Read the Official Description

Glion-korkeakoulu tarjoaa korkeatasoista korkeakoulutason koulutusta vieraanvaraisuudenhallinnassa ja tapahtumissa, urheilussa ja viihdealalla. Vuodesta 1962 lähtien Glion on muuttanut opiskelijoita ympäri maailmaa globaaleihin palveluteollisiin huipputason ammattilaisiksi ja Glion-tutkinnon menestys on ansainnut laitokselle erinomaisen maineen alan ammattilaisista, jotka äänestivät Glionin "Best Hospitality Management School" Worldwide Hospitality Awards vuonna 2015.

Ennen kaikkea Glion pyrkii tarjoamaan viiden tähden opiskelijakokemuksen alusta loppuun, mukaan lukien yksilölliset akateemiset mentorointipalvelut, johtajuuden kehittämistoimet ja uusimmat palvelut. Accreditation by NEASC (USA), Glion toimittaa kandidaatin ja maisterin tutkinnot valikoima erikoistumista.

Sveitsissä ja Lontoossa sijaitsevat kampukset antavat opiskelijoille mahdollisuuden kokeilla kahta maailmanlaajuista matkailu- ja liike-elämän keskittymistä ja helpottaa siirtomahdollisuuksia paikan päällä. Opiskelija saa monikulttuurisen opiskelijaelimen globaalin kulttuurisen ymmärryksen ja luo ammatilliset yhteydet alan johtaviin yhteyksiin hotellien, konferenssien, lehtorien ja 13 000 ammattilaisen alumniverkoston kanssa.

Valmistuttuaan opiskelijoilla on useita työllistymismahdollisuuksia koulujen teollisuuden rekrytointikumppaneina, joihin kuuluvat maailman huippumerkit, ylelliset tuotemerkit, viihdeyritykset, tapahtumaelimet ja kansainväliset urheiluliitot.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Glion Institute of Higher Education

Glionin kesäkokemus tarjoaa ensiluokkaisen esityksen ylellisyyttä vieraanvaraisuudesta. ... [+]

Glion Summer Experience tarjoaa ensiluokkaisen esityksen luksus vieraanvaraisuuden maailmaan ja maun kandidaatin tutkinto-ohjelmasta, jossa on tarjolla kolme loma-kurssia.

Tutustu kansainvälisen liiketoiminnan hallintaan työpajojen ja kenttämatkoilla maailmankuulujen vieraanvaraisuusyritysten kautta, mukaan lukien vierailu ylellisyydyttävälle toimipaikalle ja kiertue premier sports arena.

Tulet vieraanvaraisuuden syntyyn - Sveitsiin. Täällä opit kätevä vieraanvaraisuus taitoja keittiö, huolto ja huoneiden jako, käydä paikallisia nähtävyyksiä ja nähdä ensikäden miten sveitsiläinen suklaa on tehty.... [-]

Sveitsi Montreux
February 2019
Full-time
1 - 2 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

About us!

Glion Institute of Higher Education
Address
Glion Campus Glion Institute of Higher Education Route de Glion 111
1823 Montreux, Vaud, Sveitsi
Verkkosivusto
Puhelin
+41 26 919 78 78
Glion Institute of Higher Education
Address
Glion Institute of Higher Education Bulle Campus Rue de l'Ondine 20
1630 Bulle, Fribourg, Sveitsi
Verkkosivusto
Puhelin
+41 21 966 35 35