Koko kampuksella on tehokas langaton internetyhteys, ja monet opiskelijatapahtumat järjestetään, kuten herra ja Miss HTMi -tapahtuma, häät, juhlapäivät, kulttuurihäät ja paljon muuta.

Viikonloppuisin opiskelijat voivat mennä Luzernin, Bernin, Zürichin, Geneven kauppoihin, viihdeohjelmaan tai vain nauttimaan Unescon suojelemasta Soerenbergin kauneudesta, sen luonnonkauneudesta johtuen. HTMi järjestää Sveitsissä opiskelijamatkaa mm. Maailmankuulujen juustojen, suklaa- ja viinintuottajien vierailulle.

Sijainti

HTMi sijaitsee Soerenbergissä maailmankuulun kauniin Unescon luonnonpuiston alueella, Kantonin Luzernissa, Keski-Sveitsissä. Se on yksi Sveitsin kauneimmista lomakohteista, 40 minuutin julkisilla liikennevälineillä Luzernin kaupungista. Opiskelija oleskelee, opiskelee ja kouluttaa kahta viehättävää, perinteistä sveitsiläistä hotellia, jotka on sisustettu nykyaikaiseen korkeatasoiseen standardiin, kun vuonna 2016 toteutettu merkittävä investointi heijastaa Sveitsin elämän parhaita arvoja. Opiskelijat tulevat yli 40 maasta opiskelemaan hotellihuoneistoa kuuluisalla Sveitsiläisellä tavalla. Opiskelijat opiskelevat ja kouluttavat oikeassa hotellihuoneessa. Soerenberg on erinomainen esimerkki ekoturismista, jossa matkailu ja luonto sopusoinnussa tässä kauneimmassa ympäristössä.

Joka vuosi opiskelijat yhdistyvät turisteilla yli 50 maasta eri puolilla maailmaa. Kesällä he käyvät Soerenbergin kauniissa puhtaassa, vihreässä ympäristössä, kun lämpötila voi olla keskimäärin 25 celsiusastetta. Talvella he vierailevat jännittävään ja vilkkaaseen ympäristöön, kun Soerenbergistä tulee hiihto- ja lumilautailukeskus.

Tervetuloa Soerenberg, yksi maailman kauneimmista lomakohteista. Tervetuloa HTMi: lle, joka on johtava hotellimajoituskeskus maailmassa.

Tule opiskelemaan, tule johtajaksi.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomi syventävistä opinnoista

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

Korkeakoulututkinnon suorittaneiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita ja kulinaaristen taiteiden intohimo. Tämä on ihanteellinen erikoistuminen opiskelijoille, jotka ova ... [+]

Korkeakoulututkinnot ja jatkotutkinto eurooppalaisesta leivonta- ja leipomoteoksista

Ohjelman tavoitteet ja oppimistulokset

Ohjelman päätyttyä opiskelijat voivat:

Tunnista laitteet, hyödykkeet ja menetelmät, joita tarvitaan erilaisten eurooppalaisten ja kansainvälisten leivonnaisten, leivonnaisten, kakkujen, jälkiruokien, jäätelöiden, suklaiden ja esineiden valmistukseen Tuottaa erilaisia ​​leipiä, leivonnaisia, kakkuja, jäätelöä, suklaata, esittelytarvikkeita, kuumia, kylmiä ja pakastettuja jälkiruokia, leivonnaisia ​​ja suklaata Osoittaa ja soveltaa elintarvikkeiden valmistelu- ja ruoanvalmistustaitoja, jotka ovat turvallisia, hygieenisiä ja ammattimaisia ​​Sveitsin vaatimusten jälkeen Selosta kulinaaristen hankintaprosessien toiminta ja hallinto. Luo syötäviä koristeita ja esityksiä buffeja ja päällystettyjä jälkiruokia varten. Ohjelman kuvaus ... [-]
Sveitsi Lucerne
January 2020
Full-time
40 - 44 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Jatkotutkintodiplomi

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Sveitsi valmistaa opiskelijoille johtava uran globaalissa vieraanvaraisuusalalla. Instituutissa on viisi huippuyksikköä, jotka ... [+]

Tavoitteet ja oppimistulokset

Ohjelman päätyttyä opiskelijat voivat:

Sovelletaan osaamista ja käytännön taitoja, jotka edellyttävät onnistuneita valvontatehtäviä kansainvälisen hotelli- ja matkailujärjestön toiminta-alueilla. Tutki vieraanvaraisuuden ja matkailun hallintaa, kaupallisen vieraanvaraisuuden yritystoimintaa, kuten kuluttajakäyttäytymistä, ihmisten johtamista ja suorituskykyä, yrittäjyyttä ja taloushallinnon prosesseja. Käytä keskustelevan saksan kielitaitoa toimintaympäristössä. Varmasti eriyttää käsitteitä varainhoidon valvontajärjestelmissä ja tietotekniikassa. Osoittaa vieraanvaraisuuden ja liiketoiminnan johtamistaitoja menestyksekkäistä valvontatehtävistä kansainvälisessä hotelli- ja matkailun hallinnassa. ... [-]
Sveitsi Lucerne
January 2020
Full-time
40 - 44 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

HTMi Hotel Management Institute Switzerland - Overview , "Making a Difference"

HTMi Lifestyle video

HTMi Career centre overview

Address
Marientalweg 3
6174 Lucerne, Lucerne, Sveitsi
Verkkosivusto
Puhelin
+41 41 488 11 25